Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

για το διπλα μιλας ανετ? Εγω βρε παιδια πως μπορω να βαλω φωτος?

ναι :roll::roll::roll:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενταξει τοτε..επιστρεφω..και αννουλι..μη πεις πως μπηκα παλι στο ψυγειο..χαχαχα

IB5Vp2.png

Σαν αβαταρ η να φτιαξεις αλμπουμ?

προς το παρον αβαταρ..αλλαζει κατι?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσια, για να ειμαι ειλικρινης δεν γουσταρω κιολας να εχω βοηθεια, η μαμα μου δεν μπορει να με βοηθησει οσον αφορα το σπιτι μου (οταν παω στην δουλεια, μου μαγειρευει, κραταει τα παιδια, πλενει τα ρουχα των παιδιων που της εχω εκει, ψωνιζει στην λαϊκη κτλ) ο μπαμπας μου ειναι σχεδον κατακοιτος οποτε δεν μπορει να ερθει εδω... Εχουμε και αποσταση εικοσι χιλιομετρων...

Ομως δεν θελω και κανεναν μεσα στα ποδια μου, γουσταρω να βουρλιζομαι μονη μου, εχω τετοια κολληματα... Ομως πραγματικα, εχω σηκωσει τα χερια ψηλα πολλες φορες, εχω κανει μεγαλο λαθος που αρνουμαι να παρω μια γυναικα πχ για τις δουλειες του σπιτιου, ή μια γυναικα περισυ ειδικα που ημουν ετοιμη να πεσω απο το μπαλκονι!

εγω εχω αβαταρ στο μσν, δεν μου το βγαζει ομως στην ομαδα μας... και οι φωτος θα ειναι κοινες? Μπηκα να ριξω μια ματια και ειδα μια κοπελα (νομιζα στην αρχη πως ειναι οπως στις κορνιζες που σου φερνουν δωρο, μια ασχετη χαχαχα) που ανακαλυψα μονη μου οτι ειναι η ΚΙΤΤΥ!!! (Κιττακι κουκλι ζωγραφιστο εισαι!!!) Εκει πανω θα πατησω και θα βαλω τις δικες μου? Ή καπου που θα ειναι μονες τους???

Αχ ποσο σε καταλαβαινω μονο που εμενα η μανα μου ειναι 160 χλμ μακρια δουλευει και ουτε το παιδι δεν μπορει να κρατησει αχ αχ αχ

Δεν πειραζει ρε ελενη τουλαχιστον ξερουμε οτι ειμαστε κυριες του εαυτου μας και δεν μπορει να μας πει κανενας τιποτα

Ναι ειναι αλλες λειτουργειες βαλε αβαταρ και αν εχεις προβλημα τηλ

το αβαταρ μπηκε..δεν το βλεπουν ολοι ετσι?μονο οσοι ειναι μελη..σωστα?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

εγω εχω αβαταρ στο μσν, δεν μου το βγαζει ομως στην ομαδα μας... και οι φωτος θα ειναι κοινες? Μπηκα να ριξω μια ματια και ειδα μια κοπελα (νομιζα στην αρχη πως ειναι οπως στις κορνιζες που σου φερνουν δωρο, μια ασχετη χαχαχα) που ανακαλυψα μονη μου οτι ειναι η ΚΙΤΤΥ!!! (Κιττακι κουκλι ζωγραφιστο εισαι!!!) Εκει πανω θα πατησω και θα βαλω τις δικες μου? Ή καπου που θα ειναι μονες τους???

Μπορεις να βαλεις εκει αλλα και στο δικο σου προφιλ αλλα θα τις βλεπουμε εμεις και οσους εχεις σαν επαφες στο μειλ σου αν τις βαλεις ομως στο καφε μονο εμεις

Αχ ποσο σε καταλαβαινω μονο που εμενα η μανα μου ειναι 160 χλμ μακρια δουλευει και ουτε το παιδι δεν μπορει να κρατησει αχ αχ αχ

Δεν πειραζει ρε ελενη τουλαχιστον ξερουμε οτι ειμαστε κυριες του εαυτου μας και δεν μπορει να μας πει κανενας τιποτα

Ναι βρε αννουλα μου, κι εγω πριν ημουν περηφανη για τον εαυτο μου, ολα τα προλαβαινα και τα καταφερνα, πλεον ομως τις περισσοτερες φορες νιωθω λιγη... Λιγη σε ολα, απεναντι στα παιδια, στον εαυτο μου, στον αντρα μου, στο σπιτι μου, στους φιλους μου... Τωρα που θα βαλω και την δουλεια παλι στο παιχνιδι, ή που θα νιωσω καλυτερα επειδη γενικοτερα λειτουργω καλυτερα οταν εχω περιορισμενο χρονο και πρεπει να βαλω προγραμμα, ή που θα καταρρευσω εντελως... Θα δειξει...

Μπορεις να βαλεις εκει αλλα και στο δικο σου προφιλ αλλα θα τις βλεπουμε εμεις και οσους εχεις σαν επαφες στο μειλ σου αν τις βαλεις ομως στο καφε μονο εμεις

Δηλαδη αν τις βαλω εκει που ειδα την κιττυ, θα τις βλεπετε μονο εσεις? Αλλιως αν φτιαξω νεο αλμπουμ (που λεει διπλα απο την κιττυ χαχαχα κιττακι σημειο αναφορας στο διαδικτυο εισαι) θα τις βλεπουν ολες οι επαφες μου και εκτος καφε?

ααααααχ καπου ειδα δημιουργια αλμπουμ..αλλα ποναει η ουρα μου τωρα και θελω να ξαπλωσω..χαχαχχα

αποκαλυφθηκα ε?χαχαχχα

το κοκκαλακι..πανω απτον πωπω ξερετε...χαχαχχα

σας φιλω και θα τα πουμε αυριο..σορρυ που σας αφηνω αλλα το μπεμπουδακι μας χρειαζεται υπνο..βρηκα δικαιολογια χεχεχε

καληνυχτα πολυτιμες μου!!!σας αγαπω δεν λεω μη με βουτηξει η ελενη απτα μουτρα χαχαχα

Υ,Γ σας αγαπω ομως !!!:tongue:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...