Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ολες. Ειχα προβλημα με το κινητο και δε μπορουσα να μπαινω. Επαθε αλτσχαϊμερ το καημενο και δε φορτωνει σελιδες με πολλα δεδομενα οπως τικερακια και τετοια. Τωρα εκανα μια ρυθμιση στις επιλογες να βλεπω μονο οτι γραφετε κι οχι τικερακια κι αβαταρ. Ελπιζω να τα καταφερα. Και να μην ετυχε να γραψω επειδη εχει μονο δυο απαντησεις η σελιδα. Χρονια πολλα στην Ελενη Κ, στη τζελενα,στην ελενιτουρκι και σε ολες,εορταζουμενες και μη. Φιλακια...

ένα μήλο την ημέρα...

καλημερα κοριτσακι αμου γλυκα!!!ελπιζω να ειστε ολε ςκαλα!!!μηκα για λιγο,πρεπει ν ασυμμαζεψω και μετα να παω στη δουλεια ν αταισω τα ζωακι αμου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα στις ομορφες!!!κισακι δνε μας ειπες τελικα..ειδες το φυλο του παιδιου η το πωπουδακι του ηταν τουρλα και εμποδιζε?χαχαχα

μηλιτσα μου..μη μασας τιποτα καλο μου!!!οταν θες χτυπα τηλ..μη ντρεπεσαι οκ?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Πάλι δεν πέτυχα καμμία......Ξέρω, θα μπέιτε όλες το απόγευμα και το βράδυ που εγώ δεν θα μπορώ...Γκρρρρρρρ!!!!!!!!

Τέλος πάντων....Πού θα μου πάει; Θα σας πετύχω κάποια στιγμή....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

kοριτσια μετα απο ενα δυημερο με πυρετο και τωρα με μυξες και βηχα σημερα σηωκθηκα και χτες πηγα την δουλεια μην νομιζετε,ηρθα εκανα μετο και ξαπλωσα χτες.....αλλα θελω να πω χρονια πολλα στην μανου μου χροοονιαααα πολλααααα και στην ναντιντζε χρονιααα πολααααα και στην λενιιιιιιιιι χρονια πολαααα και σε ολους οσους γιορταζουν και σορι που εκατσε ετσι και δεν ημουν να σας τα πω απο 1ο χερι φιλακια πολααα και κουφετενια ζουζουνες μου καλες!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλησπέρα κορίτσιααα!!!

Καταρχήν θέλω να ευχηθώ κι εγω με τη σειρά μου χρόνια πολλά στη Μανουτίτα μας. Μανου μου να εισαι παντα γερη κι ευτυχισμενη!!! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και καθε σου επιθυμια να πραγματοποιηθει συντομα!

Επίσης να δώσω πολλές ευχές και στο Κισάκι μας, να ζησετε κουκλίτσα μου και με το καλο το μωρακι σας!

Τέλος χρόνια πολλά σε όλες τις Ελένες, Κωνσταντίνες..., να είμαστε παντα καλα και του χρονου με υγεια!

Αν ξέχασα καμια, συγχωρηστε με!

Τι αλλα νεα κοριτσια?

Καλησπέρα κορίτσιααα!!!

Καταρχήν θέλω να ευχηθώ κι εγω με τη σειρά μου χρόνια πολλά στη Μανουτίτα μας. Μανου μου να εισαι παντα γερη κι ευτυχισμενη!!! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και καθε σου επιθυμια να πραγματοποιηθει συντομα!

Επίσης να δώσω πολλές ευχές και στο Κισάκι μας, να ζησετε κουκλίτσα μου και με το καλο το μωρακι σας!

Τέλος χρόνια πολλά σε όλες τις Ελένες, Κωνσταντίνες..., να είμαστε παντα καλα και του χρονου με υγεια!

Αν ξέχασα καμια, συγχωρηστε με!

Τι αλλα νεα κοριτσια?

Καλησπέρα Jelena και χρόνια πολλά για την γιορτή σου...Δύσκολα να μάθεις τώρα νέα από τα κορίτσια γιατί όπως βλέπεις προς το παρόν επικρατεί ερημιά...!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!Τζελενα χρονια πολλα για χτες!Καλα ειστε?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Ολα καλα!Πριν λιγο γυρισα κι εγω απ εξω και ειπα να δω τι παιζει!Ηρεμια σημερα!

Εσενα σου ειπα για την εναλλακτικη?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...