Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια χτες βράδυ είμαι σίγουρη ότι ένιωσα το μωρό. Όπως ήμουν ξαπλωμένη ένιωσα να περνάει από την αριστερή πλευρά στη δεξιά και μετά εβαλα το χέρι μου αριστερά κι ένιωθα χτυπήματακια 1, 2 μετά πάλι 1. Και δεν ήταν το έντερο.καλημέρα σε όλες!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κισακι μου!!! Μαρη συγκινηθηκα, δεν ειναι φοβερη η αισθηση? Ετσι, να σου δινει σημαδακια συνεχεια απο δω και περα το μικρουλι μας... Τελεια!

Κουφετακι μου περαστικα κοριτσακι...

Καλημερες!:P

και εμένα νωρίς άρχισε να κουνιέται!!!της αδερφής μου που γέννησε πριν ένα μήνα άρχισε να κουνιέται απο τον 7ο μήνα:shock:ποιό πριν τίποτα...,ναι είναι πολύ συγκινητικό..ειδικά στον υπέρηχο όταν το βλέπεις...εγώ είχα βάλει τα κλάματα την πρώτη φορά:tongue:

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

Διαφημίσεις

περαστικακουφετακιμου!!!αργυρω ευχαριστω γιατι ςπληροφοριες!ελενημου!!!δενξερω τιναπω!επαθα πλακα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλησπέρα κορίτσιααα!!!

Καταρχήν θέλω να ευχηθώ κι εγω με τη σειρά μου χρόνια πολλά στη Μανουτίτα μας. Μανου μου να εισαι παντα γερη κι ευτυχισμενη!!! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και καθε σου επιθυμια να πραγματοποιηθει συντομα!

Επίσης να δώσω πολλές ευχές και στο Κισάκι μας, να ζησετε κουκλίτσα μου και με το καλο το μωρακι σας!

Τέλος χρόνια πολλά σε όλες τις Ελένες, Κωνσταντίνες..., να είμαστε παντα καλα και του χρονου με υγεια!

Αν ξέχασα καμια, συγχωρηστε με!

Τι αλλα νεα κοριτσια?

συμπεθερα τι κανεις???σε βρηκα επιτελους!!!!ειχα μηνες να μπω στο καφε. τι κανετε?

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

κορίτσια χτες βράδυ είμαι σίγουρη ότι ένιωσα το μωρό. Όπως ήμουν ξαπλωμένη ένιωσα να περνάει από την αριστερή πλευρά στη δεξιά και μετά εβαλα το χέρι μου αριστερά κι ένιωθα χτυπήματακια 1, 2 μετά πάλι 1. Και δεν ήταν το έντερο.καλημέρα σε όλες!

Κισααα !!!!!!!!!!!

ΝΑ ζησετε βρεεε , ευτυχισμενοι :P:p:p:p

εδωσε σημα και το μπεμπε ε ? μπράβο , μπράβο :P:p:p

Σήμερα πήγα στην μπουμπού και είδα και τον μπέμπη :P:p:p:p:p

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

συμπεθερα τι κανεις???σε βρηκα επιτελους!!!!ειχα μηνες να μπω στο καφε. τι κανετε?

Καλώς την !!!! που εισαι εσύ καλέ ? τι κανει η μικρή , το μπεμπέ ?

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

καλεεεε!!!τι κανεις?εμεις ειμαστε ολοι μια χαρα!!!κοντευουμε, κοντευουμε...ειμαι ξαπλα βεβαια εδω και δυο εβδομαδες λογω προωρωβν συσπασεων αλλα που θα παει, οπου να ναι θα βγει!!!!εσυ κοριτσακι μου?

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

καλεεεε!!!τι κανεις?εμεις ειμαστε ολοι μια χαρα!!!κοντευουμε' date=' κοντευουμε...ειμαι ξαπλα βεβαια εδω και δυο εβδομαδες λογω προωρωβν συσπασεων αλλα που θα παει, οπου να ναι θα βγει!!!!εσυ κοριτσακι μου?[/quote']

καλά είμαι Χριστίνα - έτσι δεν είναι ή λάθος θυμάμαι ?-

τα ίδια , δουλειά κλπ κλπ

αντε , με το καλό :P:p

cad313a91b.png

Κοπελιτσες τι κανετε?μπηκα να πω μια καλησπερα γιατι γυρνοβολαω ολη μερα σημερα και φευγω παλι!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Κοπελιτσες τι κανετε?μπηκα να πω μια καλησπερα γιατι γυρνοβολαω ολη μερα σημερα και φευγω παλι!

καλησπέρααα !!!! που γυρνάς μαρή ?

και εμεις επιτελους μαζευτηκαμε...τωρα μπανιο και ξαπλα:P:p:p

cad313a91b.png

Απο το πρωι καφε εξω,φαγητο,ξανα καφε,μετα λιγη ξαπλα,σε λιγο θα παμε σ ενα πανηγυρι με κλαρινα και ιστοριες θα φριξει το σκυλι λεμεεεεεε!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...