Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Μινάκι:P:p κι εγω πεινάω και νυστάζωωωω αλλά μολις ανοιγω την ντουλαπα, βλεπω ενα βουνο με ασιδερωτα ρουχαααα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι κι εγω το ιδιο αλλα δεν την παλευω ειμαι και ψυχολογικα σκ@τ@ αρχισαν τα προεορτια τις ακατανομαστης αλλα ρε κοριτσια καπου διαβασα οτι η θερμοκρασια πεφτει εμενα ειναι σταθερη 37 36.9 τι να πω τετοια ανωμαλια πια????:(:(:(:confused::confused::confused:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ναι κι εγω το ιδιο αλλα δεν την παλευω ειμαι και ψυχολογικα σκ@τ@ αρχισαν τα προεορτια τις ακατανομαστης αλλα ρε κοριτσια καπου διαβασα οτι η θερμοκρασι πεφτει εμενα ειναι σταθερη 37 36.9 τι να πω τετοια ανωμαλια πια????:(:(:(:confused::confused::confused:

κι εγώ ψυχολoγικά είμαι ολίγον σκ@@ά για άλλους λόγους όμως.

κατα τα άλλα εχω μια φαγουρα που με εκνευριζει...θα βαλω daktarin

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

μινακι το πρωι την μετρας πριν σηκωθεις καν απο το κρεβατι εχεις κατεβασμενο το θερμομετρο απο το βραδι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

εδω ειμαι παλι!

πωπω τι σοκ ηταν αυτο;

τα ξερω τα πιτσιρικια βρε ανδριανη εδω και 5 χρονια με παιδια ασχολουμαι αλλα με επιασε απροετοιμαστη και κολλησα!

κιττυ μου τι κανεις κουκλα μου;

τζενακι ακομα πονας βρε παιδι μου;τι να πω μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση μηπως να ρωτησεις κανενα αλλο γιατρο;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ναι κι εγω το ιδιο αλλα δεν την παλευω ειμαι και ψυχολογικα σκ@τ@ αρχισαν τα προεορτια τις ακατανομαστης αλλα ρε κοριτσια καπου διαβασα οτι η θερμοκρασια πεφτει εμενα ειναι σταθερη 37 36.9 τι να πω τετοια ανωμαλια πια????:(:(:(:confused::confused::confused:

τι να σου πω κι εγώ...καθε μηνα βλεπω άλλα...μια ετσι ...μια γιουβετσι...:confused::confused::confused:

cad313a91b.png

γεια σου μινακι μου που ξερεις;αμα δεν τη δεις να μην σταματησεις να ελπιζεις!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

δεν ξερω κοριτσια θα δειξει μεχρι το βραδυ θα ξερουμε τι παιζει αμα ειναι θα εχει ερθει μεχρι τοτε τα λεμε μετα οκ παω μπας και κοιμηθω και δεν σκεφτομαι φιλακιαααααααααααα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

το ξανθο κουνουπι στολισε το μεγαλο κυπαρισσι της κουκουβαγιας με τα αλλα λουλουδια που εχει απεξω στο μαγαζι και της λεει,γιαγια ελα να δεις σου εφτιαξα χρισουγεννιατικο δεντρο.και μολις το ειδε επεσε ξερη.τις τα μαδησε ολα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εδω ειμαι παλι!

πωπω τι σοκ ηταν αυτο;

τα ξερω τα πιτσιρικια βρε ανδριανη εδω και 5 χρονια με παιδια ασχολουμαι αλλα με επιασε απροετοιμαστη και κολλησα!

κιττυ μου τι κανεις κουκλα μου;

τζενακι ακομα πονας βρε παιδι μου;τι να πω μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση μηπως να ρωτησεις κανενα αλλο γιατρο;

καλά είμαι , το παλεύω....

τα πιτσιρίκια λενε απιστευτα...ο ανιψιος του δικου μου , πριν 2-3 χρονια , που ηταν 7 χρονων, ειχε μια μπαλα και καλα την ρωταγες και σου εδινε απαντησεις

και τι ρωταει .....ποτε θα αδυνατίσει η ...... ( εγω δηλαδη ) :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και δεν είμαι πια και τοοοσο χοντρη ( η μανα του εχει εναν κ@λο νααααα.....)

αλλα τι να πεις ....παιδια

cad313a91b.png

εγω παλι θα παω να κοιμηθω λιγο γιατι δεν την παλευω αστε που στεναχωρηθηκα λιγο!

τι σκ@τ@ στο κουτελο το γραφω οτι θελω ενα μωρακι;

566b716e1f.png?html%22

το ξανθο κουνουπι στολισε το μεγαλο κυπαρισσι της κουκουβαγιας με τα αλλα λουλουδια που εχει απεξω στο μαγαζι και της λεει,γιαγια ελα να δεις σου εφτιαξα χρισουγεννιατικο δεντρο.και μολις το ειδε επεσε ξερη.τις τα μαδησε ολα.

:P:p:p:p:p:p:p

cad313a91b.png

δεν ξερω κοριτσια θα δειξει μεχρι το βραδυ θα ξερουμε τι παιζει αμα ειναι θα εχει ερθει μεχρι τοτε τα λεμε μετα οκ παω μπας και κοιμηθω και δεν σκεφτομαι φιλακιαααααααααααα

Αντε , καλόν ύπνο:P:p:p

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...