Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αντε να δουμε τι θα πουν και οι γιατροι στην αθηνα ,εγω πιο πολυ τον αντρα σου σκεφτομαι,ειναι τραγικο οταν χανεις ενα γονιο κι εσυ το ξερεις πολυ καλα.θελει στηριξη τωρα.σαν μωρα ειναι οι αντρες!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστω μανου μου αλλα αυτη η αρρωστια μονο ανωδυνη δεν ειναι

εγω δεν μπορω να σου ευχηθω να ειναι ανωδυνο γιατι ξερω πως δεν ειναι απλα θα πω μακαρι οτι ειναι να γινει να γινει γρηγορα!!!!:cry::cry::cry:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μινακι τα δικα μόυ τα εγραψα διπλα εχτες το βραδυ.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

καλημ,ερα σε ολα τ απαιδακια παλι!μινακι μου τι κανεις?φυλο ειδαμε εμε επιφυλαξη...αλλα ο καλοεμου θελει εκπληξη και θ ατοπω σε σας μονο οταν σιγουρευτει,ουτε στους δικουςμου δεν τολεω ν αμην τους ξεφυγει,δε θελω να χαλασω την ακπληξη του!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κοριτσια χτες το μικρο ηταν πολυ ζωηρο!με ρημαξεειχα φαει 2 κομματια σοκολατ ακαι μετ ακαναμε ζελε με φραουλες...εεεεεεεεεε γλυκαθηκε και σπινταρισε,ειχε χωθει αριστερα και και εσπρωχνε

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κι εγω εσκαγα!ασε!!!αχαχα θελεικαι δε θελει,ανκαιυποψιαστηκε αλλα δ εθελει ν ατο σιγουρεψει!χιχιχ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

σορρυ ρ εκοριτσια χανομαι αλλα ειμαι μονημου και εχω πολλη δουλεια!βλεπω χτες μια κοπελιτσα,ειχ ενα με δει ενα χρονο,αχ μου λεειπως αδυνατισες...αχαχα παλι στα φουσκωματα ειμαι της λεω!αχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Ωχ πολυ πεσαμε για να ανεβουμε λιγο παπακι μιλησες καθολου με την αδερφουλα σου???
οχι ρε συ της εστειλα μηνυμα στο κιν αλλα δεν πηρα ακομα απαντηση.να ανησυχησω;

566b716e1f.png?html%22

Οχι μωρε μην ανησυχεις θα ειναι κουρασμενη και θα κοιμαται....

Εμεις ειχαμε νεα θα του δωσουν πιο δυνατα φαρμακα τωρα απλα για παραταση κατι αλλο δεν γινεται πια ο γιατρος ειπε οτι εχει επιδηνωθει πολυ η κατασταση του μεσα σε ενα μηνα

Οχι μωρε μην ανησυχεις θα ειναι κουρασμενη και θα κοιμαται....

Εμεις ειχαμε νεα θα του δωσουν πιο δυνατα φαρμακα τωρα απλα για παραταση κατι αλλο δεν γινεται πια ο γιατρος ειπε οτι εχει επιδηνωθει πολυ η κατασταση του μεσα σε ενα μηνα

Ωχ βρε αννουλι τι να πω δεν ξερω.περαστικα να πω;καλη δυναμη να πω;οτι ειναι να γινει γρηγορα τουλαχιστον.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...