Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

μακαρονακιαααααααααα!ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!γιουπιιιιιιιιιιιιι!!μιαμμμμμμμμμμ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κουκλες μου την κανω με ελαφρα πηδηματακια!

τα λεμε το μεσημερακι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κισακι οτι τραβαει η ορεξη σου και του μωρακιου σου βεβαια!

μακαρονια ε;

τρελαινομαι και γι αυτα αλλα με τη διαιτα που θελει πρωτεινη πολυ τρωω πολυ πολυ πολυ κρεας και ψαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακαρονια ποτε κλαψ!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

γεια σου μινακι ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

κιττυ μου ασε κι εγω πειναω αλλα εχω τρελαθει στη διαιτα!και ολα ολα 4 κιλα εχασα!αλλα εχτες εκλεισα 1 μηνα οποτε καλα ειναι!

μπράβο βρε:P:p:p κάνεις συγκεκριμένη δίαιτα ?

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

κοριτσια ,παπακιμηνακους εσυ αφουσ ε βολεψε κανε τη διαιτα σου κανονικα1εγω με διαιτολογο ποτε δενεχασα!απο μονημου εχω χασει μεχρι και 12,κοβω ψωμι κα ι γλυκα και τρωωμεχρι τομεσημεριανο,μονο ετσι χανω

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

κινεισαιαρκετα?αλλα τιλεω με τη μικρη ολημερα στοποδιθαεισαι!μηπως τρω ςπολλ ααλμυρα γιατικαιτοαλατιπαχαινει

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...