Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

απο σένα το πήρα το κάτω τικεράκι κίσσα!!!ήταν το πρώτο που βρήκα για εγκυμοσύνη,είναι και ωραίο;),άντε να βλέπω τικεράκια σιγά σιγά απο όλες σας:rolleyes:

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο κοριτσακιμου μακαρικιεγω τοσα!!!

κιττυ μου!ολα τελεια,πολυωραι απερασασμε,ολατ ακαναεμ,τουρτες κτλκτλ,τα στεφανα ελειπαν,ημασταν οσοι επρεπε για εκεινη τη στιγμη,και το ευχαριστηθηκαμε κιεμειςκαι ολοι ,και τομαγαζι ωραιαο ,το μενου,τα κρασια,ολοι το ευχαριστηθηκαν!αααααα με τοπουμπαινουμε στοκεντρο λιγο μετα αρχιζει το τσογλανι ο ξαδερφος μ ου χτπνε τα πιρουνια για φιλι οποτε ο μπαμπας μου φιλαει τη μαμαμου και λεει αντε παιδια συνεχισε με τα κουταλακι ασας να αρχισω τιςκουμπαρες!!!αχαχα ομπαμπας μου ειναιμεγαλυτερο σουργελο απομενα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημερα κιτυ καλημερα αργυρω παντως κοπελα μου αν εισαι αφοσιωμενη στο παιδακι σου εκεινη την ωρα δεν θα πονεσεις.πονας βεβαια μην λεω και ψεμματα αλλα οχι και αυτες τις υπερβολες που λενε καποιοι εγω δεν εκανα καν επισκληριδιο αλλο αν στο τελος εκανα κτ αφου δεν ειχε παλμους το παιδι αλλα 16 ωρες τις περασα χωρις κανενα παυσιπονο

Διαφημίσεις

κιττυ μου!ολα τελεια,πολυωραι απερασασμε,ολατ ακαναεμ,τουρτες κτλκτλ,τα στεφανα ελειπαν,ημασταν οσοι επρεπε για εκεινη τη στιγμη,και το ευχαριστηθηκαμε κιεμειςκαι ολοι ,και τομαγαζι ωραιαο ,το μενου,τα κρασια,ολοι το ευχαριστηθηκαν!αααααα με τοπουμπαινουμε στοκεντρο λιγο μετα αρχιζει το τσογλανι ο ξαδερφος μ ου χτπνε τα πιρουνια για φιλι οποτε ο μπαμπας μου φιλαει τη μαμαμου και λεει αντε παιδια συνεχισε με τα κουταλακι ασας να αρχισω τιςκουμπαρες!!!αχαχα ομπαμπας μου ειναιμεγαλυτερο σουργελο απομενα

:P:p:p:p:p ωραίος ο μπαμπάς !!!!

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Καλημερα κιτυ καλημερα αργυρω παντως κοπελα μου αν εισαι αφοσιωμενη στο παιδακι σου εκεινη την ωρα δεν θα πονεσεις.πονας βεβαια μην λεω και ψεμματα αλλα οχι και αυτες τις υπερβολες που λενε καποιοι εγω δεν εκανα καν επισκληριδιο αλλο αν στο τελος εκανα κτ αφου δεν ειχε παλμους το παιδι αλλα 16 ωρες τις περασα χωρις κανενα παυσιπονο

Καλημέρα Αννα :P:p:p:p:p:p

τι νέα ?

cad313a91b.png

:shock::shock::shock:χαχαχαχαχαχαχα τωρα ξερουμε απο που πηρες χαχαχαχαχαχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

16 ώρες?????:shock: πω πω δύσκολη γέννα είχες???:( εγώ τώρα δεν φοβάμαι τόσο γιατί πηστεύω δεν θα διαρκέσει και πολύ,μετά θα το πάρω αγκαλιά και θα μου περάσουν όλα:):):):):)επισκληρίδιο αν κάνω θα κάνει κακό στο παιδί?εννοώ το φάρμακο θα το πειράξει?

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

Διαφημίσεις

να σου πω κατι βρε αργυρω δεν καταλαβα πως περασαν οι ωρες μονο οταν μου το ειπε ο αντρας μου τωρα για την επισκληριδιο δεν ξερω αν επηρεαζει αλλα εγω δεν εκανα γιατι αντεχα

τιποτα το ιδιαιτερο κιτυ μου για πες κουκλος ο μικρος της μπουμπους?

ναι , ναι ....με μαγουλάκια και μαυρα μαλλιά:P:p:p καποια στιγμη που μιλουσαμε , νομισα οτι ενοχληθηκε....τέντωνε τα χερακια του σαν να ελεγε ΄εεεε....ενοχλειτε΄ :P:p:p:p:p:p

και πολύ μεγάλο μωρό:P:p:p:p

cad313a91b.png

16 ώρες?????:shock: πω πω δύσκολη γέννα είχες???:( εγώ τώρα δεν φοβάμαι τόσο γιατί πηστεύω δεν θα διαρκέσει και πολύ,μετά θα το πάρω αγκαλιά και θα μου περάσουν όλα:):):):):)επισκληρίδιο αν κάνω θα κάνει κακό στο παιδί?εννοώ το φάρμακο θα το πειράξει?

Αργυρω μου εγω εκανα επισκληριδιο στην καισαρικη και απο οτι ξερω δεν επιρεαζει το παιδι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...