Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ θέλω και γω να χάσω 2 κιλάκια ρε κορίτσια μόνο, αλλά θέλω να τα χάσω....τί να κάνω; λες κίσσα να κοψω ψωμί, γλυκά και βραδυνο?

νομίζω ότι θα ΄τα χάσω αν το κάνω. μη σου πω ότι ξεκινάω από σήμερα......έβαλα το τζιν μου και ειναι σα να έχω μπει σε γύψο....το ράβω και θα λέμε μαζί για την εξέλιξη του πράγματος.

όχι τίποτα, μη με βρεί και καμία εγκυμοσυνη στα παχιά μου...και μετα το χάσω εντελώς χαχχαχαχχχχαχα πλάκα κάνω (μωρέ ας μου έρθει εμένα το μωράκι και ας είμαι και φάλαινα)

mIdZp3.png

Να'μαι κι εγω επανηλθα,τελειωσα με τα ψωνια,τι ζεστη ειναι αυτη.

Βρε αννιω ειπαμε να μη στεναχωριεσαι δε φταις εσυ,τα ρουχα φταινε που μαζεψαν.

Καλημερα γεωργια και μινακι.Eleniturkey διαβαζω ενα καταπληκτικο βινλιο για τη Σμυρνη και την καταστροφη της και σ'εχω στο μυαλο μου.Να εισαι καλα κοπελα μου και μην ανησυχεις λιγα λογια και καλα.

Το κουφετακι εμνημερωθηκε,της τηλεφωνω και τωρα αλλα μαλλον δε σχολασε ακομα,θα την ξαναπαρω ομως.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

γεια σουγεωργια και μανου1αννιω μου σ εμενα πιανει!καντο και θα τα χασεις σε 4 μερες τοπολυ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μια χαρα ειμαι οσο μας αφηνουν δηλαδη εδω μεσα ,γιατι τελευταια συγχυζομαστε χωρις λογο......:twisted:

Αστους ρε μανου να λενε.........σιγα μην σκασουμε κιολας!

νυσταζω ζαλιζομαι αα και νυσταζω.........μολις παει 2μιση κλεινω Pc γυρναω και τηλ στο φαξ και χαλαρωνω μεχρι να παει 4 παρω την Εφη ΜΟΥ!

Ολα εχουν και καποιο οριο ομως κοριτσια οσο κι αν δε θελουμε να επηρρεαστουμε.

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Να'μαι κι εγω επανηλθα,τελειωσα με τα ψωνια,τι ζεστη ειναι αυτη.

Βρε αννιω ειπαμε να μη στεναχωριεσαι δε φταις εσυ,τα ρουχα φταινε που μαζεψαν.

Καλημερα γεωργια και μινακι.Eleniturkey διαβαζω ενα καταπληκτικο βινλιο για τη Σμυρνη και την καταστροφη της και σ'εχω στο μυαλο μου.Να εισαι καλα κοπελα μου και μην ανησυχεις λιγα λογια και καλα.

Το κουφετακι εμνημερωθηκε,της τηλεφωνω και τωρα αλλα μαλλον δε σχολασε ακομα,θα την ξαναπαρω ομως.

με περνεις?ωχ που το χω?θα σε παρω εγω μανου....και το βιντεακι της ημερας εγκυουλες τα βιντεακια μου δεν θα τα βλεπετε οκ?

MAX3D4VECJA&feature=related

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

εγω δεν μπορω να τα ανοιξω απο τη δουλει ακουφετακι!!!μαλλον λιγω προστασιας!τικανει καλομο υμε αναζητησες χτες!!!!αεροζολ με δονηση?ααααααααααααχαχχαχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...