Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λογικο να ειναι μεγαλο 4100....σε λιγο θα σηκωθει να περπατησει αυτο.....το ειχε μεσα στο δωματιο?

ναι , ναι εκεί ήταν...μάλλον μόλις είχε φάει

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

α θα το ειχαν παει για μαμ γιατι στο ιασω δεν τα αφηνουν ολη μερα στο δωματιο

ναι καλέ , μόνο στα δημοσια το εχεις μαζι σου. ΙΑΣω κλπ πληρώνεις ενα σωρό λεφτα...hotel Ιασω , που λεει και η μπουμπου....ε πραγματικά ξενοδοχεία ειναι :P:p και απο τα πιο ακριβα

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

μάλλον δεν κατάλαβες πως πέρασαν οι ώρες επειδή είχες άγχος όσο νά'ναι και δεν καταλαβαίνεις,σας ευχαρηστώ για τις απαντήσεις,άμα αντέχω δεν θα κάνω,αλλά άμα δεν αντέχω θα το κάνω,αφού δεν είναι κακό για το μπεμπόνι:tongue:, βλέπουμε!!!

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

και ηκοπελα ομως εναι ψηλη!εγ ω ξερω οι μικροσωμες συνηθως κανουν μεγαλα μωρα...ειναι ψηλο ζευαγρι,το μικρο χηλο θ αεβγαινε στανταρ!!!να της ζησει το πουλακι μουυυυυυυυυυυυυυ1

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ποιο αγχος καλε τραγουδια ακουγαμε με τον γιατρο........χαχαχαχαχα απλα μου βαζε που και που χερι για να βλεπει την διαστολη αλλα αγχος εγω νονονονο

εγώ έχω τρομάξει απο τώρα και εσύ δεν είχες άγχος???:shock:

αααχχχχ εγώ είμαι όπως φαίνεται η προβληματική:P:p:p,μόνο εγώ έχω τρελαθεί στο άγχος:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

Σε μενα το λες 7000 εδωσα εκει μεσα

μάνα μουουουου.........................

ρε παιδιά , ΟΚ , όλα ωραία κ καλά και σε προσεχουν και ειναι καθαρά κλπ κλπ

αλλά.......παρά πολλάαααααα λεφτά

Εγώ , ο μόνος λόγος που δεν θα προτιμουσα το δημοσιο νοσοκομείο ειναι οτι εχεις το μωρο μαζι σου....αυτό θα με φόβιζε και μονο !!!

κατα τα άλλα ...κανενα προβλημα !!! και οταν ερθει με το καλο η ωρα......δεν μας κοβω για ιδιωτικά.

οσο για τα μωρά , οι ιδιοι γιατροι ειναι και στα δημοσια

τι μα πω.....τελεια το ΙΑΣΩ , το ΓΑΙΑ .....αλλα θες μια περιουσία

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...