Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παπακι δεν σε δουλευω εγω δεν το θελω μπορω να στο στηλω μου το φερε ο καλος μου απο βελγιο αλλα δεν παει με τιποτα απαυτα που εχω και ειναι κριμα να το πεταξω ειναι πολυ ωραιο αλλα και ψηλο

Τι ψαχνεις????Τι νουμερο φορας εχω το τελειο πεδιλο για τα ρουχα που περιεγραψες

39 φοραω ακου δεν θελω πεδιλο ουτε εξω την φτερνα,θελω πιπ τοου και στο χρωμα κατι αναμεσα σε απαλο γκρι και εκρου για να ταιριαζει και με τα δυο φορεματακια μου!

το ενα μπορω να σας το δειξω μπειτε εδω http://www.raxevsky.gr/site.php

και ειναι στα casual chic h 8η φωτο!

και το αλλο δεν μπορω να σας το περιγραψω ειναι stn martin και ειναι καφε τυρκουαζ γεματο λαχανι και απαλο γκρι πεταλουδες.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Παπακι, μηλιτσα, Ιολακι, κισακι!!!

Τι εγινε βρε παιδια, ξαναζωντανευουμε σιγα σιγα... Αντε να δουμε, πολυ ξεραϊλα ειχε πεσει...

ναι ρε σεις και μενα μου ελειψε πολυ αυτο το καφε

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Φορας μαξι τουαλετα κι απο μεσα ερβιελες. Χι χι!

κοριτσια θα γινω κουμπαρα τον ιουλιο και πηρα μια φανταστικη τουαλετα να σας τη δειξω;;;;;;;εγω ξετραλαθηκα μολις την αντικρισα!

566b716e1f.png?html%22

εντάξει μηλίτσα δεν πειράζει!όπως τα λες παπάκι,και η ανυπομονησία μεγάλη!!!

αχ το ξερω μωρε ανυπομονεις να το κρατησεις να δεις πως ειναι να το θηλασεις ολα!πρεπει να ειναι μαγικο αντε να το νιωσουμε κι εμεις!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

παπακι σου βγαζω το καπελο, εγω ποτε δεν ξερω τι ψαχνω... Πωπω τι λεπτομερεια ειναι αυτη (για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα καθολου τι ψαχνεις)!!!

το ειδες το φορεματακι ελενη;

βασικα κοριτσια ειναι χωρις το μαντω απο πανω ειναι του ματς με το μαντω ενω ετσι σκετο που το πηρα ειναι πολυ σικ.

566b716e1f.png?html%22

39 φοραω ακου δεν θελω πεδιλο ουτε εξω την φτερνα,θελω πιπ τοου και στο χρωμα κατι αναμεσα σε απαλο γκρι και εκρου για να ταιριαζει και με τα δυο φορεματακια μου!

το ενα μπορω να σας το δειξω μπειτε εδω http://www.raxevsky.gr/site.php

και ειναι στα casual chic h 8η φωτο!

και το αλλο δεν μπορω να σας το περιγραψω ειναι stn martin και ειναι καφε τυρκουαζ γεματο λαχανι και απαλο γκρι πεταλουδες.

Παπάκι, ωραίο είναι το φόρεμα. Αλλά λίγο δύσκολο να βρεις παπούτσι πιπ τόου ανάμεσα σε απαλό γκρι και εκρού.

Η ζώνη τι χρώμα είναι? Φαίνεται σαν ψιλομπρονζέ στη φωτο.

αχ το ξερω μωρε ανυπομονεις να το κρατησεις να δεις πως ειναι να το θηλασεις ολα!πρεπει να ειναι μαγικο αντε να το νιωσουμε κι εμεις!

νόμιζα πως είχες παιδάκι..ούτε έγκυος είσαι?εντάξει κάποια στιγμή θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις;)

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...