Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσιααααα

Να ζήσει η κίσσα

Χρόνια πολλά στη μανού

Χρόνια πολλά στην Ελένη......

σας αγαπώ και σας φιλώ....

πήζω στη δουλειά και δεν προλαβαίνω να μπω...

φιλιά σε όλες

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννιωωωωωωωωωωωω που εισαι καλεεεεεεεεεεεε??????????

Μαρη σεις?ποια ηρθε και βαραει την πορτα?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Λοιπον

Μανου μου γλυκια να εισαι πολυχρονη γερη να χαιρεσαι ην ομορφη οικογενεια σου και συντομα να μεγαλωσει κατα 1,2,3,4... μελη χαχαχαχαχαχαχα

Ελενη μου χρονια πολλα να χαιρεσαι το ονοματακι σου και τα σκατουλακια σου........ΣΑΓΑΠΩ

Ελενη μου ελληναρα μου χρονια πολλα και με το καλο το νινακι σου.(σου τα ειπα και απο το τηλ)

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω για τις πολυ ωραιες ευχες σας ειστε γλυκες ευχομαι σε ολες σας να ερθουν τα πραγματα οπως επιθυμειτε με πολλα μωρακια,υγεια και ευτυχια...!!!!!!!

Μινακι μου καλα αποτελεσματα

Παπακι μου ειδες εχθες αρραβωνας σημερα γαμος ετσι δεν ξεχναω καμια επετειο

Διαφημίσεις

μανου να τα ελατσοτησεις,μαλλον νατ αχιλιασεις να χαιρεσια τα γενεθλια σου οτι επιθυμεις!!!ελενη,ελενα και σε οσες γιορταζουν ελενες,κωνσταντινες να ειστε παντ ακαλα κι ευτυχισνμενες!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κορες γλυκες, ευχαριστω θερμα για τις ευχες σας... Να ειστε ολες γερες, να χαιρεστε τις οικογενειες σας, οι μανουλες να χαιροντα τα βλασταρια τους και οι μανουλες to be, να κρατησουν γρηγορα γερα μωρακια!!!

Να ευχηθω κι εγω με την σειρα μου στην μανου μου να τα εκοτοστησει (τουλαχιστον), να ειναι παντα γερη, να χαιρεται το κοριτσακι της και τον αντρουλη της και συντομα να κρατησει ακομα ενα γερο μωρακι (τουλαχιστον) στην αγκαλια της...

Ελενακι με την Τουρκαλα πεθερα, χρονια πολλα, χρονια καλα, παντα γερη, να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο να δεχτεις το γερο μωρακι σου...

(Αννουλα, αντε βρε, κι εγω σ' αγαπω - μην μπερδευεσαι, λογω της ημερας!!!!)

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες που βλέπω ειναι αρκετές και γιορτάζουν και για διάφορους λόγους!

elenik, eleniturkey, jelena και όσες συνονόματές σας ξεχνάω, σας εύχομαι χρόνια πολλά, να χαιρεστε και να σας χαίρονται οι οικογένεις σας και ότι επιθυμεί η κάθε μια να το έχει!

μανού μου πολύχρονη να είσαι! σου εύχομαι υγεία και ότι καλύτερο!

Αννούλα χαρούμενη επέτειο να έχεις και να τις εκατοστήσετε! Να είστε γεροί και κι ευτυχισμένοι!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Κοπελιτσες τι κανετε?Μαριαθ καλα εισαι κοριτσακι?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Καλησπέρα κορίτσια!

Δυστυχώς δεν πέτυχα καμμία.....Έχω πήξει γιατί αρρώστησε η κοπέλα που έχουμε σπίτι και όλα περνάνε από τα χέρια μου....Δεν προλαβαίνω ούτε νερό να πιω....

Τέλος πάντων μπήκα μόνο για λίγο για να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλες τις κοπέλες που γιορτάζουν σήμερα και ευτυχισμένα γεννέθλια στην αξιολάτρευτη Μανού μας!!!!!!!!!Κορίτσια πολλές ευχές για 100% ευτυχία στη ζωή σας!!!!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλα ειμαι στυλιανα μου..οι αδιαθεσιες ειναι ελαφριες και τις σηκωνω..ευτυχως

αλλα επειδη ερχεται η μαμα μου δεν θα μεινω (γιατι ευκαιρια ψαχνει για να με μαλωνει, λογω υπολογιστη).

καλο μεσημερι και χρονια πολλα αν καποιος δικος σου γιορταζει!

ελπιζω να τα πουμε κι αλλου..αν με πιανειςςςςςςςς!!!

ανετ μου δεν εχουμε κανεναν να γιορταζει,παραξενο αλλα δεν υπαρεχει κανενας κωστας κ ελενη στην οικογενεια!ελπιζω κ εγω να βρεθουμε αλλου.φιλακια...

6Asfp2.png?GTvlkiq4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...