Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

μαζι με τον γιατρο και σε τρικλυνο παρακαλω

ααααα.....ουφ............νόμιζα οτι θα ηταν εξτρα ο γιατρος !!!

αυτο πια , να παιρνουν οι γιατροι οσα και το δωματιο που το εχουν δει γραμμενο ? δηλ επειδη τα δινεις για το δωματιο , σημαινει οτι σου περισσευουν και για τον γιατρό ?:confused::confused::confused::confused:

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια να ρωτήσω κάτι?τα τικεράκια όταν περάσουν οι 9 μήνες τι γίνοντε???αρχίζουν να μετράνε την ηλικία του παιδιού???:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

απορία το'χα πάντα αυτό:tongue:

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

και εγω ψαχνομαι τωρα για δημοσιο δεν υπαρχουν πια 7000 τοτε τα ειχαμε απο τον γαμο τωρα τιποτα αλλα αν ερθει το δευτερο ρε κοριτσια και αν λεω αν τα ειχα τα λεφτα θα προτημουσα να τα δωσω αλλου

εγω πληρωσα 3000 σε δυκλινο στην ιδιωτικη κλινικη αλλα 7000 ειναι πολλα ρε κοριτσια ειπαμε!!!!

Καλημερα Μινάκι:P:p:p:p

ναι , ρε παιδι μου , 3000 τρώγεται . ετσι κι αλλιως οτι επεμβαση και να κανεις σε ιδιωτικο θα τα δωσεις

αλλά 7000 ? και εχω ακουσει και για 15000 γιατι επρεπε να μεινει το μωρο θερμοκοιτιδα....και οι ανθρωποι πηρανε δανειο

προς θεου , δεν λεω οτι δεν αξιζει για τα μωρακια, αλλά αυτο πια ειναι τρελη εκμεταλλευση.....

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

και εγω ψαχνομαι τωρα για δημοσιο δεν υπαρχουν πια 7000 τοτε τα ειχαμε απο τον γαμο τωρα τιποτα αλλα αν ερθει το δευτερο ρε κοριτσια και αν λεω αν τα ειχα τα λεφτα θα προτημουσα να τα δωσω αλλου

ε , ναι βρε παιδι μου:P:p καλυτερα να τα εχεις για τα παιδακια σου ...

ετσι κι αλλιως τωρα εχεις και την εμπειρία

στα πρωτα , σιγουρα παιζει ρολο και ο φοβος μας

cad313a91b.png

νομίζω πως 7000 είναι πολλά...υπάρχουν και κάποια καλά και καθαρά δημόσια(βέβαια υπάρχουν και κάτι άλλα αίσχος δεν το συζητώ)και απο την άλλη είναι ωραίο να έχεις το μωράκι σου μαζί σου,δίπλα σου,είναι ποιό ωραίο συναίσθημα:|

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

Ναι ρε κιτυ αλλα και 3500 χιλιαρικα ο καθενας δεν ειναι λιγα, τωρα μια φιλη γεννησε στο γαια και της πηγαν 3500 ολα μαζι.....

Αργυρω δεν ξερω για τα τικερακια

ειπα εγω καλέ οτι ειναι λιγα ? παραααα πολλά είναι..

3000 τρωγεται , εννοώ για όλα

και παλι αν δεν τα εχεις....πρόβλημα

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Μινάκι:P:p:p:p

ναι , ρε παιδι μου , 3000 τρώγεται . ετσι κι αλλιως οτι επεμβαση και να κανεις σε ιδιωτικο θα τα δωσεις

αλλά 7000 ? και εχω ακουσει και για 15000 γιατι επρεπε να μεινει το μωρο θερμοκοιτιδα....και οι ανθρωποι πηρανε δανειο

προς θεου , δεν λεω οτι δεν αξιζει για τα μωρακια, αλλά αυτο πια ειναι τρελη εκμεταλλευση.....

ναι ρε συ αλλα και παλι στο 2ο κοριτσια δεν θα τα δωσω τοσα λεφτα καλυτερα να τα κανω κατι για το παιδι μου!!!! Και εξαλλου αν χρειαστει κατι το μωρο στο νοσοκομειο θα το πανε αστα και στην τελικη εχουμε και καλους γιατρους στα νοσοκομεια!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ειπα εγω καλέ οτι ειναι λιγα ? παραααα πολλά είναι..

3000 τρωγεται , εννοώ για όλα

και παλι αν δεν τα εχεις....πρόβλημα

ναι ρε συ μαζι με την γιατρο πληρωσαμε τοσα και παλι καλα ηταν με την καισαρικη !!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ξερω κοπελα που γεννησε σε δημοσιο εδωσε ενα χιλιαρικακι και την εβαλαν και σε μονοκλυνο αντε απο εκει εμενα δεν ειναι μονο αυτα γιατι στον τριτο μηνα δηνω και 1500 για την μεσογειακη ασε ρε

νομίζω πως 7000 είναι πολλά...υπάρχουν και κάποια καλά και καθαρά δημόσια(βέβαια υπάρχουν και κάτι άλλα αίσχος δεν το συζητώ)και απο την άλλη είναι ωραίο να έχεις το μωράκι σου μαζί σου,δίπλα σου,είναι ποιό ωραίο συναίσθημα:|

Αργυρώ μου , καταρχην με το καλο να ερθει το μωρακι σου και μην αγχωνεσαι οσο μπορεις:P:p:p

Το να εχεις το μωρο διπλα σου , μου φαινεται το πιο δυσκολο και επισης δεν θα ηθελα με τιποτα ολος ο κοσμος που μπαινοβγαινει να ειναι πανω απο το μωρο

πραγματικά....το βρίσκω....απαράδεκτο να ειναι το νεογέννητο , με την διπλανη , τον αντρα της , γιαγιαδες κ παπουδες κλπ κλπ

Σιγά πια ...δεν θα μπορουσαν να εχουν ενα θαλαμο , με τα μωρά ?

cad313a91b.png

ξερω κοπελα που γεννησε σε δημοσιο εδωσε ενα χιλιαρικακι και την εβαλαν και σε μονοκλυνο αντε απο εκει εμενα δεν ειναι μονο αυτα γιατι στον τριτο μηνα δηνω και 1500 για την μεσογειακη ασε ρε

μια χαρα την βρισκω!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...