Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Πριν 4 μέρες δηλαδή 

Κ εγω δεν είχα κανένα συμπτωμα, πότε δεν είχα αιμα εμφύτευσης( ουτε σε προηγούμενες συλλήψεις), ούτε το στήθος μου πονούσε, είμαι έγκυος σε δίδυμα. 

Να μην αγχώνεσαι,  έχεις δεν έχεις συμπτωματα δεν σημαίνει τίποτα για την έκβαση 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιφακι μου ηθελα να μπω στο καφε με το αγχος και ειδα οτι εισαι on-line και ηθελα να σου πω ενα γεια..εγω εχω γιατρο σε λιγο θα μου κανει κολπικη εξεταση σημερα..αχ φοβαμαι πολυ γλυκεια μου οσο πλησιαζει η γεννα

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Δεν προλαβα να κανω μια δουλεια βρε παιδια και στεναχωρεθηκα αλλα καπως θα τα βολεψω παλι!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

φιφακι μου ηθελα να μπω στο καφε με το αγχος και ειδα οτι εισαι on-line και ηθελα να σου πω ενα γεια..εγω εχω γιατρο σε λιγο θα μου κανει κολπικη εξεταση σημερα..αχ φοβαμαι πολυ γλυκεια μου οσο πλησιαζει η γεννα

Αχ ρε Ζωουλα , μην φοβασαι καλη μου, δεν μπορεις να καταλαβεις τι δυναμη βρισκουμε εκεινη την ωρα... Ολα καλα θα πανε θα το δεις ειναι φοβερη εμπειρια σου λεω, ακομη και εγω που τα ξερεις τα δικα μου ακομη την αναπολω αυτην την στιγμη...Αχ ρε γαμωτο συγκινουμαι, να ξερατε ποσο σας αγαπαω και σας νοιαζομαι ολες που ξεκινησαμε μαζι...Μην ανησυχεις και να ξερεις οτι σου μεταφερω ολη μου την θετικη ενεργεια...Και μην ξεχνας, το κοριτσακι μου που ειναι αγγελακι σας φυλαει ολα τα μωρακια και ειδικα της παρεας που τα περασαμε μαζι.. αντε τωρα πηγαινε στο αλλο τοπικ γιατι θα μας βρισουνε τα εδω κοριτσια...χαχα

Καθιστε καλε εμεις χαιρομαστε να χουμε εγκυουλες εδω!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Ανδριανουλα μου καλη που εισαι κοπελιτσα?

Διαφημίσεις

Τιποτα νεοτερο καλη μου,ετσι να περναει η ωρα!!!!

Να ναι καλα η κοπελα και δωστης τις ευχες μου!

FIFHEINAI POLY LIGOW OKAIROW 3 MHNES,λιγη προσοχηκαιθα συνελεθςι ;κοριτσακι,απο ψυχολογια πως πας?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

δεν προλαβα να διαβασω τα σημερινα σας νεα μονο την ανακοινωση που εκανε ο θεραπον ιατρος της ψυχασθενους του φορουμ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

γεια σου ζωζα μ ετο καλο το μωρακι σου!γεωργια αντριανη τικανετε?αντριανη περαστικα στην αδερφη σου!καλη και γρηγορη αναρρωση

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...