Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αυτοπου επιση ςθεωρω απαραδεκτο ειναι τοσα χρηματα σε κλινικε ςκαι να μην εχουν εντατικες γιατα μωρα! μη σου τυχει,το παιρνει ςπαραμασχαλα και τρεχεις σε δημοσιο!

αυτο ξαναπες το:evil::evil::evil:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτοπου επιση ςθεωρω απαραδεκτο ειναι τοσα χρηματα σε κλινικε ςκαι να μην εχουν εντατικες γιατα μωρα! μη σου τυχει,το παιρνει ςπαραμασχαλα και τρεχεις σε δημοσιο!

ακριβως !!! αλλά και να ειχαν , πρεπει να ξεπουλησεις οτι εχεις και δεν εχεις .......όπως το λες...μην σου τυχει !!!

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

ναι ρε Αννα τα παιδια πρεπει να αποκτησουν αντισωματα γιαυτο το λενε οι γιατροι της αδερφης μου που ηταν προωρα της ειπε με το που πηγαν σπιτι απο το νοσοκομειο να τα βγαλει εξω

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

έτσι όπως το λες συμφωνώ και εγώ εννοείτε αλλά άμα ο άλλος δεν τα έχει τα λεφτά γιατί είναι και πολλά θα το υποστεί τι να κάνει???και δεν κάθεσαι και για πολλές μέρες,εγώ πάνω απο 1000ευρώ δεν μπορώ να διαθέσω πάντως...:(

ε, ναι αυτο δεν ειπα κι εγω ? κι εγω οταν ερθει η ωρα , προφανως δεν θα τα εχω...οποτε δημοσιο.

3-4 μερες ειναι και περνανε....

cad313a91b.png

μα λεω κι εγω στην καλυτερη κλινικη παει με αυτα τα λεφτα χαχαχαχαχχαα

χαχαχαχχα ναι αν τα είχα θα πήγαινα,απλός μου πατήθηκε ένα μηδενικό παραπάνω :lol: :lol: :lol: :lol:

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια.....σε όλες....χάθηκα λόγω τριημέρου....σήμερα είναι τα γενέθλιά μου και έχω τραπέζι, έχω ξεπατωθεί στο μαγείρεμα, κουβαλάω κάτι τραπέζια, χτες έβαψα το μαλλί....σήμερα είδα την κοιλιά μου στον καθρέφτη και τρόμαξα (για τα δικά μου δεδομένα πρησμένη πολύ)....λέω δεν κάνω ένα τεστ? αύριο περιμένω.....και έκανα.....όχι με πρωϊνά ούρα....αχνό θετικό......τα χω παίξει....

mIdZp3.png

χαχαχαχχα ναι αν τα είχα θα πήγαινα,απλός μου πατήθηκε ένα μηδενικό παραπάνω :lol: :lol: :lol: :lol:

εεε....ναι ....να τα γραφουμε είναι ευκολο:P:p:p:p:p

να τα εχουμε.....δυσκολο:P:p:p

cad313a91b.png

Στην αρχη φοβομουν και εγω να μεινω μονη με το παιδι αλλα τωρα που εχω εμπειρια δεν θα με νοιαξει να το χω μαζι μου ασε που εγω παω με κτ οποτε στο δημοσιο θα του πω του γιατου μολις αδειασει το μονο το κλεινουμε και με βαζει μεσα και ας δωσω κατι παραπανω σε φακελακι αλλα αφου ειμαι με ραντεβου θα βρω μονο δωματιο γιατι αυτο που με πειραζει ειναι να χω γεννησει και να χω τον καθε εναν στο κεφαλι μου

καλημέρα κορίτσια.....σε όλες....χάθηκα λόγω τριημέρου....σήμερα είναι τα γενέθλιά μου και έχω τραπέζι, έχω ξεπατωθεί στο μαγείρεμα, κουβαλάω κάτι τραπέζια, χτες έβαψα το μαλλί....σήμερα είδα την κοιλιά μου στον καθρέφτη και τρόμαξα (για τα δικά μου δεδομένα πρησμένη πολύ)....λέω δεν κάνω ένα τεστ? αύριο περιμένω.....και έκανα.....όχι με πρωϊνά ούρα....αχνό θετικό......τα χω παίξει....

οπα ...οπα....οπα....

Καταρχήν , καλημέρα κ Χρόνια πολλά !!!!!!!

αχνό θετικό ? δεν προλαβαινεις να πας για χοριακή ? εχεις και τα μαγειρεματα......

cad313a91b.png

Καλημερα αννιωωωωωωω πολυχρονη να τα εκατοστησεις

μαρη τι βομβα ηταν αυτη πρωινιατικα........αυριο τραβα για χοριακη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...