Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωρα Ελλάδος 6 52 .....η Κίσα ΤΩΡΑ παντρεύεται !!!!!

Οταν ειχαμε πρωτογνωριστεί , της είχα πει , κατσε να πας 30 και θα δεις τι θα σου λένε για γάμο...το θυμάσαι ?

Τελικά , έκανε το μπεμπέ την έκπληξη και ναααα..... και ο γάμος !!!!

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

γεια σας!

ε λοιπον αυτο ηταν!πλεον επισημα το κισακι μπηκε στο club των παντρεμενων!!!βιο ανθοσπαρτον κουκλιτσα!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

τι λες ρε παιδι μου???

να τα βρεις ετσι εντελως ΤΥΧΑΙΑ???????

πωπω θα πρεπει να σοκαριστηκες!!!!!!!πιες λιγο νερο να συνελθεις!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Ωχ αστερια εχω μεινει πισω, τι επαθε ο μπαμπας σου?

Εκανα αιτηση στο λινκ που εστειλε η γεωργια, περιμενω να με δεχτειτε με χαρα, να την κανουμε απο εδω μεσα... Τελεια μονο αυτες που γνωριζομαστε...

Διαφημίσεις

μπηκα να σας πω μια καλησπερα και επειδη ειχα υποσχεθει στη μανου μου να της κρατησω παρεα σημερα!αλλα τελικα δεν αξιζει να μπαινω πια!οταν μπηκα πρωτη φορα ενιωσα μια γαληνη και περνουσα πολυ καλα!ειχα μια παρεα να λεω τους προβληματισμους μου αλλα τωρα κατι αλλαξε φαινεται!τι να πω!

συγνωμη μανου μου δεν ξερω αν μπορω να καθησω,

αστερια μου ελπιζω να ειναι καλα ο μπαμπακας σου κουκλα μου!

πραγματικα με συγχωρειτε αν σας κουρασα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ελενακι μου τι κανεις κουκλα μου τι κανουν τα παιδακια σου;κοιμηθηκαν και ξεκουραζεσαι;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ναι σημερα παπακι ηταν πολυ περιεργη η μερα, ξυπνησαν νωρις το μεσημερι, ο μικρος ειχε απιστευτη γκρινια λογω δοντιων και τον εβαλα για υπνο πριν τις 8μιση, τωρα επλυνα δοντια στην μικρη κι επεσε κι αυτη για υπνο... Θελω να κανω ενα μπανιο και να κατσω μετα μαζι σας στο νεο καφε που φτιαξαμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...