Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κοριτσια ακουστε κουλο ονειρο ειδα οτι με ειχαν απαγαγει και οτι ενω ειχε σκοτωσει ολους τους αστυνομικους εγω καταφερα να τον σκοτωσω με μια παντοφλα.....

Πολυ κουλο αλλα και πολυ αγχος

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα παπακι μου,τι κανεις σημερα,πως πανε τα κεφια;

δεν μπορω να πω καλα μανου μου,ειχα πολυ χαλια υπνο.ολα εφιαλτες εβλεπα!

εχουμε κανενα νεο απο την ανδριανη ολα το βραδυ τη σκεφτομουν.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Θα περασει ο καιρος παπακι,εδω παρεουλα θα ειμαστε και μαλιστα θα ειμαστε και μια χαρα.Λοιπον θα μεινω για λιγο γιατι δε με παιρνει,πρεπει να σηκωθω να κανω τιποτα......

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα παπακι,αννα!!!!

θετικη σκεψη θελει κ που θσα παει......

κ εδω ο καιρος μουντος ειναι αλλα μου αρεσει πολυ.εχω να παω κ για ψωνια,βασικα θελω να παω στα τρεζολι για μαγιο.πρωτη φορα θα παρω ολοσωμο

6Asfp2.png?GTvlkiq4

Διαφημίσεις

Θα περασει ο καιρος παπακι,εδω παρεουλα θα ειμαστε και μαλιστα θα ειμαστε και μια χαρα.Λοιπον θα μεινω για λιγο γιατι δε με παιρνει,πρεπει να σηκωθω να κανω τιποτα......

ναι κι εγω σε κανα μισαωρο πρεπει να αρχισω να ετοιμαζομαι για τη δουλεια!

σημερα θα κατσω πολυ θα γυρισω σπιτι κατα τις 6 αλλα αυριο εχω ρεπο οποτε μια χαρα!ξεκουραση επιτελους!

ειχα καιρο παντως να εχω τοσο χαλια διαθεση!

δεν ξερω τι να κανω τι να σκεφτω για να να ηρεμησω!

μαλλον θα σας αφησω παω να κανω καμια δουλεια γιατι δεν την παλευω.

αννουλι και μανου μακια!

σας σκεφτομαι ε; και εσυ μανου μην στεναχωριεσαι για αυριο θα μαστε εμεις εδω!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Παπακι μου οπως θα ειστε εσεις αυριο εδω για μενα,να σκεφτεσαι οτι ειμαστε κι εμεις εδω για σενα,και να φτιαξει η διαθεση σου.Γιατι απλα δεν πρεπει κανεναν και τιποτα να μας χαλασει την ομορφη ατμοσφαιρα που εχουμε φτιαξει εδω μεσα.Εντακει,κουκλιτσα;Χαμογελαααα:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Παπακι μου γλυκο και για σενα ειμαστε εδω και μην αφηνεις κανεναν ψυχανωμαλο να σε επηρεαζει εσυ θα ακους τον εαυτο σου και τον αντρουλη σου εσεις κανετε κουμαντο την ζωη σας οπως εσας σας αρεσει

καλα ειναι το παιδακι μου με το που ξυπνησε σημερα μου λεει καλημερα μανουλα σ'αγαπω και η μερα μου ειναι τελεια και ας εχει κανει την εμφανιση της η ρημαδα σιγα σιγα!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...