Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Εγω παντως ψαχνομαι και για λαρισα που ειναι πιο κοντα και εχει και καλα νοσοκομεια ασε που εχει και πανεπηστημιακο....

παναγιά μουυυυ,μην πας στο πανεπιστημιακό γιατί δεν θα μείνεις καθόλου ευχαρηστημένη...μιά φίλη μου είχε πάει σε αυτό και την είχαν παρατειμένη μια ώρα μετά τη γέννα με ανοιχτά τα πόδια και να περιμένει και όλοι να ασχολούντε με το μωρό και κανείς με τη μάνα...άστα,αν πας θα καταλάβεις,εκεί είναι οι φοιτητές που δεν είναι και έμπειροι...δεν θα πήγαινα ποτέ εκεί:o

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ρε συ μαζι με την γιατρο πληρωσαμε τοσα και παλι καλα ηταν με την καισαρικη !!!!

ναι . Μινάκι μου , το κατάλαβα !!!

γι αυτο λεω , 3000 τρωγεται...:P:p:p το καταπίνεις και δεν μιλας

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Αργυρώ μου , καταρχην με το καλο να ερθει το μωρακι σου και μην αγχωνεσαι οσο μπορεις:P:p:p

Το να εχεις το μωρο διπλα σου , μου φαινεται το πιο δυσκολο και επισης δεν θα ηθελα με τιποτα ολος ο κοσμος που μπαινοβγαινει να ειναι πανω απο το μωρο

πραγματικά....το βρίσκω....απαράδεκτο να ειναι το νεογέννητο , με την διπλανη , τον αντρα της , γιαγιαδες κ παπουδες κλπ κλπ

Σιγά πια ...δεν θα μπορουσαν να εχουν ενα θαλαμο , με τα μωρά ?

σε αυτο εχεις δικιο καλυτερα ειναι για τα μωρα να ειναι ξεχωριστα ειδικα τις ωρες του επισκεπτηριου!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

εγω δεν τα εχω ρε κοριτσια,καινα τα ειχα θα προτιμουσα να κανω παιδικο δωματιο και τα πρωτα εξοδα του μωρου,ειναι πολλ αλεφτα!τα τικερ σταματαε λογικα αργυρω!μετα το αλλαζειςκαι βαζει ςγενεθλια τουπαιδιυ η θηλασμο, η αλλοκανεις οτιδηποτε,αλλα δεν αλλαζειμονο του!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ναι ρεκοριτσια ολοι εκει πανω απο τ αμωρα...και ο σατραντισμος εχει τη σημασια του,ερχεταιο καθεςνας σπιτι...μεχρικαι ο μπαμπας δενεπρεπε να οηγαινει δουλεια ετσι δεν ειναι?αυτος δε μεταφερει μικροβια?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

εγω δεν τα εχω ρε κοριτσια,καινα τα ειχα θα προτιμουσα να κανω παιδικο δωματιο και τα πρωτα εξοδα του μωρου,ειναι πολλ αλεφτα!τα τικερ σταματαε λογικα αργυρω!μετα το αλλαζειςκαι βαζει ςγενεθλια τουπαιδιυ η θηλασμο, η αλλοκανεις οτιδηποτε,αλλα δεν αλλαζειμονο του!

το ξέρω βρε για πλάκα το είπα:P

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

συμφωνω :P:p:p:p παρά πολλά λεφτά....

σας ειπα μονο τι με ενοχλει στο δημοσιο και πιο πολυ για τω μωρο....αλλά ΟΚ 3-4 μερες ειναι περνανε.......

cad313a91b.png

αχ κισακι μου κι εγω αυτο θα κανω αν με το καλο ερθει 2ο ενταξει ουτε στην μικρη τα ειχα αλλα τα βρηκα γιατι ειχα τσακωθει με τον διευθυντη της μαιευτικης στο νοσοκομειο:D:D:D και ο γιατρος που ειπα να παω δεν ηθελε να με αναλαβει οποτε πηγα στην γιατρο μου και γεννησα στην κλινικη!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

παναγιά μουυυυ,μην πας στο πανεπιστημιακό γιατί δεν θα μείνεις καθόλου ευχαρηστημένη...μιά φίλη μου είχε πάει σε αυτό και την είχαν παρατειμένη μια ώρα μετά τη γέννα με ανοιχτά τα πόδια και να περιμένει και όλοι να ασχολούντε με το μωρό και κανείς με τη μάνα...άστα,αν πας θα καταλάβεις,εκεί είναι οι φοιτητές που δεν είναι και έμπειροι...δεν θα πήγαινα ποτέ εκεί:o

Ναι?????Παντως εχω μαθει απο γιατρο οτι το ιασω της λαρισας ειναι πιο φθηνο και ο γιατρος που εχω εδω για τα απλα πραγματα παιρνει 1500 με κτ αυτα μου φαινοντε καλα σε σχεση με αυτα που πληρωσα αθηνα

Αργυρώ μου , καταρχην με το καλο να ερθει το μωρακι σου και μην αγχωνεσαι οσο μπορεις:P:p:p

Το να εχεις το μωρο διπλα σου , μου φαινεται το πιο δυσκολο και επισης δεν θα ηθελα με τιποτα ολος ο κοσμος που μπαινοβγαινει να ειναι πανω απο το μωρο

πραγματικά....το βρίσκω....απαράδεκτο να ειναι το νεογέννητο , με την διπλανη , τον αντρα της , γιαγιαδες κ παπουδες κλπ κλπ

Σιγά πια ...δεν θα μπορουσαν να εχουν ενα θαλαμο , με τα μωρά ?

έτσι όπως το λες συμφωνώ και εγώ εννοείτε αλλά άμα ο άλλος δεν τα έχει τα λεφτά γιατί είναι και πολλά θα το υποστεί τι να κάνει???και δεν κάθεσαι και για πολλές μέρες,εγώ πάνω απο 1000ευρώ δεν μπορώ να διαθέσω πάντως...:(

baf8b500a3.png

Διαφημίσεις

ναι ρεκοριτσια ολοι εκει πανω απο τ αμωρα...και ο σατραντισμος εχει τη σημασια του,ερχεταιο καθεςνας σπιτι...μεχρικαι ο μπαμπας δενεπρεπε να οηγαινει δουλεια ετσι δεν ειναι?αυτος δε μεταφερει μικροβια?

αγαπη μου μην κανεις ετσι εγω εβγαλα την μικρη 20 μερες μετα την γεννα και μεσα στο χειμωνα και μολις σαραντησε πηγαμε και σε παιδοτοπο σε γεννεθλια:-P

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Ναι?????Παντως εχω μαθει απο γιατρο οτι το ιασω της λαρισας ειναι πιο φθηνο και ο γιατρος που εχω εδω για τα απλα πραγματα παιρνει 1500 με κτ αυτα μου φαινοντε καλα σε σχεση με αυτα που πληρωσα αθηνα

είναι φτηνό αλλά δεν έχει καλή μεταχείριση...τι να το κάνεις άμα δεν σε προσέχουνε..

baf8b500a3.png

αυτοπου επιση ςθεωρω απαραδεκτο ειναι τοσα χρηματα σε κλινικε ςκαι να μην εχουν εντατικες γιατα μωρα! μη σου τυχει,το παιρνει ςπαραμασχαλα και τρεχεις σε δημοσιο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ε , ναι γι αυτο χρειαζεται καλό πλυσιμο και αποστειρωση στα παντα.

εγω παντως νεογεννητα δεν πιανω...ακομα κι οταν μου λενε οι ιδιο οι γονεις:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γι αυτο και στην μπουμπου , πλησιασα λιγο να δω τον μπεμπη , αλλα μεχρι εκει.....εγω ας πουμε ημουν στο δρομο , οδηγουσα...θα παω να πιασω το μωρό ?

με τιποτα !!!!

ουτε επισκεψεις στα σπιτια...!!!

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...