Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κορες αννιω τι ειδα?αντε μπραβο κοριτσαρα.εισαι καλε τα αρνητικα ειναι λαθος το θετικο δεν ειναι.σουπερ ναιιιιιιιι!!εγω επαθα πλακα συζητητε λεει το να κοψουν το επιδομα που περνουμε απο τον ογα καθε δυο μηνες ρε θα την βαλουμε φωτια την ελλαδα με αυτα που κανουν θα παρουμε τα παιδια παραμασχαλα και τις μολοτοφ και θα τους καψουμε ζωντανους τους μλκ ολους με τους παχηλους μισθους εεεεε ειμαστε και εμεις ανθρωποι σαν κι εσααααςς οχι ζωα ............βοηδακες

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

σορρυ για το θα σε τσακισω Αννα μου αλλα θα το κανω πολυ προσοχη και στο λεω με ολη μου την αγαπη

Καλε τι ζητας συγνωμη εγω στην αννετ βγαζω και μαστιγιο....χαχαχαχαχα για δες00020241.gif μαστιγιο μεν με αγαπη δε......

sig.asp?img=ad1

Καλημερα κουφετακι ασε ρε αυτοι νομιζουν οτι ο κοσμος τρεφεται μονο με αερα αλλα και αυτος θα φορολογητε σε λιγο α δε σας ειπα πρωι πρωι ηρθε το εκαθαριστηκο μας ευτυχως μηδενικο γιουπι δεν πληρωνω τιποτα......Πρεπει να πεταω γιατι θα ειμαστε απο τους λιγους

Κοπελιτσες σερνεται κι εχω δουλιτσα και μου τη σπαει!θα μπω αργοτερα!μακια σε ολες!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...