Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αν ξεκινησε κανονικα η ροη απτην κυριακη εισαι μεσα στα ορια..δες και αυριο και παρε αμα ειναι τον γιατρο σου..βρε τι τραβαμε κι εμεις :oops::oops::oops:

τελειώνει τωρα, αλλά μου φανηκε πολυ...τεσπα

Καλημέρα Κίσα

Αννετ , σου εστειλα το e mail

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννιω μουυυυ συγχαρητηριααααααααααααααααααααα!!!μπραβο κοριτσακι!ανετακι μπραβο γιατα καλα νεα,καλημερα κιττυ!

κισακι μου τικανεις καλο μου?

το μπεμπουλινι τι κανει?για πες τι ενοιωσες οταν το ακουσες?φτερουγισμα..κλοτσιτσα?για λε για λε!!!:D

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αστο ακομηλεω εγω,δενειναι νωρις?σιγουρεψε το πρωτα αν κι αυτα ερχονταιοποτ ε θελου ν αυτα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

σα γουργουρητο ,αλλα σκεψου μια αστραπη που σ εδιαπερναει απο τημιαμερια στη ναλλαη της κοιλια σου!αυτο ενιωσα!και μετα σπρωξιματα!ενα σγρομπαλακι ν ασπρωχνει

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

τελειώνει τωρα, αλλά μου φανηκε πολυ...τεσπα

Καλημέρα Κίσα

Αννετ , σου εστειλα το e mail

κιττυ, ειναι γλυκααααααααα..αυτη η γιγαντια πιπιλα με ξετρελανεεεεεεεεεεεε!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

σα γουργουρητο ,αλλα σκεψου μια αστραπη που σ εδιαπερναει απο τημιαμερια στη ναλλαη της κοιλια σου!αυτο ενιωσα!και μετα σπρωξιματα!ενα σγρομπαλακι ν ασπρωχνει

αχου τοοοοοοοο..φανταζομαι την χαρα σου!!!!!!!μπραβο..παντα τετοια κισακι μου!!!

τελικα το φυλο δεν φανηκε ετσι?σας γυρναει το πωπουδακι του το νινι?χχαχαχα

IB5Vp2.png

ααααααααααχ λέτε να μπω και γω στο κλαμπ των εγκύων επισήμως? μέχρι τη δευτέρα θα κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα, έχω βέβαια κάτι γλέντια, γάμους, πάρτυ κλπ και θα ξεχαστώ λίγο

mIdZp3.png

Επεστρεψα καλημεριζω οσες μπηκαν

Αννετακι μου καλα σημερα?Ειδες βρε σου ειπα 3-4 μερες κρατανε οσο για την πητ θα παιζει σε καθε υπερηχο αναλογα με την αναπτυξη του παιδιου εσυ να κρατησεις αυτην που βγαινει απο την περιοδο και αυτο θα βγει οταν γουσταρει χαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

αννιω μου εγω το εχω σιγουρο!μπραβο κοριτσακι μου,αλλα αν θες περιμενε και την επομενη χοριακη για να εισι α εσυ οκ!το ειπες σ εκανενα?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κιττυ, ειναι γλυκααααααααα..αυτη η γιγαντια πιπιλα με ξετρελανεεεεεεεεεεεε!!!

χαχαχαχαχχα....χαίρομαι που σου αρεσε....εδω κάνουμε δουλειά κιουρία μου....αμ πως ?:P:p:p:p

που να το έβλεπες και live...

ο άντρας της μπουμπους μου ειπε ...΄με τι το εφερες αυτό ΄΄? μπαινει σε αυτοκινητο ??

λεω κι εγω΄μπαινει , θα το καταλαβεις αυριο που θα το παρεις απο εδω....χιχιχιχιχιχιχι αν το πηρανε φυσικά.......:P:p:p

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

έτσι λέω και γω να είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη ως τη δευτέρα....ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να έχω τέτοια τιμή, περίοδο περίμενα μεθαύριο και την έκανα χτες....ποτέ δεν ξέρεις όμως.....τι άλλα, πείτε κανα νέο...και συ άννα δεν είναι να αδιαθετήσεις? αδιαθέτησες?

mIdZp3.png

ααααααααααχ λέτε να μπω και γω στο κλαμπ των εγκύων επισήμως? μέχρι τη δευτέρα θα κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα, έχω βέβαια κάτι γλέντια, γάμους, πάρτυ κλπ και θα ξεχαστώ λίγο

κοριτσαρααααααααααααααα..καλε τι να μπεις...μπηκες ηδη..

την χοριακη την εκανες εχθες? κανε αλλη μια σημερα..σε αλλο μικροβιολογικο ομως για να την παρεις αυθημερων..μη σκασεις το σκ

α και οχι κουραση ετσι?

Επεστρεψα καλημεριζω οσες μπηκαν

Αννετακι μου καλα σημερα?Ειδες βρε σου ειπα 3-4 μερες κρατανε οσο για την πητ θα παιζει σε καθε υπερηχο αναλογα με την αναπτυξη του παιδιου εσυ να κρατησεις αυτην που βγαινει απο την περιοδο και αυτο θα βγει οταν γουσταρει χαχαχαχαχαχα

αννουλι μου, ναι μωρο μου (καλα αν το δουν αυτο οι αρραβωνιαρες μας, καηκαμε χιχιχι)

εχω ιιιιιιιιιιιιιιιιιισα ισα πο φενεται στο χαρτι..βεβαια εχω διπλασιασει και την προγεστερονη

ρε κουκλες, διαβασα πως η μαριαεφη μπηκε στο νοσοκομειο απτους πολλους εμετους ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΡΙΑΕΦΗ ΜΟΥ!

IB5Vp2.png

αννιω μου εγω το εχω σιγουρο!μπραβο κοριτσακι μου,αλλα αν θες περιμενε και την επομενη χοριακη για να εισι α εσυ οκ!το ειπες σ εκανενα?

μπα, στον άντρα μου και σε σας...θα περιμένω τη δευτέρα, να το πω στην κολλητή μου και μετά όταν αρχίσει να φαίνεται στους υπόλοιπους....θα κάνω υπομονή...

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...