Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ειδες με μια κουβεντα τους πως μας ανεβαζουν?

Η δικια μου ηταν μες τα νευρα της εβαλα ενα υπεροχο λιλα παντελονακι και μου λεει εγω θελω μονο μαυρα να φοραω.....

Δεν παει καλα το παιδι μου δεν του χω βαλει ποτε μαυρο πανω του

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α καλα αννα ειναι περιπτωση οι κορες μας,εμενα ενα φεργγαρι που ηταν πολυ της μοδας γο γκοθικ,κι ολα τα ρουχα ειχαν πανω νεκροκεφαλες(και τα παιδικα)μου ζητουσε να της παρω.Κι εγω εμεινα παγωτο,κι εννοειται οτι δεν της πηρα τιποτα(ουτε για μενα δεν θα επερνα,οσο in και να ηταν).

OPYIp3.png

vez3p2.png

στυλιανα τι μου θυμησες με το ολοσωμο... μεχρι και 1-2 ετος που σπουδαζα φορουσα ολοσωμο για να κρυβω τα κοκκαλα μου! τοσο κοκκαλιαρα που ημουν δεν μου αρεσαν τα μπικινι γιατι ενιωθα οτι πεταγονταν τα κοκκαλα μου!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλα πλακα μου κανετε,τωρα με τα κοκαλα σας,εγω εχω να βαλω απο τοτε που ημουν εγκυος στη μικρη,εκτοτε με τις ραγαδες που εγιναν στην τεραστιων διαστασεων κοιλια,που εκανα,μια χαρα ειναι το ολοσωμο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Εγω πιστευω οτι και στις μαυρες σου να εισαι το χρωμα σε φτιαχνει αλλα σε τετραχρονο να βαλω μαυρο θα ημουν πολυ τρελη

Η απαντηση της δε εσυ γιατι φορας μαυρα?

Τα πηρα και της ειπα γιατι αν βαλω εγω λιλα παντελονι με τον κ@λο που εχω θα παω στην λαικη και οποιος δωσει τα πιο πολλα θα κανω την σημαδουρα να μαζευω και κοσμο ε μα με εφερε στα ακρα

Βεβαια παλι με κοιταγε το παιδι σαν να ελεγε καλα αυτη η μανα μου ειναι καλα?

Διαφημίσεις

Καλα πλακα μου κανετε,τωρα με τα κοκαλα σας,εγω εχω να βαλω απο τοτε που ημουν εγκυος στη μικρη,εκτοτε με τις ραγαδες που εγιναν στην τεραστιων διαστασεων κοιλια,που εκανα,μια χαρα ειναι το ολοσωμο.

Μια απο τα ιδια ριγε κοιλια εχετε δει?

Καλα αννουλα αφιερωσες,δε σε πιστευω,καλε τι καθεσαι και λες στο παιδι,αι στο καλο πια με τα παλιοκιλα,μια χαρα κοριτσια ειμαστε(δε νομιζω να εχει κανεις αντιρρηση,ως προς αυτο;):tongue:

Εμεις ειχε γυμναστικη σημερα,οποτε δεν το διαπραγματευτηκαμε το ζητημα,ρουχα.Απο το Σαββατο το πρωι θα αρχισει που εχει τη γιορτη στα γερμανικα,το βραδυ εξοδο και την αλλη μερα το γαμο.Ε ρε γλεντιααααααα

OPYIp3.png

vez3p2.png

η νιοπαντρη τι κανει? μηπως επικοινωνησες μαζι της μανου?

Ναι μιλησαμε,πηγαν για τις αδειες του γαμου τα πουλακια μου,και μετα θα πηγαινε στη δουλεια.Απ'οτι μου ειπε περασαν πολυ ομορφα χθες και χαιρομαι γι'αυτο.Θα μπει αργοτερα να μας τα πει,φανταζομαι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ασε το χω στηλει το παιδι αλλα το πρωι δεν μπορω την γκρινια......

Και εμεις μια απο τα ιδια αυριο θα φτιαξω βαλιτσες για πατρα που εχουμε βαφτηση οποτε θα γηνει ενας χαμος

Διαφημίσεις

Α καλα αννα ειναι περιπτωση οι κορες μας,εμενα ενα φεργγαρι που ηταν πολυ της μοδας γο γκοθικ,κι ολα τα ρουχα ειχαν πανω νεκροκεφαλες(και τα παιδικα)μου ζητουσε να της παρω.Κι εγω εμεινα παγωτο,κι εννοειται οτι δεν της πηρα τιποτα(ουτε για μενα δεν θα επερνα,οσο in και να ηταν).

Καλημέρααααα!!!

Εγώ έχω μπλούζα με νεκροκεφαλή και κάθε φορά που τη φοράω, ο σύζυγος τα παίρνει στο κρανίο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...