Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω κανω την παπια...!οψωμεθα!!!αννιω,τικαλααααααααααα αλλα στις 6?αχ τακανω κι εγω αυτα!ολα για τ αμωρα ολα!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

γιατημανου εννοω,κανω οτι δεν καθυστερει!την αφηνω ησυχη

Ναι καλη μου επειδη ισως εσυ με ξερεις καλυτερα απ'ολους:tongue::tongue::tongue:

Αντε ποτε θα ερθει το αυριο να βρεθουμε....Α Μαριαθ φερε και τιποτα φωτο απο το γαμο,αν εχεις.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

πωπω πρεπει το σπορι μου να ειναι κουκλι αυριο!!!!

Ε καλα δε θα χρειαστει να προσπαθησεις και πολυ,αφου ειναι μια κουκλα η μαμα απο μονη της;)

Καλα κισα με τη μικρη θα παμε ημερησια εκδρομη στο Γοματι Χαλκιδικης,το ξερεις;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσια γεια σας , να ερθω στην παρεα σας?? Προσπαθω και εγω να γινω παλι μανουλα....Η πρωτη μου φορα δεν ειχε αισιο τελος....25 εβδομαδων ημουνα οταν επρεπε να διακοψουμε την κυηση , το κοριτσακι μου ειχε ενα πολυ σπανιο συνδρομο, δεν θα τα καταφερνε ετσι κι αλλιως....Αυτο εγινε φετος το Φεβρουαριο ...Μετα, πολυ κλαμα , γιατροι γενετιστες και πολυ σκεψη για το εαν θα κανω κιαλλο χειρουργειο λογω ινωμυωματων.....Τελικα αποφασισαμε να μην κανω επμβαση και εχουμε ξαναξεκινησει δειλα δειλα τις προσπαθειες ...Την πρωτη φορα εμεινα σχετικα ευκολα εγκυος γιατι δεν το σκεφτομουνα , το καναμε ελευθερα και μετα απο 6 μηνες προσπαθειας εμεινα περυσι το Σεπτεμβριο στις διακοπες μας. Τωρα θα ειναι αραγε το ιδιο ευκολο??? Θελω ενα παιδακι σαν τρελη, μονο ετσι θα ξαναγινω πραγματικα ευτυχισμενη και θα παει λιγο πιο πισω στις σκεψεις μου το πρωτο μου παιδακι ... Δεν προκειται να ξαναγινω μελο εδω ειμαστε για να ειμαστε αισιοδοξες και να πηγαινουμε μπροστα, απλα ετσι για να ξερετε λιγο την ιστορια μου....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

Διαφημίσεις

ναι το ξερω ειχαμε πελατη εκει!αλλα δενξερωπως ειναι!εμα ςμας πηγαινα σταυρο και χρυσαυγη-λαγκαδα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

σορι ρε κορες αλλα ταισα τον ταλιμπανακο και τωρα κοιματε κι εγω θα σας πω καλο μεσσημερι να ξαπλωσω την διμετρη κορμαρα μου λιγο ααα!και για να μην ξεχνιομαστε ειπαμε οχι εσεις..

_oOBjO0dQcw

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...