Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλο μεσημερι Χριστιαννα!

Παω κι εγω για μαμ!

Τα λεμε!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια μου!κισακι μου να εισαι παντα ευτυχισμενη κουκλα μου και με το καλο το μωρακι σου.τι ωρα θα πας να μαθεις το φυλο;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλησπερα κορίτσια!!!

αν κ είμαι αρκετο καιρο γράμμενη στο cafe αποφασησα να εγκατασταθώ από έδω(αν είμαι δεκτή στη παρέα σας) γιατι στο παρεντς...την είδα κάπως περίεργά(όχι με εμένα προσωπικά,θα σας εξηγήσω καποια στιγμή)

καλώς σας βρήκα λοιπον ειμαι κ εγω στο 5 μήνα προσπαθειών κ στη μέση του κύκλου.

Διαφημίσεις

γεια σου αννα82 πως και ηρθες απο δω;εγινδ κατι σοβαρο;γιατι κι εγω διπλα ημουν αλλα μας εφερε απο δω ο υπευθυνος γιατι στο αλλο παρεντς ειναι πιο πολυ ενημερωτικα τα θεματα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

γεωργιτσα τελειο το αβαταρ!τρελαινομαι με τον σκρατ!ειναι γλυκας.ειδικα στο ice age το 3 ειναι φοβερος!

566b716e1f.png?html%22

γεια σου αννα82 πως και ηρθες απο δω;εγινδ κατι σοβαρο;γιατι κι εγω διπλα ημουν αλλα μας εφερε απο δω ο υπευθυνος γιατι στο αλλο παρεντς ειναι πιο πολυ ενημερωτικα τα θεματα.

γιατι σήμερα ενοιωσα ότι σταμάτησαν να είναι ενημερώτικά πια....

σε συγκεκριμένο τοπικ που συνέχεια ξεφευγει απο το θέμα ειπε μια κοπελιτσα την γνωμη της για κατι και δεχτηκε τετοια επιθεση...επειδή παρανόησαν 2 μηνυματα της...άλλο πράγμα.τελικά η κοπελα αποχώρησε φυσικά. και εγώ αισθανθηκα πολυ ασχημα που είχα 1002 λόγους για να την υποστηρίξω μήπως καταλάβουν ότι έχουν παρανοήσει και δεν εννοούσε αυτο...και δεν το έκανα γιατι δεν θα αντεχα την επιθεση προς εμένα (έδω δεν αντεξα επιθεση που έγινε σε αλλη κοπέλα).

ναι θα μπαίνω κ εγω να ενημερώνομαι μόνο πλέον κ να λύνω κάποιες απορίες αλλα ώς εκει.για αυτό και ήρθα απο εδώ να είμαι λίγο πιο χαλαρα κ όχι στην τσίτα ειδικα για θέματα που δεν έχουν να κάνουν με εμενα.

Διαφημίσεις

Μην νομιζεις οτι ειναι και εδω πολυ χαλαρα τα πραγματα

δεν περιμένω κ τρελες αλλαγες παντα κάποιος θα κάνει την εξαιρεση αλλα τουλαχιστον στις τελευταίες σελίδες που διάβασα απο εδώ τετοιο πραγμα δεν το συνάντησα.:?

αα τωρα είδα ότι εκτός απο συνονόματη εχουμε κ τον ίδιο τόπο καταγωγής(μισή καταγωγή δικια μου)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...