Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Δεν μπηκα καθολου σημερα και τωρα με τρωει η γλωσσα μου!χιχιχιχιχχ

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καληνυχτα αργυρουλα! Χαρηκα που ταπαμε. Καληνυχτα χριστιανα. Και για σενα χαρηκα που ταπαμε. Ειδες,κρατησα επιπεδο,δε σε ξεμπροστιασα στη τζουλι! Α,κουφ,περαστικα κ παλι. Γεωργια αγνοειται.

ένα μήλο την ημέρα...

Δεν μπηκα καθολου σημερα και τωρα με τρωει η γλωσσα μου!χιχιχιχιχχ

Ναι σήμερα είχε ερημώσει το φόρουμ, και στο δικό μας καφε καμία κοπέλα δεν μπήκε...αααααα, τώρα μου ήρθε!!!Είναι αργία εκεί σήμερα!!!!Έτσι εξηγείται...Καλά είμαι εκτός τόπου και χρόνου!!

Για πες μου μερικά πραγματάκια για σένα Γεωργία μου αφού έχεις όρεξη, χιχιχιχι!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Τι να σου πω κι εγω απ τη ζωη μου καλε?βιος και πολιτεια λεμε!

Ειμαι παντρεμενη 2,5 χρονια,τοσο προσπαθω για μπεμπε και αυτην την εβδομαδα πρωτα ο Θεος θα κανουμε σπερματεγχυση.Αυτα τα ολιγα!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

ωχ,τζουλι,θα μας ζαλισει η γεωργια. Μπα,πως κι απο δω? Δεν εχει μου σου νου σημερις απιστη θωμαις?

Κατσε καλα για θα σου πω πως εκανε κολονοσκοπηση ο πατερας της γειτονισας μου που πηρε σασι και δεν θα μεινει αντερο λεμε!

Λειπουν ολες σημερα!

Τι να σου πω κι εγω απ τη ζωη μου καλε?βιος και πολιτεια λεμε!

Ειμαι παντρεμενη 2,5 χρονια,τοσο προσπαθω για μπεμπε και αυτην την εβδομαδα πρωτα ο Θεος θα κανουμε σπερματεγχυση.Αυτα τα ολιγα!

Γεωργία μου τότε σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!!!

Και σε 9 μήνες να κάνεις πρόβες με το βουνό από σουβλάκια και πίτσες στο σπίτι γιατί θα ετοιμάζεσαι να γεννήσεις...Μακάρι όλα να πάνε καλά και να γίνεις μανούλα!!!

Εγώ είμαι 2,5 χρόνια περίπου με τον καλό μου, προσπαθούμε περίπου από τον Νοέμβρη και σήμερα περίμενα να αδιαθετήσω αλλά ακόμα δεν μου εχει έρθει :D(αλλά θα μου έρθει :-()(μόνο μία ελέυθερη επαφή αυτόν τον μήνα κι επιπλέον δεν νιώθω καθόλου μα καθόλου διαφορετικά από ότι όλες τις φορές που περιμένω να αδιαθετήσω)

6237481d19.png

Διαφημίσεις

λοιπον,βιος κ πολιτεια,στοπε και η ιδια! Καταπιεζει την πεθερουλα της.αγια γυναικα,εχει μαρτυρησει η δολια. Α,ρωτα την και για τόν ιακωβο κ κοιτα μη σου ξεγλυστρισει.

ένα μήλο την ημέρα...

Ευχαριστω τζουλι και σου ευχομαι οτι καλυτερο!

Μηλιτσα κρυβε λογια γιατι θα με παρεξηγησει η κοπελιτσα ακομη δεν με γνωρισε!

Μην την ακους τζουλι μου εγω ειμαι σοβαρο ατομο!

λοιπον,βιος κ πολιτεια,στοπε και η ιδια! Καταπιεζει την πεθερουλα της.αγια γυναικα,εχει μαρτυρησει η δολια. Α,ρωτα την και για τόν ιακωβο κ κοιτα μη σου ξεγλυστρισει.

Γεωργία, περιμένω λεπτομέρειες ε?? Χαχαχαχα!

6237481d19.png

Την πεθερα μου την καταπιεζει το μαρμαρο μαρηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα

Ο ιακωβος ειναι φιλαρακι εκλεκτο αλλα τον εβαλα να κανει παρεα με το γιαννη και τις ρωσιδες γιατι τωρα ετοιμαζομαι για το μπεμπε λεμε τερμα τα ξυδια!

Κατσε καλα για θα σου πω πως εκανε κολονοσκοπηση ο πατερας της γειτονισας μου που πηρε σασι και δεν θα μεινει αντερο λεμε!

Λειπουν ολες σημερα!

ωχ,εξελισσεται σε θρυλερ το καφε,να την κανω με ελαφρα πηδηματακια. Τι του κανες του ανθρωπου μαρη? Μαρτυρα!

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...