Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

εγω τι να πω η κακομοιρα που 2 χρονια εκανα να μεινω εκγυος κ οταν τα καταφερα το εχασα κ ξαναεμεινα κ το ξαναχασα? θα πρεπε να πηδηξω απο κανα μπαλκονι?

ελα σε παρακαλω μην σε παιρνει απο κατω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παπακι περσι ειχε φυτεψει βασιλικο και καθε μερα που ερχοτανε τον καμαρωνε και τον εφτυνε να μην της τον ματιασουνε.τον ειχε φτασει ομοια με το μποι της κι ενα βραδυ τον ξεκοκωσανε της τον πηραν απο τη ριζα .ενα μηνα εκανα να την ηρεμησω

ε δεν ειναι κ πολυ ψιλη χαχαχχαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Ηρθα κι εγω!παπακι μη στεναχωριεσαι!τα παιδακια ειναι αυθορμητα και καμια φορα σκληρα με την ειλικρινεια τους!μην αφησεις ενα τετοιο γεγονος να σε ριξει!σκεψου οτι το ειπε μονο απο την απλη λογικη που διαθετει το μυαλουδακι του σ αυτην την ηλικια!σκεψου οτι υπαρχουν ενηλικες που τα λενε αυτα κι οχι απο αφελεια αλλα απο κακια.

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Ανδριανη εκανες αυτο που σου ειπα για να μη δεχεσαι πμ απο ασχετους?

Τζενηηηηηηηηηηηηηηη αλοοοοοοοοοοοοοο

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

δεν ξερω ποσο καιρο προσπαθει το παπακι το μονο που ξερω ειναι πως με τη στεναχωρια και το αγχος δεν βγαινει τιποτα.ηρεμια θελει και θετικη σκεψη.οτι δηλαδη λεω καθε μερα σε σενα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

τζενακι να δω εσενα οταν θα βαλεις μπροστα κ οπως σου εχω ξαναπει σου ευχομαι να μην χρειαστει να παιδευτεις καθολου εγω παιδευτηκα μεχρι εκει που δεν παιρνει κ εχω ας πουμε το δικαιωμα να γκρινιαζω που κ που

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Να σας πω σκηνικο?

Χτες δεν ημουν και πολυ καλα και γι αυτο ειχα αυπνιες.Μ ετρωγε μια κουβεντα που ειπε ο αντρας μου προχτες μπροστα στον κουμπαρο μας ο οποιος χωρισε με την κουμπαρα πριν κανα τριμηνο.Με ρωτησε ο κουμπαρος αν ξεστρωσα γιατι θελει κι αυτος να ξεστρωσει και του ειπα οτι σκουπισα καλα τα χαλια αλλα δεν τα επλυνα γιατι ειχα σπαριλες κι οτι τα μαζεψα κι οταν ερθει η ωρα θα παρω γυναικα να με βοηθησει,εχοντας στο μυαλο μου οτι μεχρι τοτε θα καταφερω να τσακωσω το μπεμπε.Και λεει ο αντρας μου ο ξυπνιος "κουραζεσαι παρα πολυ καθε μερα και θες και γυναικα".Δεν απαντησα αμεσως αλλα χτες βρηκα αφορμη που εχω περιοδο και ηθελε κοκο και του τα χωσα.Κουβεντιασαμε γενικα,μου ζητησε συγνωμη που ανοιγει το στομα του καμοια φορα και πεταει κοτρωνες και μου ελεγε οτι εχω πολυ αγχος κι αν θελω να σταματησουμε τις προσπαθειες και τους γιατρους και να περασουμε το καλοκαιρι μας ξενοιαστα.

Συμπερασμα!

Το αγχος τα προκαλει ολα!

γιωργια κ μενα τα ιδια μου λεει αλλα γυναικα ηρθε να με βοηθησει με συγχωρεις πολυ ε δεν θα κατσω να ξεκ@@@στω κιολας με τα χαλια εδω δεν σηκωνονται στεγνα θα σηκωνονται βρεμενα?

οσο για το αγχος το ξερω ρε γιωργια αλλα δεν μπορω να το διωξω τι να κανω να παιθανω?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...