Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Παπάκι, στη Λάρισα μένεις?

Είμαστε γειτονάκια. Εγώ είμαι κοντά απ' το Βόλο (από χωριό).

Όντως η Λάρισα δεν παίζεται. Έχει πολύ καλή αγορά κι έχει τα πάντα.

Κάθε καλοκαίρι πηγαίνω μια μέρα Λάρισα και ψωνίζω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κορίτσια όλα ωραία είναι,αλλά και ακριβά:oops:

κοιτα ολα ειχαν 80 με 100 ευρω,βεβαια πηγα και σε ενα μαγαζι που ειχε φανταστικα παπουτσια εισαγωμενα δε θυμαμαι ονομα αλλα ηταν και σαν συλλεκτικα γιατι δεν τα φερνει δευτερη φορα ουτε υπαρχει αλλο παπουτσι σε ολοκληρη τη λαρισα ομοιο του.αλλ ειχαν 200 ευρω το λιγοτερο.ε δεν τα δινω.εδωσα 600 ευρω για τα 2 φορεματα της raxevsky ε δε δινω αλλα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Παπάκι, στη Λάρισα μένεις?

Είμαστε γειτονάκια. Εγώ είμαι κοντά απ' το Βόλο (από χωριό).

Όντως η Λάρισα δεν παίζεται. Έχει πολύ καλή αγορά κι έχει τα πάντα.

Κάθε καλοκαίρι πηγαίνω μια μέρα Λάρισα και ψωνίζω.

ναι μενω λαρισα αλλα δεν ειμαι απο δω απο αθηνα ειμαι.αντε το σαββατο εχω γαμο στο βολο.στη ν ιωνια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ιολη την ειδα απο κοντα αυτην την ολοσωμη την φορμα να την φοραει μια ψηλη και αδυνατη κοπελα αλλα ηταν χαλια σαν σακι

Κοίτα, στη Ζέτα Μακρυπούλια ήταν πολύ ωραία. Εγώ άμα τη φόραγα, θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι. Δεν νομίζω ότι θα την αγόραζα ποτέ αλλά είναι του γούστου μου.

Διαφημίσεις

κοιτα ολα ειχαν 80 με 100 ευρω,βεβαια πηγα και σε ενα μαγαζι που ειχε φανταστικα παπουτσια εισαγωμενα δε θυμαμαι ονομα αλλα ηταν και σαν συλλεκτικα γιατι δεν τα φερνει δευτερη φορα ουτε υπαρχει αλλο παπουτσι σε ολοκληρη τη λαρισα ομοιο του.αλλ ειχαν 200 ευρω το λιγοτερο.ε δεν τα δινω.εδωσα 600 ευρω για τα 2 φορεματα της raxevsky ε δε δινω αλλα.

για τη raxevsky έλεγα!:rolleyes:

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

ναι μενω λαρισα αλλα δεν ειμαι απο δω απο αθηνα ειμαι.αντε το σαββατο εχω γαμο στο βολο.στη ν ιωνια!

Την Κυριακή ήμουν στο Βόλο για καφεδάκι και μετά Πήλιο για φαγητό και ξανά καφεδάκι.

Λοιπόν, ψηφίζω μπλε.

κι εγω μπλε ελεγα μεχρι που πηγα στην αγορα και ειδα την αποχρωση του μπλε που πουλανε στα παπουτσια!ειναι σαν μπλουτζιν ξεβαμενο.σαν ανοιχτο ραφ και πηγαινει πολυ με τζινακια αλλα οχι με το φουστανακι μου!

μαλλον σε εκρου θα καταληξω.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

κι εγω μπλε ελεγα μεχρι που πηγα στην αγορα και ειδα την αποχρωση του μπλε που πουλανε στα παπουτσια!ειναι σαν μπλουτζιν ξεβαμενο.σαν ανοιχτο ραφ και πηγαινει πολυ με τζινακια αλλα οχι με το φουστανακι μου!

μαλλον σε εκρου θα καταληξω.

Α, τότε όχι, μην πάρεις μπλε, προτίμησε το εκρού που πάει και με τα δύο.

Τα μπλε, όπως πολύ σωστά λες, είναι για τα τζινάκια.

για τη raxevsky έλεγα!:rolleyes:

α δεν το καταλαβα!ναι ειναι λιγο ακριβα.εχεις δικιο αλλα εχεις πολυ ωραια πραγματα.την ολοσωμη τη μαυρη φορμα την δοκιμασα.ειναι ωραια αλλα εχει ενα μεγαλο μειον,ειναι απ εξω μαυρη και η φοδρα μεσα λευκη και φαινονται οοοοολα!

566b716e1f.png?html%22

Αχ και εγω του μαυρου ειμαι και του πολυ απλουαφου εψαχνα για μια απλη τουνικ και ολες ηταν πολυ εμπριμε ενω μου αρεσουν δεν τα φοραω

Εμένα τα εμπριμέ μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά δεν μπορώ να τα φορέσω, νιώθω ότι με φοράνε. Κι έτσι καταλήγω κλασικά στο μαύρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...