Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

λοιπον στο ιδιο SITE που σας ειπα πριν αν πατε στα φορεματα evening η τελευτεια φωτο ειναι το φορεμα που θα γινω κουμπαρα,

για πειτε μου τι γνωμη σας.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα του πήγαινε κι ένα χρώμα του πάγου.

ναι το ξερω βασικα το χρωμα αυτο που ειπα κι εγω πριν τι γκρι του παγου ή το πολυ απαλο εκρου ή ο συνδυσμος τους ακομα καλυτερα ειναι το κοινο στοιχειο των 2 φορεματων μου οποτε αυτο ψαχνω αλλα που;;

δεν βρηκα τιποτα;θα παω την παρασκευη και στο εμπορικο που εχουμε εδω μπας και βρω τιποτα εκει!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

νόμιζα πως είχες παιδάκι..ούτε έγκυος είσαι?εντάξει κάποια στιγμή θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις;)

ναι δεν εχω ακομα παιδακι!κλαψ!συντομα ελπιζω ομως να εχω στην κοιλιτσα μου ενα τοσο δα μικρο σπορακι!

566b716e1f.png?html%22

Εγώ πάλι είμαι πολύ μίνιμαλ. Τέτοια τουαλέτα δεν θα μπορούσα να την υποστηρίξω. Ενώ είναι φανταστικό κομμάτι, πιστεύω ότι θα με φορούσε.

Εμένα το αγαπημένο μου κομμάτι που δεν βαριέμαι να το φοράω, είναι ένα στενό μίντι μαύρο φόρεμα, με τιράντες και μια ασημί χοντρή αλυσίδα στο τελείωμα του μπούστου. Πολύ μίνιμαλ.

ιολακι η ζωνη δεν ειναι μπρονζε απλα ετσι φαινεται,ειναι το ιδιο χρωμα με την αποχρωση του φορεματος σαν σαμπανι!

παντως οταν το αγορασα μου ειπαν να παρω ενα εντονο χρωμα παπουτσι για να μην ειναι μουντο,μου ειπαν για κοκκινη γοβα αλλα δεν υπαρχει ουτε δειγμα στην αγορα απο κοκκινο.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Η τουαλετα ειναι τελεια, θα ηταν ακομα πιο τελεια αν πηγαινες ξυπολητη στην εκκλησια με ενα τελειο πεντικιουρ!!! Αχ κορες εγω δεν μπορω να σας βοηθησω σε αυτα, δεν ξερω καν τι ειναι αυτο το πιπ που λετε...

ναι δεν εχω ακομα παιδακι!κλαψ!συντομα ελπιζω ομως να εχω στην κοιλιτσα μου ενα τοσο δα μικρο σπορακι!

στο εύχομαι πρώτα ο θεός!!!

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

Παρα πολυ ωραια τουαλετα παπακι

θα σας βαλω μετα το γαμο τον ιουλιο φωτο να με δειτε με την τουαλετα μου,κοριτσια εγω την ερωτευτηκα,επειδη δεν ειμαι μικροκαμμωμενη μου πανε αυτες οι τουαλετες με κανουν πιο κομψη απο οτι ενα στενο φορεμα που θα μου τονιζει τις ατελειες καταλαβες;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...