Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Μια χαρούλα Μηλίτσα μου!!!!!!Εδώ έχει γίνει "καλοκαίρι", έχει 25 βαθμούς, και όλοι κυκλοφορούν ημίγυμνοι-για αυτούς είναι τρελός κάυσωνας, χαχαχαχαχα!

Προσπαθώ να διαβάζω 7 ώρες την μέρα...Πιο πολύ σε καθημερινη βάση δεν αντέχεται!!

Τι Σπουδαζεις Τζουλι μου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αργυρο μην μασας!ολα καλα θα πανε.να εισαι συγκεντρωμενη να σκεφτεσε οτι εσυ τα δημιουργεις ολα οτι εσυ δινεις οξυγονο στο μωρακι σου τωρα που το χρειαζετε γτ και εκεινο προσπαθει οπως εσυ και υπαρχει και η επισκλ.στην τελικη.καλο κολπο ειναι το ανεβασμα του βουνου....δηλ.ερχετε η ωδινη αρχιζεις εσυ να ανεβαινεις ενα βουνο πρασσινο με δεντρα με καρπουζια γυρω οτι θες σκεψου δικο σου ειναι στην κορυφωση την ωδινης εχεις φτασει στην κορυφη και μετα κατεβασμα προς μια παραλια στον μπραντ πητ που σε περιμενη παλι εσυ οτι θες εχω ανεβει και κατεβει αγαπη μου βουνα και βουνα....και πιανει
ακου εμενα αργυρω! Να σκεφτεσαι το δεντρο αυτο με σουβλακια και πιτσες. Πιανει περισσοτερο! Καλα,κουφ,εγραψες παλι!

ένα μήλο την ημέρα...

καληνύχτα σε όλα τα κορίτσια είμαι ψόφια πάω για ύπνο(να ξεκουραστεί και το εμβρυάκι μου που το σέρνω συνέχεια μαζί μου η τρελή και δεν το αφήνω να ησυχάσει:tongue:),τα λέμε αύριο!!!

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

Ποια να μου θυμιζει δηλαδη??:roll:

Υπονοεις κατι για το ατομο μου? εε??:tongue::D

Χριστιάνα κι εσύ πήζεις με διαβάσματα??? Εγώ κάνω μεταπτυχιακό, και τώρα είμαι στα μέσα της διπλωματικής μου (χρονικά εννοώ γιατί μακάρι να είχε φτάσει στην μέση, δυστυχώς είμαι ακόμα στην αρχή, πφφφφφφ!)

Μαθηματικά σπουδάζω. Εσύ??

6237481d19.png

ακου εμενα αργυρω! Να σκεφτεσαι το δεντρο αυτο με σουβλακια και πιτσες. Πιανει περισσοτερο! Καλα,κουφ,εγραψες παλι!

χαχαχαχα καλά που τα βρήσκετε βραδιάτικα???:lol::lol::lol:

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχαχαχα, όταν με το καλό φτάσει και η δική μου ώρα, όόόόόόόόόόταν λέμε (κάτσε να μείνω πρώτα εγκυούλα) μπορώ να το χρησιμοποιήσω κι εγώ?? Μου επιτρέπεις Μηλίτσα μου????

6237481d19.png

αμ πες το πουλακι μου πως μπανιζεις ημιγυμνα τεκνα. Μια μπανιστηρι,μια ιντερνετι,που μυαλο για διαβασμα. Γεωργια θελω να σου προωθησω ξεφλουδιστηρες μπανανας. Δεν πρεπει να λειπει απο κανενα σπιτι. Ποτε ναρθω για επιδειξη?

ένα μήλο την ημέρα...

Χριστιάνα κι εσύ πήζεις με διαβάσματα??? Εγώ κάνω μεταπτυχιακό, και τώρα είμαι στα μέσα της διπλωματικής μου (χρονικά εννοώ γιατί μακάρι να είχε φτάσει στην μέση, δυστυχώς είμαι ακόμα στην αρχή, πφφφφφφ!)

Εγω ευτυχως τελειωσα με σπουδες..

Τωρα διαβαζω για εξετασεις-οποτε ανοιξει καμια θεση στο Δημοσιο..

Υπομονη Τζουλι μου.Σε νιωθω.

αμ πες το πουλακι μου πως μπανιζεις ημιγυμνα τεκνα. Μια μπανιστηρι,μια ιντερνετι,που μυαλο για διαβασμα. Γεωργια θελω να σου προωθησω ξεφλουδιστηρες μπανανας. Δεν πρεπει να λειπει απο κανενα σπιτι. Ποτε ναρθω για επιδειξη?

Αι μαρη!

Φευγεις αργυρω?καλο σου βραδυ!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Μαθηματικά σπουδάζω. Εσύ??

ναι,πηζει στο διαβασμα το καημενο! Αχ! Καθε βραδυ κανει στα δακτυλακια της μασαζ γιατι απ το πληκρολογημα,ε,που γραφει ηθελα να πω,πονανε!

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου θα πρεπει δυστυχως να σας αφησω...

Δεν νυσταζω καθολου,,αλλα τι να κανω θα προσπαθησω να κοιμηθω γιατι ποιος ξυπναει αυριο??

Σας φιλω ολες μια μια γλυκα!!

Εγω ευτυχως τελειωσα με σπουδες..

Τωρα διαβαζω για εξετασεις-οποτε ανοιξει καμια θεση στο Δημοσιο..

Υπομονη Τζουλι μου.Σε νιωθω.

Υπομονή και στις δυο μας τότε!!!Και καλή επιτυχία Χριστιάνα μου!!!!Εύχομαι να βρεις μια δουλίτσα που να σου αρέσει...

Τί σπούδασες αλήθεια? (Αν θέλεις απαντάς)

Άσε Μηλίτσα, πού τέτοια τύχη για τεκνά? Μένω σε μία γειτονιά που ο μέσος όρος ηλικίας είναι 65! Διαφορετικά θα έφτιαχνα κοκτειλ και θα διάβαζα (λέμε τώρα) στο παράθυρο...χιχιχιχιχιχιχι ;)

6237481d19.png

ναι,πηζει στο διαβασμα το καημενο! Αχ! Καθε βραδυ κανει στα δακτυλακια της μασαζ γιατι απ το πληκρολογημα,ε,που γραφει ηθελα να πω,πονανε!

αχαχαχαχαχχαχαχαχαχα!!!

δεν παιζεσαι λεμεεεεεε!!!!!!!!! :P

Φευγεις κι εσυ Χριστιανα?καληνυχτα!

Μηλιτσα και τζουλι θα καθισετε εσεις λιγακι?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Φευγεις κι εσυ Χριστιανα?καληνυχτα!

Μηλιτσα και τζουλι θα καθισετε εσεις λιγακι?

Εγώ θα καθίσω λιγάκι αμέ!!!! Μέχρι να ξεραθεί ο καλός μου δηλαδή γιατί πηγαίνουμε μαζί για ύπνο συνηθως...

Καληνύχτα Χριστιάνα!!Ελπίζω να τα ξαναπούμε!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...