Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ωχ λάθος έκανα και έγραψα 10 000:lol::lol::lol:σόρυ ρε κορίτσια 1000 ήθελα να πω το διόρθωσα..!

αχαα θασε παντρευομουν!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια.....σε όλες....χάθηκα λόγω τριημέρου....σήμερα είναι τα γενέθλιά μου και έχω τραπέζι, έχω ξεπατωθεί στο μαγείρεμα, κουβαλάω κάτι τραπέζια, χτες έβαψα το μαλλί....σήμερα είδα την κοιλιά μου στον καθρέφτη και τρόμαξα (για τα δικά μου δεδομένα πρησμένη πολύ)....λέω δεν κάνω ένα τεστ? αύριο περιμένω.....και έκανα.....όχι με πρωϊνά ούρα....αχνό θετικό......τα χω παίξει....

καλα θες να με τλελανειςςςςςςςς?????αχαχαχα τι τεστ εκανες???ρε συ αννιωωωωωωωωωωωωω!θα τσιριξωωωωωω λεμεεεεεεεεεεεε!!!αχαχχαχαχα κοριτσαρα,κανε χοριακη γιανα ανοιξιυμε θεματακι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

χρονι απολλααααααααααααα αννιω μουυυυυυυυυυυυυ!!!οτι επιθυμεις,πολυχρονη,πολυχρωμη που λεει και η ιολη μας και τρισευτυχισμενη!!!και με τεραστι αχοριακη

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κισάκι μου ευχαριστώ.....θα δούμε....τι ήθελα και έβαφα μαλλί χτες ό βλάκας....δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου. Θα κάνω άλλο ένα τεστ αύριο το πρώϊ και θα πάω και για χοριακή σε κάνένα κοντινό στη δουλειά μικροβιολογικό....

κλίαρ μπλου έκανα...και όχι με πρώϊνά ούρα....θα δούμε...αυτό που με ψίλλιασε είναι η τρομερά πρησμένη κοιλιά μου...και κάτι ψιλοζαλάδες...θα σας ενημερώσω αύριο πριν τη χοριακή που θα έχω κάνει και το δεύτερο τεστ και μετα τη χοριακή......

σας φιλώ, θα μπαίνω κλεφτά, είμαι πάνω από τις κατσαρόλες για το τραπέζι μου.....32 κεράκια κορίτσια....φιλίά

mIdZp3.png

Συμπεθερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπηκα για να σου πω να τα εκατοστησεις λατρεμενη πεθερα της κορουλας μου και επεσα πανω στα ευχαριστα!!! (ευτυχως το ειχε παραθεσει το κισακι παραπανω το μηνυμα σου, αλλιως ουτε που θα το εβλεπα!)

Συγχαρητηρια Αννούλα μου, μακαρι να εισαι και ολα να πανε τελεια... Πολυ χαρηκα, περιμενουμε αυριανα νεα σου και ευχομαι τα καλυτερα κοριτσακι!!!

Αντε να παιρνουν σειρα οι επομενες και η περιοδος που δεν θα ερθει στην Αννιω να ερθει σε μενα επιτελους!!!

Διαφημίσεις

ελα κουκλιτσα ακομη δουλει αειμαι και πηζω!!!θυμιστε μου αυριο εχω μια φορολογικη υποχρεωση που πρεπει ν αγινει πληζ!αχχχχχχχχχχχχ τι κανετε αλλο?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλησπερα κουκλες μου!μπηκα να πώ ενα γεια γιατι εχω τρελαθει στη δουλεια!ειμαι ακομα στη δουλεια απο το πρωι σημερα!αχ θελω απεγνωσμενα ενα μπανιο με αφρολουτρα και πολλα αλατα αλλα αργει ακομα!λοιπον καταρχην χαρηκα πολυ με τα νεα της αννιως!αντε να ακουμε σιγα σιγα για εγκυουλες!μπραβο βρε αννιω μου και χρονια σου πολλα και πολυ ευτυχισμενα πόυ θα ειναι σιγουρα!κισακι ειδες βρε τι κανουν τα γεμιστα παπαδοπουλου;κανουν τα σπορακια να κλωτσουν!αχ πρεπει να ειναι απιστευτα σιγκινητικο!α τελικα το φυλο το ειδες;δεν σε ρωτησα κισακι;αννουλι μου τι εχει το ποδαρακι σου βρε;πηγαινε σε κανεναν ορθοπεδικο.αργυρω μου αντε με το καλό το μωρακι σου και μη φοβασαι τιπότα ολα θα γινουν μονα τους,θα πονεσεις αλλα αξιζει για το γιοκα σου!να ειναι γερος και δυνατος!καλε το αδερφακι μου που πηγε;χαθηκε!κιττυ μου χτες σου ειπα να μπεις διπλα και μετα κατι με ηθελε η πεθερα μου(μπλιαξ)και βγηκα σόρυ!γεωργιτσα πως περασες το τριημερο;μινακι πως ειναι το παιδι;καλυτερα;ελενακι κ.να χαιρεσαι το κοριτσακι σου κουκλα μου και να το καμαρωνεις παντα γερο και δυνατο!η ελενιτσα απο τα μακρια που ειναι ακομα να ξαναμπει;ελενακι αντε μας ελειψες!τι κανει το σπορακι;κουφετακι;πως εισαι;σου περασε καθολου η αρρωστια;αστερια μου;εισαι καλα;γιατι δεν μπαινεις;ελπιζω να μην εισαι στεναχωρημενη!ε;ερι μου ειδες κουκλα μου τσαμπα στεναχωριοσουν που δεν κλωτσουσε,οριστε τωρα!χαιρομαι πολυ που εισαι καλα και ηρεμη.μανου μου τι κανεις;αντε κοντευει και η γιορτη της κορουλας σου να ησυχασει και εκεινη κι εσυ!κουραστηκε μωρε και το παιδι ποσο καιρο τρεχει!τωρα ποτε εχεις την επομενη προγραμματισμενη επισκεψη;α τι ηθελα να πω μιας και λεγατε για μαιευτηρια το πρωι!μια φιλη γεννησε στο μητερα και το ειχε στο δωματιο το μωρακι της.παντως οταν ερθει η ωρα με το καλο δεν ξερω τι να κανω βρε κοριτσια εννοω δημοσιο η ιδιωτικο.αλλου ο γιατροσ αλλου η γεννα;μαλλον παντωσ δημοσιο λεω!αλλα οχι με σιγουρια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

καλε τι κατεβατο εγραψα!χιχι!φανταστειτε γραφω γραφω και παλι δεν περναει η ωρα!κριμα καμια δεν ειναι μεσα;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλησπερα κουκλες μου μπηκα για να σας πω νεα και χανομαι δεν ξερω αν θα προμαβω να μπω το βραδυ...Παω να δω τον πεθερο βγηκε η αξονικη και η κατασταση χαλια κοριτσια εχει αγγιξει καρδια,λεμφαδενες και κοκκαλα και εννοειτε πως ο πνευμονας που ηταν στην αρχη εχει γεμησει ολος...κι ολλα αυτα σε ενα μηνα...συγνωμη που σας μαυρισα με τα δικα μου αλλα ειμαι σιγουρη πως θα μας φτιαξει την διαθεση η αννιω μας αυριο.σας φιλω κοριτσια

κοριτσια καλησπερα τι κανετε?

αννιω μου συγχαρητηρια!!!!

εγω σας μιλαω πλεον απο το νεο λαπτοπ μου χιχιιχιχ ναι τον εχω επιτελους στα χερια μου ειναι λιγο περιεργος βεβαια κ με μπερδευει αλλα που θα παει θα τον μαθω!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσια καλησπερα τι κανετε?

αννιω μου συγχαρητηρια!!!!

εγω σας μιλαω πλεον απο το νεο λαπτοπ μου χιχιιχιχ ναι τον εχω επιτελους στα χερια μου ειναι λιγο περιεργος βεβαια κ με μπερδευει αλλα που θα παει θα τον μαθω!!!

καλοριζικος Αδριανη μου για την υπογραφη πας βηθηματα επεξεργασια υπογραφης και πας και τα σβηνεις!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...