Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα περα ως περα..επιτελους το πηραμε το πισι..αντε γιατι μου λειψατε πολυ

αδερφακι μου, σε πηρα εχθες και σημερα το πρωι αλλα μαλλον εισαι στη δουλεια..καρτα δεν εχω να σε παρω στο κινητο..(απο ζαλαδες ομως αλλο πραγμα, με το ζορι κραταω ανοιχτα τα ματια μου!)α και παντα αξια..ποτε ο γαμος με το καλο..εχω χασει επεισοδια!

μανου μου, φιλακια κουκλιτσα μου και περισσοτερα στη μικρη!!!αντε 2 μερες μεινανε να την καμαρωσεις!!!

αννιω πολυχρονη ναεισαι και μετο καλο το μικρο σου μπεμπεκακι!!!τι καλα..πολυ χαρηκα βρε..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!τελικα ειδατε?οταν δεν το περιμενεις..τοτε ερχετε!!!τωρα χωρις αγχος..κοιτα ποιος μιλαει χαχαχα

ελενη πολυχρονη και η μυρτουλα μας..να την καμαρωνεις και να ειναι παντα ευτυχισμενη!!!και υπομονη..κριση ειναι θα περασει..συνηθισμενα τα βουνα απτα χιονια!

συντομα θα αισθανθεις καλυτερα!

κουφετακι μου, περαστικα βρε κοπελα μου..τι γινεται ρε κοριτσι..σας ματιασανε μου φενεται..κανε ενα ευχελαιο καλου κακου!φιλια στα ζουζουνκια σου!

μινακι περαστικα και σε σας..με τετοιον καιρο λογικο ειναι..να φυλαγεστε και να μου φιλησεις τη ταρζανομικρουλα!

αργυρω, με το καλο το μωρακι σου, δεν ετυχε να ξαναμιλησουμε..σου ευχομαι να κρατησεις το πιο γερο νινακι στην αγκαλιτσα σου και να γινετε πολυ πολυ ευτυχισμενοι!

κισακι μου ακουσες το μπεμπεκακι σου?τι καλα..

για πες συναισθηματα?

αννουλι μου, φιλακια μωρο μου!!!και τρελες αγκαλιες στο εβελινακι μας!!!ααχ ααααχ

αστεριακο μου..να εισαι πολυασχολη..ειναι το καλυτερο...δε θα σκεφτεσαι και πολυ..απολαυσε το καλοκαιρακι και τον καλο σου και Ο Κυριος θα σε ανταμειψει!!!

το μονο που θελω ειναι θετικη σκεψη!!!οκ?

σακιρακι μου, καλορυζικο το νεο λαπιτοπι!!!i love you χεχεχε

η τζενουλα δεν μπαινει πια?η εχω μεινει πολυ πισω?

μηλιτσα μου, ιολακι, ερη μου, στυλιανα, χριστιαννα χαρηκα πολυ που διαβασα νεα σου, μαριαθ τι κανεις κοριτσκι μου? και ολα τα υπολοιπα κοριτσοπουλα..σας φιλω γλυκα γλυκα..μου λειψατε βρε σκατουλες!!!χιχιχι

αν ξεχασα καμια ψυχουλιτσα συνωμη εντακει?

εμεις πηγαμε για το ραντεβου με τη επιτροπη για την υπολοιπη αδεια, τα καφε λιγοστεψαν και ειμαι πολυ πολυ καλα (αφου διαβαζω και την προσευχουλα αυτο ελειπε)

πολλα αγαπησιαρικα φιλακια..μου λειψατε πολυ!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημέραα !!!!!

τι κάνετε ?

Αννιώ , συγχαρητήρια !!!!!!!!!!

Αννέτ , τι κάνεις εσύ καλέ ? πως πάει το μπεμπέκι ?

κοριτσαρα μου, καλα κοριτσακι, τρεις μερουλες τωρα ειχα κατι καφε..καθε μερα και περισσοτερα αλλα σημερα ειναι απειροελαχιστα..εσυ τι κανεις?

μολις καθαρισω τελειως θα ερθω για καφε και για να κλεισουμε τους λογαριασμους μας χαχαχαχα της μπουμπους εννοω!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρα μου, καλα κοριτσακι, τρεις μερουλες τωρα ειχα κατι καφε..καθε μερα και περισσοτερα αλλα σημερα ειναι απειροελαχιστα..εσυ τι κανεις?

μολις καθαρισω τελειως θα ερθω για καφε και για να κλεισουμε τους λογαριασμους μας χαχαχαχα της μπουμπους εννοω!!!

Οκ, θα σε περιμενω:P:p:p τοτε θα δεις εδω την φωτο....

με την δουλειά , τι γινεται ?

ρε κορίτσια , εγω απο την Παρασκευή που ειχε αρχισει η ροή , κανονικά απο Κυριακή ....ακομα δεν έχω τελειώσει:confused::confused::confused:

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Οκ, θα σε περιμενω:P:p:p τοτε θα δεις εδω την φωτο....

με την δουλειά , τι γινεται ?

ρε κορίτσια , εγω απο την Παρασκευή που ειχε αρχισει η ροή , κανονικά απο Κυριακή ....ακομα δεν έχω τελειώσει:confused::confused::confused:

εχεις πμ (δες το να το σβησω), κιττυ μου χαχαχχαχα τωρα συνηδητοποιησα πως μου ελεγες για το δωρο νομιζα για τον μπεμπαρο χαχαχαχχαα

πηρα αδεια τελικα, 3/6 εχω ραντεβου να περασω επιτροπη για την υπολοιπη!

τωρα για την περιοδο τι να σου πω..ποσες μερες συνηθως σου κραταει?

παω λιγο τουαλετα..μην ανυσηχησεις αν αργησω χιχιχι

IB5Vp2.png

εχεις πμ (δες το να το σβησω), κιττυ μου χαχαχχαχα τωρα συνηδητοποιησα πως μου ελεγες για το δωρο νομιζα για τον μπεμπαρο χαχαχαχχαα

πηρα αδεια τελικα, 3/6 εχω ραντεβου να περασω επιτροπη για την υπολοιπη!

τωρα για την περιοδο τι να σου πω..ποσες μερες συνηθως σου κραταει?

παω λιγο τουαλετα..μην ανυσηχησεις αν αργησω χιχιχι

ναι σβηστο, θα το σβησω κι εγω.

4 μερες ...άντε 5...αλλά τόσες ....

cad313a91b.png

κιττυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ..ολο βλακειες λεω χαχχαχα

τι σχεση εχει που εσβησα το πμ που σου εστειλα?χαχαχαχαχα

εσυ ομως να το σβησεις μη το ξεχασεις

τα χω χασει για τα καλα χαχαχααχχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

κιττυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ..ολο βλακειες λεω χαχχαχα

τι σχεση εχει που εσβησα το πμ που σου εστειλα?χαχαχαχαχα

εσυ ομως να το σβησεις μη το ξεχασεις

τα χω χασει για τα καλα χαχαχααχχαχα

χαχαχχαχαχαχαχαχα..................το έσβησα;););););)

cad313a91b.png

ναι σβηστο, θα το σβησω κι εγω.

4 μερες ...άντε 5...αλλά τόσες ....

αν ξεκινησε κανονικα η ροη απτην κυριακη εισαι μεσα στα ορια..δες και αυριο και παρε αμα ειναι τον γιατρο σου..βρε τι τραβαμε κι εμεις :oops::oops::oops:

IB5Vp2.png

αννιω μουυυυ συγχαρητηριααααααααααααααααααααα!!!μπραβο κοριτσακι!ανετακι μπραβο γιατα καλα νεα,καλημερα κιττυ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα μαρακιμουυυυυυυυυυυυυυ!!!μπα ςκαι λειψουμ εολες απο το καφε και μεινεις εγκυος εσυ?λες να πιασει?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ρε κοριτσι, ο γιατρος μου εβγαλε αλλη ΠΗΤ μηπως να διορθωσω παλι το τικερακι μου?

δυο μερες νωριτερα..βιαζεται μαλλον το φασολακι μου να μπει στην αγκαλιτσα μου!:tongue::tongue::tongue:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...