Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Κουκλιτσες μου καλημερα,κισακι μου ποσο χαρηκα που ενιωσες το φασολακι σου,τι τελειο συναισθημα!!!!!!!!

Κουφετακι μου περαστικα βρε κουκλα μου,καλα ειδα τι εγινε,αντε βρε μη μασας,με την καθε ασχετη.........

Μαρκελομαμα,τι κανεις κοπελα μου,τι ευχαριστη εκπληξη,μα καλα ηταν δυνατον να μας χασεις βρε παιδι μου;Ολα καλα με το μπεμπε,αντε με ενα πονο,και κοιτα μη χαθεις παλι,εντακει;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περαστικακουφετακιμου!!!αργυρω ευχαριστω γιατι ςπληροφοριες!ελενημου!!!δενξερω τιναπω!επαθα πλακα

χαρά μου!!!εύχομαι τα καλύτερα για όλα τα μωράκια και τους γονείς τους!!!

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

να στε καλα κοριτσαρες μου εχω ενα συναχι φοβεροοοο δεν μου φτανει το μπουκωμα που εχω ετσι κι αλλιως 3 ροναλ εφαγα αυτες τις μερες.σας αγαπω ρεεεεεεε φιλιαααααααααααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Koριτσακια μου καλησπέρες..

Επεστρεψα σπιτι μαζι με το μπεμπε μου και αρχιζει η γλυκια προσαρμογή...

Ηθελα απο αυτο το καφέ που καποτε ξεκινησα ως μη εγκυουλα και τωρα κρατω στα χερια μου το μικρο θαυματακι, να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα κοριτσακια που γνωρισα εδω και μοιραστηκα μαζι τους πραγματα και συναισθηματα!

Τεσσερα απο αυτα τα κοριτσακια μου εκαναν τη μεγαλυτερη εκπληξη που μπορουσα να φανταστω...

Σε κατι τετοιους καιρους που ολοι ειναι αδιαφοροι και αποροσωποι και ουτε οι δικοι σου ανρθρωποι ενδιαφερονται κανατε μια ψυχη πολυ ευτυχισμενη...

Κισακι, Μανουτιτα, Αννετακι και Κιττυ δεν εχω απλά λογια να σας ευχαριστησω για την τοσο ομορφη και γλυκια κινηση... Να είστε παντα καλα - αληθεια δεν εχω λογια για να εκφρασω οσα ενιωσα μολις ειδα την Κιττυ να μπαινει με το υπεροχο δωρακι σας

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλο κουραγιο με τα ξενυχτια και να στε παντα γεροι και αγαπημενοι ολοι τωρα που μεγαλωσε η οικογενεια σας.καλα εχω χασει επεισοδια.............τελος παντον να το χαιρεστε το μπεμπουλακι σας για πες πως ηταν πως γεννησες?

921477wc2fyvv2y2.gif

μπουμπουκα μου! Κι εγω σε ευχαριστω για τα ροζ γυαλια,να μας τα δανειζεις που και που,ε? Να σου ζησει και παλι! Κουφετο,απο μακρυα τα φιλια,μη με κολλησεις! Περαστικουλια! Χριστιανα,εφαγες?

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Γιατι??Σκεφτεσαι να μου κανεις το τραπεζι? :lol::lol:

Οχι,για να μη μου λες σαν κι εχθες πως μενεις νηστικη εξαιτιας μου. Μπας κι εχεις τιποτα σεφταλιες να με φιλεψεις?

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...