Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Λοιπον εχει βγει ενα δαχτυλιδι που παιρνεις μαζι 4 πετρες σε διαφορα χρωματα για να τις αλλαζεις αν το βρω θα σας το βαλω

να μη μας το βαλεις..να μας το δειξεις θελουμε χαχαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγχωθηκα για την γιωργια τωρα γιατι δεν απαντα?????

μηπως εχουν παει να φανε και δεν μπορει να μιλησει?ασε θα σε παρει εκεινη, μη την φερουμε και σε δυσκολη θεση!στειλτης μνμ

καλα ε δεν θα το πιστεψετε με ειδε ο αντρουλης μου που εψαχνα μονοπετρα που αν ξερε οτι πανε για αλλου χαχαχαχαχαχα α ρε τι μου κανεις ρε αννουλι!

και μου ειπε διαλεξε οποιο θελεις κοριτσακι μου και οταν κανουμε ενα μωρακι αυτο θα ειναι το δωρακι σου!

αχ δεν ειναι γλυκας;

αχ τον αγαπω πολυ...

πολυ βρε παπι μου, ετσι να ειστε παντα ευτυχισμενοι και συντομα να εχεις ενα απτα υπεροχα δαχτυλιδια περασμενο στο δαχτυλακι σου!!!;)

IB5Vp2.png

Ο πεινασμενος...............

Ειδες παπακι χαρη σε μενα θα το τσεπωσεις το δαχτυλιδι

χαχαχαχαχα

βρε αν δεν εδινα την ευχη μου εγωωωωω!!!:lol::lol:

ουτε που θα κοιτουσε για χαλκαδες η μικρη!!!χεχεχε

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

αχαχαχαχα να σαι καλα αδερφακι αλλα μη μου τον πληγωνεις τον ερωτα μου!

μωρε το δαχτυλιδι νομιζεις σκεφτομαι;

οταν θα παρω το παιδι μου αγκαλια θα ναι το μεγαλυτερο δωρο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αννουλι; τι τρεχει με τη γωγω θα πηγαινε στο γιατρο για πιο λογο;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Θα πηγαινε στον γιατρο για να συζητησει τι γινεται με το ολο θεμα

α καταλαβα δεν το ηξερα! γι συτο ρωταω.ε καλα θα ηταν κουρασμενη η κοπελα και δε θα μπηκε.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Ναι μωρε απλα μου κανει αισθηση θα εμπαινε για νεα μακαρι να ειναι ολα καλα και ας τα πει αυριο

μια χαρα θα ειναι η κοπελα μην την γρουσουζευουμε!

ολα καλα θα ειναι μια χαρα απλα θα ηταν πολυ κουρασμενη και θα επεσε τεζα για υπνο!

θα μας τα πει το πρωι !

566b716e1f.png?html%22

Αννετ που πηγες παλι στο ψυγειο?????

αχαχαχαχαχα!παλι τρωωει λες;

566b716e1f.png?html%22

λοιπον κουκλες μου παω λιγο να ξαπλωσω και αν δεν κοιμηθω θα τα ξαναπουμε!

αλλιως το πρωι!να πουμε και τα χρονια πολλα στη μανου και σε σενα αννουλι!

και στη μαμακα μου και στις ελενες μας!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...