Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

550456bsej39uj0b.gif

γιουχουυυυυυυυ!!!!

κοπελουδες μου τι κανετεεε???

χριστιαννα μου που χαθηκες κοπελια;χαιρομαι που σε ξαναβλεπω!τι κανεις;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κισα για κανε μια πασα να το δουμε ρε συ!καλα κουφετακι διαβασα και τα δικα σου ζωγραφισες κοπελα μου!και η κορη σου!

αστα να πανε ηρθε το παιδι μεσα στο δωματιο και μου λεει μανα πρεπει να γραψω θελω να πω!!οκ και εγραψε αλλα μιλησαμε πολυ εχτες γι αυτο ο μεγαλος ειναι ποιο μπλαζε λεει τι ασχοληστε με μλκς μην απαντατε ειναι βαρυς ο κυριος!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Κισα μου παντως εγω το πιστευω αυτο!Οτι και να ναι πρεπει να λεει αληθεια!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

χαθηκες ολα καλα?δουλει ααισθηματικα?

απο δουλεια καλα,,απο αισθημαντικα..ντεμι η κατασταση..

εχω μπλεξει εδω και 3 μηνες με καποιον που δεν ξερει τι του γινεται..:rolleyes::roll:

εσυ τι κανεις??????

ποτε θα μαθουμε φυλο εε???:-D

δεν προλαβα να διαβάσω όλα όσα γράψατε γιατί είχα επείγον τηλεφώνημα μεσημεριάτικα απο την κτηνιατρική κλινική,άστε τα..:(,μπράβο κουφετάκι που δείχνεις στον κόσμο τα αποτρόπεα εγκλήματα που γίνοντε στον κόσμο για να αποτραπούν,ευχαρηστώ που με βοηθάς στο έργο μου!;)

ο γιατρος ειπε να πηγαινω με τα νερα σου και οτι περνεις ικανοποιηση βλεποντας αποτροπαια εκληματα τον γιατρο βοηθαω καλη μου ο κυμας σου αρεσε?γουτσουγουτσ σε αγαπω

921477wc2fyvv2y2.gif

Σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ για το καλοσωρισμα. Βλεπω μιλατε για διαιτα ε?? Εγω κουβαλαω ακομη τα κιλα απο την εγκυμοσυνη, δεν φαυγουνε τα ατιμα και αμα μεινω παλι εγκυος με + 8 που εχω καταλαβαινετε...Κανω πολυ καλη διατροφη αλλα τιποτα, δεν τα χανω ρε γμτ

Σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ για το καλοσωρισμα. Βλεπω μιλατε για διαιτα ε?? Εγω κουβαλαω ακομη τα κιλα απο την εγκυμοσυνη, δεν φαυγουνε τα ατιμα και αμα μεινω παλι εγκυος με + 8 που εχω καταλαβαινετε...Κανω πολυ καλη διατροφη αλλα τιποτα, δεν τα χανω ρε γμτ

ποσο καιρο εχει που τερματιστηκε η εγκυμοσυνη φιφι αν επιτρεπετε?το λεω γτ θελει αρκετους μηνες για να φυγουν τα κιλα οποτε μην σε απασχολει καθολου θα φυγουν

921477wc2fyvv2y2.gif

χαιρετω γιατι εγινε βαρυ το κλιμα και ανακατευομαι!πριν φυγω κουφετακι;ακου το γιο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...