Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Απο το πρωι καφε εξω,φαγητο,ξανα καφε,μετα λιγη ξαπλα,σε λιγο θα παμε σ ενα πανηγυρι με κλαρινα και ιστοριες θα φριξει το σκυλι λεμεεεεεε!

χαχχαχαχχαχα...... εμεις δουλειά , μετα φαγητο μαμα, σπιτι , ξανα δουλειά , ΙΑΣΩ , μετα ξαδερφη νοσοκομείο και επιτελους σπιτι.........

καλαά να περάσετε:P:p:p:p

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι εκανες στο ΙΑΣΩ?ξαδερφη νοσοκομειο?τι εγινε καλε?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Τι εκανες στο ΙΑΣΩ?ξαδερφη νοσοκομειο?τι εγινε καλε?

ειδες τι ωραία τα γραφω ? επιγραμματικά ...........

ΙΑΣΩ για δουλεια. Η ξαδερφη του αντρα μου στο νοσοκομειο , αλλά ΟΚ βγαινει αυριο. την πειραξανε κατι χαπια που επαιρνε

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Α,μαλιστα!περαστικα της!

Εφυγα κοπελιτσα τα λεμε!μακιααααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

καλησπερα το προβλημα που εχω με τις σελ. δεν λυθηκε αν και ειχα απντηση απο τους υπευθυνους εκανα αυτο που ειπαν αλλα τπτ οποτε δεν βλεπω αν ειστε συνδεμενες(με καΪρο)μπουχαχαχα!!!καλε δειτε εδω συνχησμα που εφαγα λεμεhttp://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=62291

921477wc2fyvv2y2.gif

καλησπερα περα για περα. Ολες μουσουνου? Εμεςεν? Ντροπη σας,θα ερημωσει το καφε! Κουφετακι,καλυτερα? Μανουτιτι,δεχεσαι χρονια πολλα απο καθυστερημενες? Βασουλα,κιττυ,τι κανετε?Τι νεα?

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Κουφετακι μου!!!! (καλησπερες κορες, ειμαι ομως απελπισμενη, θελω βοηθεια)

Η Μυρτω εβγαλε απο χτες στο πανω στο κατω βλεφαρο απο την πανω μερια, ενα ασπρο μικρο σαν σπυρακι (μαλλον κριθαρακι)... Δεν ποναει, δεν ενοχλειται, χτες απλα που και που κοκκινιζε λιγακι το ματακι της... (ειναι και κατασπρη, καποιες φορες ητανη η ιδεα μας)... Σημερα το απογευμα ομως, το ματακι της ενα ελαφρως πρησμενο και κοκκινο... Εκεινη δεν ενοχλειται, εψαξα στο διαδικτυο και ειδα κατι για σκορδο (Ο Χριστος και η Παναγια)... Εχω φτιαξει χαμομηλι να της κανω κομπρεσσες ή οχι???

Καλησπερα Μηλιτσα, Μαρκελλοκαισπορομαμα...

Ελπιζω να ειστε καλα, μανουλα μαρκελλας με το καλο το νεο μωρακι, με εναν πονο και ενα γερο μωρο ευχομαι... Μηπως ξερετε εσεις τι πρεπει να κανω? Θα παω και μσν αφου εφυγαν ολες...

ελενιτσα,ειμαι υπερ στα γιατροσοφια. Τα προτιμω ασυζητητι απ τα φαρμακα. Ομως επειδη ειναι ευαισθητη περιοχη,μαλλον οτι πει ο γιατρος. Εγω του μικρου του εβαζα χαμομηλι.

ένα μήλο την ημέρα...

το πιο βασικο ειναι μην το πειραζει. Αμα αυριο μεγαλωσει ρωτα το γιατρο. Αν οχι,συνεχισε με χλιαρο χαμομηλι. Με αυτο μας μεγαλωσαν. Ομως δεν το πιεζουμε,ταμποναριστα και μονο στο δερμα με γαζουλα η πανακι χωρις χνουδι.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...