Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

koritsia ειμαι χαλια με συναχι και σ@@τα διαφορα για στειλτε πμ πως μπαινω στο καινουργιο καφε και να παω να ξαπλωσω παντος αν ενας ανθρωπος ειχε λιγο τσιπα και λογικη δεν θα επεμενε τοσο πολυ να κατσει σε μια παρεα που δεν συκωνει τι να πω αν δεν εχεις ναα ασχοληθεις με αλλα πραγματα....

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου κιττυ τι κανεις κοριτσακι μου;

Γεια σου μανουτιτα μου !!! καλά είμαι , μπήκα για λίγο , να δω μηπως γεννάει η μπουμπού και τα νέα σας.

τι παιζει με καινουριο καφέ ?

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

koritsia ειμαι χαλια με συναχι και σ@@τα διαφορα για στειλτε πμ πως μπαινω στο καινουργιο καφε και να παω να ξαπλωσω παντος αν ενας ανθρωπος ειχε λιγο τσιπα και λογικη δεν θα επεμενε τοσο πολυ να κατσει σε μια παρεα που δεν συκωνει τι να πω αν δεν εχεις ναα ασχοληθεις με αλλα πραγματα....

Περαστικά, Κουφετάκι μου.

Τι κάνουν τα παιδάκια σου? Πώς γράφουν?

Γεια σου μανουτιτα μου !!! καλά είμαι , μπήκα για λίγο , να δω μηπως γεννάει η μπουμπού και τα νέα σας.

τι παιζει με καινουριο καφέ ?

Η μπουμπούκα μου είπε χθες ότι έχει καμιά βδομάδα ακόμη. Έγινε τίποτε καινούργιο σήμερα και ρωτάς αν γεννάει?

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, έλαβα τα π.μ. σας, έστειλα το αίτημα, έγραψα ποια είμαι και ελπίζω να με δεχτεί.

ΚΙΤΤΥ, τι κάνεις?

Καλησπέρα Ιόλη μου:P:p:p

Καλά είμαι , τα ίδια , δουλειά & ησυχία - λέμε τωρα-

με όλα αυτα που συμβαίνουν όλοι άνω κάτω είμαστε

Εσύ , πώς είσαι ?

cad313a91b.png

Η μπουμπούκα μου είπε χθες ότι έχει καμιά βδομάδα ακόμη. Έγινε τίποτε καινούργιο σήμερα και ρωτάς αν γεννάει?

Είχε απο το πρωι ροζ βλέννες και λιγα πονακια , αλλά οχι συχνά.

απ οτι φαινεται ειναι στην τελικη ευθεία

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

ta paidia diabazoyn kai γραφουν οκ η μικρη περισσοτερο ειναι η αληθεια παντος ημαστε ηρεμοι και δεν εχουν ανχος πολυ γτ δεν θα το θελα κοριτσια περνουσε τωρα το απογευμα ο συζυξ απο αγ.δημητριου και εγινε κατι φοβερο με εχει αποτελιωσει μιλαμε.μια μανα επνιξε το παιδι της και αυτοκτονησε δεν ξερω γτ και τι αλλα γμτ και παλι γμτ!!!παω να δω τα πμ

921477wc2fyvv2y2.gif

Είχε απο το πρωι ροζ βλέννες και λιγα πονακια , αλλά οχι συχνά.

απ οτι φαινεται ειναι στην τελικη ευθεία

Α, τότε μάλλον πλησιάζει η ώρα.

Με το καλό το κοριτσάκι μας να γεννήσει τον μπέμπαρο.

δεν πηστεύω να πηστεύετε πως το γατούλι είμαι εγώ???έ τι να σας πω που υποψιάζεστε όποιον είναι καινούργιος...πείτε σε έναν διαχειρηστή να κοιτάξει το IP μου και αυτό απο το γατούλι να δείτε οτι δεν είναι το ίδιο(εκτός του οτι ήμασταν συνδεδεμένοι ταυτόχρονα) και μετά μη μου ξαναμιλήσετε,θα μπαίνω και θα μιλάω με πμ μόνο με 2 κορίτσια που έκανα φιλία και δεν θέλω να μιλάω με καμιά άλλη απο δω μέσα

μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.....................................

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ta paidia diabazoyn kai γραφουν οκ η μικρη περισσοτερο ειναι η αληθεια παντος ημαστε ηρεμοι και δεν εχουν ανχος πολυ γτ δεν θα το θελα κοριτσια περνουσε τωρα το απογευμα ο συζυξ απο αγ.δημητριου και εγινε κατι φοβερο με εχει αποτελιωσει μιλαμε.μια μανα επνιξε το παιδι της και αυτοκτονησε δεν ξερω γτ και τι αλλα γμτ και παλι γμτ!!!παω να δω τα πμ

Τι λες τώρα?

Θα τρελαθώ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...