Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα.Προσπαθω να βαλω μουσικουλα!

Τετοια περιστατικα πλεον ειναι συνηθισμενα δυστυχως και που να βρουν το δικιο τους?Παλι θα τη σκαπουλαρουν οι υπευθυνοι.

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγω εκανα ενα σωρο δουλιτσες απ το πρωι και τωρα αραζω!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Ειχα παει να παρω τσιγαρα!Τι νεα?ενταξει,το εφτιαξες?

Διαφημίσεις

Τσα,να'μαι κι εγω,εβαλα το φαγακι μου κι ειπα να δω τι γινετε....Εχω νεα απο ανδριανη,εκανε τη χοριακη αλλα ειναι αρνητικη,της ειπε ο γιατρος να την επαναλαβει τη Δευτερα.Δεν εχει πολλα καφε,εχει πονακια περιοδου,αλλα ηρεμησε καπως.Δεν μπορει να μπει γιατι χθες εκανε ενα μπαμ ο υπολογιστηςεβγαλε καπνους(τι να κανει ο ερμος,επαναστατησε).Μαλλον θα μπει αυριο απο την πεθερα της.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ναι κοριτσακι μου το ειδα,κι ενα εχω ενα πω,οι σωματοφυλακες του καφε,εχουν δυναμη,το χαμογελο,την καλοσυνη και την πιστη τους.Εδω ειμαστε ολες για μια και μια για ολες,μην το ξεχνατε ποτε αυτο;)

Αντε γεια στα υπολοιπα........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...