Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου στυλιανα μου! καλα ειμαι! εσυ? πως τα πας? σκεφτεστε για νεα προσπαθεια ή είναι νωρις ακόμη?

θα ξεκινησουμε την προσπαθεια απο τον αλλο μηνα με φυσιολογικο τροπο πια.δεν ξαναπαω στον ιδιο γιατρο με τιποτα,το ψυχολογικο ξερεις κ ψαχνω να βρω καποιον καλο τωρα.

6Asfp2.png?GTvlkiq4

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι στυλιανα μου,ειπα κι εγω ατυτο το μηνα μετα την υστεροσκοπηση,μπας κι εγινε το θαυμα,αλλα δε μου'κανε τη χαρη.Εχει ο Θεος ομως δεν πειραζει.Σου ευχομαι ολοψυχα να τα καταφερετε,προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλα ειμαι αννουλα,εχω ενα σκασμ δουλειες να κανω κι παο το πρωι χαζευω,αυτος ο καιρος μου χαλαει καθε ορεξη για δουλειες:?

εγω μανου μου σημερα καθομαι μονο σιδερο εχω και θα το κανω το απογευμα και φαγητο εννοειτε δεν εχετε καλο καιρο?

εδω εχει ηλιο με ενα ωραιο απαλο αερακι

Διαφημίσεις

καλημερα...τι κανετε κουκλες μου;

αννουλι,μανου,μαρακι,στυλιαννα;ολα καλα;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ναι ναι μια χαρα ξυπνησα πριν χτυπησει το ρολοι,οποτε ολα καλα.Εγω εχω σιδερο,μαγειρεμα και μια καθαριοτητα τον 1ο οροφο του σπιτιου.Αντε να δουμε ποτε θα το παρω αποφαση........:rolleyes:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλα ειμαι στυλιανα μου,ειπα κι εγω ατυτο το μηνα μετα την υστεροσκοπηση,μπας κι εγινε το θαυμα,αλλα δε μου'κανε τη χαρη.Εχει ο Θεος ομως δεν πειραζει.Σου ευχομαι ολοψυχα να τα καταφερετε,προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα.

μανου μου μην ανησυχεις θα περιμενουμε παρεουλα τον αλλο μηνα,βασικα εσυ θα περιμενεις νωριτερα γιατι εγω θα περιμενω αρχες ιουλιου πρωτο 15ημερο!ουουουουου καλε πολυ αργω!κλαψ!πως θα περιμενω μεχρι τοτε;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κι εγω εχω ενα σωρο δουλειες αλλα με αυτη τη δροσια δεν ενθουσιαζομαι να τις κανω! ποτε θα ζεστανει? θελω να καθαρισω τα μπαλκονια και κρυωνω! ασε που απο τον αερα τον προηγουμενων ημερων επεσαν γλαστρες και εχει γεμισει και χωματα εκτος απο σκονη!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...