Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλα κισακι εμεινα ε;κοιτα ποσσο μικρος ειναι ο κοσμος!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχα δουλεύω με τον αδερφό του είμαστε συνάδελφοί. Και τον κουμπάρο ξέρω από ένα φόρουμ για πουλιά . Δύσκολο να παω αν παν οι δικοί μου αυθημερόν μπορεί αλλά εχω και γενέθλια δεν ξέρω σαράκι μου ακόμη.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αχα δουλεύω με τον αδερφό του είμαστε συνάδελφοί. Και τον κουμπάρο ξέρω από ένα φόρουμ για πουλιά . Δύσκολο να παω αν παν οι δικοί μου αυθημερόν μπορεί αλλά εχω και γενέθλια δεν ξέρω σαράκι μου ακόμη.

φόρουμ για πουλιά?????αχαχαχαχαχαχ:tongue:υπάρχει φόρουμ για πουλιά???:P

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

Διαφημίσεις

αντε ρε συ κισακι κριμα κι ελεγα οτι θα σε γνωρισω!κριμα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αντε μωρε τι ειναι θεσ/κη- βολος ενα τσιγαρο δρομος ε;

566b716e1f.png?html%22

α εχεις και γενεθλια το σαββατο ε;

566b716e1f.png?html%22

α καλα βρε κι εμεις αυθημερον θα παμε.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

καναρίνια και άγρια για τσουτσουνια δε βρήκα ακόμη αν με χάσετε εκεί να με ψάξετε καλά; τσουπριτσες μου. Ήμουν και σε ένα για σκυλιά και σε ένα για αδέσποτα ...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καναρίνια και άγρια για τσουτσουνια δε βρήκα ακόμη αν με χάσετε εκεί να με ψάξετε καλά; τσουπριτσες μου. Ήμουν και σε ένα για σκυλιά και σε ένα για αδέσποτα ...

φιλόζωη μας βγήκες!!!:Pκαι η αδερφή μου είναι σε ένα(φιλόζωη και αυτή)αλλά δεν ξέρω σε ποιό

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...