Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Την πεθερα μου την καταπιεζει το μαρμαρο μαρηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα

Ο ιακωβος ειναι φιλαρακι εκλεκτο αλλα τον εβαλα να κανει παρεα με το γιαννη και τις ρωσιδες γιατι τωρα ετοιμαζομαι για το μπεμπε λεμε τερμα τα ξυδια!

Δεν κατάλαβα πολλά, αλλά δεν παρεξηγώ καθόλου, μην μου ανησυχείς!!!!Μηλίτσα μίλα εσύ ελέυθερα...χιχιχιχι!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επεξηγηση 1

περυσι μας εκανε περιγραφη ο ανθρωπος την κολονοσκοπηση και απ τα γελια δεν προλαβα η μαυρη και κατουρησα στο γκαζον!

Επεξηγηση 2

Η πεθερα μου πεθανε!

Ο ιακωβος ειναι το τζακ ντανιελς και ο γιαννης το τζονι γουοκερ και οι ρωσιδες οι βοτκες!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Την πεθερα μου την καταπιεζει το μαρμαρο μαρηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα

Ο ιακωβος ειναι φιλαρακι εκλεκτο αλλα τον εβαλα να κανει παρεα με το γιαννη και τις ρωσιδες γιατι τωρα ετοιμαζομαι για το μπεμπε λεμε τερμα τα ξυδια!

Ακου τα τζουλι μου! Για το γιαννη κ τις ρωσιδες τωρα τα ειπε. Οργια δηλαδη. Αμερικαν μπαρ θα το κανεις το καφε!

ένα μήλο την ημέρα...

Μωρε γιουσουρουμ θα το κανω λεμε και θα πουλαω και χαρωπες μαιμουδες να χορευουν!χαχαχαχαχαχαχαχα

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Επεξηγηση 1

περυσι μας εκανε περιγραφη ο ανθρωπος την κολονοσκοπηση και απ τα γελια δεν προλαβα η μαυρη και κατουρησα στο γκαζον!

Επεξηγηση 2

Η πεθερα μου πεθανε!

Ο ιακωβος ειναι το τζακ ντανιελς και ο γιαννης το τζονι γουοκερ και οι ρωσιδες οι βοτκες!

Οκκκκκκ, το έχω τώρα!!!!Εγώ δεν είμαι και πολύ του ποτού :oops::oops: Είμαι ξενερουά, χαχα!

Επομένως δεν θα είναι θρίλερ Μηλίτσα η περιγραφή, για γέλιο μας βλέπω...μην φύγεις ακόμη...

Υ.Γ. Ο γείτονας τί είπε που του κατούρησες το γκαζόν?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

επεξηγηση ενα. Συνηθως ουρει στο δεντρο κι οχι στο γκαζον,αυτο την πειραξε.

Επεξηγηση ναμπερ του. Ακομα διερευνουνται οι συνθηκες κατω απ τις οποιες πεθανε η γυναικα. Τα αλλα ειναι για να σε μπερδεψει.

ένα μήλο την ημέρα...

Το δικο μου γκαζον κατουρησα και πρεπει να ηταν τοξικο γιατι δεν εμεινε ριζα λεμε!τι ραουνταπ και ιστοριες λεμε τωρα οπου πεσει ξεραινει!χαχαχαχαχαχα

Επεξηγηση ναμπερ του. Ακομα διερευνουνται οι συνθηκες κατω απ τις οποιες πεθανε η γυναικα. Τα αλλα ειναι για να σε μπερδεψει.

Μπερδεύομαι εγώ? Καλέ αμέσως την κατάλαβα...:tongue::tongue::tongue:

6237481d19.png

Τι εγινε ρε παιδια?μας την πεσανε?

Μαρη,του εφμπιαι εισαι?

Το δικο μου γκαζον κατουρησα και πρεπει να ηταν τοξικο γιατι δεν εμεινε ριζα λεμε!τι ραουνταπ και ιστοριες λεμε τωρα οπου πεσει ξεραινει!χαχαχαχαχαχα

Χαχαχαχαχαχα, καλά έχω λιώσει!!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Κατσε τζουλι γιατι μου ριχνουν λασπη τωρα!εγω ειμαι σοβαρο ατομο και μετα του συζυγου μου επισης σοβαρο ατομο διαγουμε βιον σοβαρον και ανευ παρεξηγησεων!

Σας επεισα?

νυσταζω αλλα δε μου παει η καρδια να σε αφησω ερμο κι απροστατευτο απ τις κακες συναναστροφες! Γεωργια μου,θα σου στειλω το πμ που σουλεγα κ βγαινω. Καληνυχτουδια. Παω για ζζζ.

ένα μήλο την ημέρα...

Οκ μηλιτσα!

Χα!και τωρα οι δυο μας τζουλι μονη κι απροστατευτη να δεις τι θα παθεις!

Κοριτσάρες μου, ο δικός μου με γυροφέρνει για νάνι νάνι...τί να τον κάνω??Θα πάω να του κάνω παρεούλα...

Μηλίτσα μου δεν μου ξεφεύγεις, θα σε ξαναπετύχω!!!!

Γεωργία χάρηκα πολύ για την γνωριμία μας!!!!Και αν δεν ξαναμιλήσουμε άμεσα, σου εύχομαι και πάλι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και συντομα μανούλα!!!!

Καληνύχτα κουκλίτσες μου!!!Σας φιλώ!Σμουτς!

6237481d19.png

Οκ!Αντε καληνυχτα κι απο μενα και χαρηκα πολυ!μακιαααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...