Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

μακαρι να ειναι η τυχερη της οποια κ αν ειναι εγω ειχα κανει δυο περυσι

κ αφου δεν πετυχε κ η δευτερη μου λεει ο γιατρος ελα τον αλο μηνα γιατι δεν μπορω να σου δωσω αλλα φαρμακα κ εκεινο το μηνα εμεινα μονη μου εγκυος ακριβος δηλ τον επομενο κυκλο απο την δευτερη αποτυχημενη σπερματεγχυση κουλο ε?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλα σκεφτεσαι ολα τα κοριτσακια ευχηθηκαν για την μικρη προφανως δεν διαβασες τα περασμενα......

Τι εχεις βρε κουκλα μου τι σε επιασε?Η περιοδος εμφανηστηκε?

Αχ τα κοριτσακια μου μωρε, ναι ειναι η αληθεια δεν εχω διαβασει τιποτα ουτε εδω ουτε στο καφε μας... Ολες να ειστε γερες κουκλες μου, χιλια ευχαριστω για τις ευχες σας, συντομα με ενα γερο μωρο στην αγκαλια σε ολες!!!

Η περιοδος οχι, ακομα περιμενω... Τα νευρα μου...

ελα δεν θελω αηδιες μια χαρα εισαι απλα δεν το ξερεις!!!χαχαχα

Αυτο ειναι το προβλημα μου ρε συ Ανδριανη, μια χαρα ειμαι γιατι να μην μπορω να το ζησω? Γιατι περνανε ολες οι στιγμες και μετα λεω "κοιτα να δεις, δεν το εζησα αυτο"? Ολα επιδερμικα, ολα επιφανειακα τα ζω...

Τεσπα, δεν θελω να το συζητησουμε, δεν υπαρχει λογος να σας μιζεριασω με τις αηδιες μου, θα την βρω την ακρη!

ελενηηηηη που εισαι?

Ειμαι και στο καφε με τις Μαγιομανουλες, εχουμε γενεθλια και βαφτισεις απο κει!!!

κοριτσάκια μου τι κάνετε; μόλις γύρισα σπίτι από τη δουλειά είμαι κομμάτια.πως πατέ;

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ελενακι μου δεν μας μιζεριαζεις εδω θα τα λυσουμε ολα καλα να ειμαστε υγεια να εχουμε κ ολα τα αλλα λυνονται οταν εισαι ετοιμη θα τα κουβεντιασουμε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...