Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλημερ ακιττυμουυυυυυυυυυ!!!τι κανεις?εδω κατι αρχισε να κινειται απο δουλιτσα,μακαρι να συνεχισει!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερ ακιττυμουυυυυυυυυυ!!!τι κανεις?εδω κατι αρχισε να κινειται απο δουλιτσα,μακαρι να συνεχισει!

Καλημέρα κοριτσάκι μου:P:p:p:p

άντε , μπράβο να παιρνουμε λίγο τα πάνω μας.......

που είναι οι άλλες ? να βάλουμε απουσία ?

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

κουκλες μου δεν σας ξεχασα μιλουσα στο τηλ με την αννα και τωρα ετοιμαστηκα για τη δουλεια!

λοιπον σε κανα 15 θα φυγω!

αχ δε θελω να σας αφησω κλαψ!

καλα εκανε μια κιμαδοπιτα σημερα η αργυρω στον αντεννα σουπερ!μιαμ!

πως γινεται να μου στειλει ενα κομματακι;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κιττυ μου καλημερα κουκλιτσα!

πως παει η δουλιτσα;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

κουκλες μου δεν σας ξεχασα μιλουσα στο τηλ με την αννα και τωρα ετοιμαστηκα για τη δουλεια!

λοιπον σε κανα 15 θα φυγω!

αχ δε θελω να σας αφησω κλαψ!

καλα εκανε μια κιμαδοπιτα σημερα η αργυρω στον αντεννα σουπερ!μιαμ!

πως γινεται να μου στειλει ενα κομματακι;;;;

αχ, γιατι το είπες τωρα και πεινάω ?

καλημέρα :P:p

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

καλημερα μινακι!!!!

τι κανεις;

εγω πρεπει να παω στη δουλεια αλλα αν βρω λιγο χρονο μπορει να πω απο το κιν για λιγο!!

566b716e1f.png?html%22

αμαν ρε κοριτσια ειπαμε κιμας= μπλιαξ!

κισακι;δεν σου αρεσει!

εγω τρελαινομαι!

εσενα τι σου αρεσει κουκλα μου να σου στειλω;;;

566b716e1f.png?html%22

παπακι που δουλευεις και πας πιοα ργα στη δουλεια,μονιμα εχει ςαλλη βαρδια?στειλε πμ αν θες

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

κιττυ μου ασε κι εγω πειναω αλλα εχω τρελαθει στη διαιτα!και ολα ολα 4 κιλα εχασα!αλλα εχτες εκλεισα 1 μηνα οποτε καλα ειναι!

566b716e1f.png?html%22

ναι παπακι,τωρα λιγοακομηπροσοχη γιατιμαλλον κολλησες,λιγο ακομη κοψε κατικαι θα ξεμπλοκαρεις!μετα συνεχιζεις κανονικα οτιλεειη διαιτα!απλα πρωτα φευουν τα τελευταια κιλακολλαει λιγο οο οργανισμος και τα πιοπαλι ααργουν λιγο αλλα θα φυγουν!λιγο υπομονη κι εγκρατειααα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...