Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

το ξανθο κουνουπι στολισε το μεγαλο κυπαρισσι της κουκουβαγιας με τα αλλα λουλουδια που εχει απεξω στο μαγαζι και της λεει,γιαγια ελα να δεις σου εφτιαξα χρισουγεννιατικο δεντρο.και μολις το ειδε επεσε ξερη.τις τα μαδησε ολα.

;;;;; ειμαι σε αλλο πλανητη εγω;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε παπακι μου εχω καφε υγρα οποτε τζιφος

καλη ξεκουραση μινακι μου και μη στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα!γι αυτο ειμαστε εμεις εδω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

εξω απο το μαγαζι παπακι η μανα μου εχει λουλουδια ε κ τα μαδησε για να στολισει το κυπαρισακι εξω να κανει χριστουγεννιατικο δεντρο χαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

εξηγησε στις κοπελες οτι το ξανθο κουνουπι ειναι η ανηψια μας ρε τζενι χαχαχαχα τις τα μαδησε ολα?

αχαχαχαχαχα τι τελειο !!!!!!!!!!!!!! φανταζομαι τη μαμα σου!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

κλαααααααααααααααααααψ!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

κ γω παπακι αλλα δεν μου ερχονται γελια θα της ηρθε νταπλας ξερεις ποσο τα αγαπαει τα λουλουδια?

φανταζομαι σοκ η κακομοιρα!

ξερω ξερω εμενα ετσι ακριβως ειναι η γιαγια μου εχει τρελα με τα λουλουδια της,εχει μια τεραστια μονοκατοικια γεματη λουλουδια και τυχει και καποιος τα κουνησει οπως περναει γινεται χαμος!υστερια λεμε!ωχ ειναι υπερβολικη μωρε ομως!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

οκ.ναι τις τα μαδησε ολα δεν αφησε μολοχα για μολοχα.sorry που αργω να απαντησω αλλα ερχονται πελατες και προσπαθω να εξυπηρετησω,δεν ειναι να τους γραφω με την οικονομικη κριση που εχουμε!!!!!

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

παπακι τι επαθες παλι?

στεναχωρηθηκα πολυ γιατι λενε τα παιδακια που ειναι αυθορμητα πολλες φορες λενε και την αληθεια!

και φοβαμαι παρα πολυ μην βγει αληθινο ολο αυτο!

με πηρε λιγο απο κατω παω να κοιμηθω κι εγω μηπως συνελθω!

τι να πω ρε συ ανδριανη τα ξερω τα πιτσιρικια αλλα ηταν πολυ αυθορμητο και παγωσα λες και διαβαζε την ψυχη μου και δεν μπορουσα να αρθρωσω λεξη λεμε κολλησα!

το απογευμα θα ξαναμπω αν νιωσω καλυτερα!

και πες στην αδερφη σου να ρωτησει και μια δευτερη γνωμη γιατρου γιατι δεν ξερω δε μ αρεσει που ποναει τοσο πολυ!

αααααχ βρε ανδριανη σορυ που με πηρε απο κατω!δεν το θελω αληθεια!

566b716e1f.png?html%22

βρε παπακι μου μονο 3 μηνες προσπαθεις θα ερθει το μωρακι σου τωρα που διορθωσατε κ το προβλημα ολα καλα θα πανε μηδενισε το κοντερ κ παμε απο την αρχη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

παπακι περσι ειχε φυτεψει βασιλικο και καθε μερα που ερχοτανε τον καμαρωνε και τον εφτυνε να μην της τον ματιασουνε.τον ειχε φτασει ομοια με το μποι της κι ενα βραδυ τον ξεκοκωσανε της τον πηραν απο τη ριζα .ενα μηνα εκανα να την ηρεμησω

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...