Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

γλυκα μου κοριτσακια σορυ που βγηκα αποτομα πριν αλλα κατι με ηθελε ο αντρουλης μου που ηρθε για λιγο απο τη δουλεια!περασε και η ωρα και πρεπει να φυγω για τη δουλεια και δεν εκανα τιποτα στο σπιτι μονο να μαγειρεψω προλαβα!

ααααχ με εχετε ξεμυαλισει και δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα!

μονο να μιλαω μαζι σας θελω!!!!!

χιχιιχιχι να με εβλεπε να καθομαι ετσι η πεθερα μου θα εβγαζε αφρους.αυτη και να μην εχεις να κανεις τιποτα πρεπει να εισαι με το ξεσκονοπανο στο χερι μηπως και σε δει να καθεσαι!

χιχιχιχιχιχι αχ τι να την κανω;

ευτυχως που ειναι μακρια αλλιως θα ειχα τσακωθει πολυ ασχημα!και αυτο ειναι κακο!λοιπον σας φιλω πολυ πολυ γλυκα και θα τα πουμε το απογευματακι!μακια!

α κισακι αντε με το καλο κουκλα μου!η ωρα η καλη και του χρονου ευχομαι με ενα ακομα νινακι στην κοιλιτσα!και αυριο που θα πας στο γιατρο να μας πεις επιτελους και το φιλο!αν και σου λεω οτι πιστευω οτι θα ειναι αγορακι!

μακια κουκλιτσες!

αννετακι ελπιζω να εισαι καλυτερα αδερφακι!

ανδριανη τι εγινε τωρα ξυπνησες απο το χτεσινο ξενυχτι ...χιχιχιχι η αδερφη σου πως ειναι καλυτερα;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παπτζιλικαι λεφτα ειναι ρε συ!επειδη εινα ιβερα,οπυ δουν γαμο πατανε,το ιδι και με το νυφικο ,νυφικο μακιγιαζμχτενισμα!γιαυτι δ ελεεμ ποτε οτι παντρευομαστε,λεμε εχουμ εεξοδο και θελουμε να ειμαστυε ωραιιες!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

460 με 8 καρατια οχι 14 η 18!!!!!!!ο καλυττεροι ειναι να πας σε εργαστηρι οι τιμε ςειναι σχεδοςνκοστους σε σχεση με τα μαγαζια!

8 καρατια??? Καλα δεν φημιζομαι για την καλη μου σχεση με τα κοσμηματα αλλα αυτο βρε παιδια πρωτη φορα το ακουω!!! 8 καρατια??? Ο Χριστος και η Παναγια... Ρε ουστ...

Διαφημίσεις

βεβαι μονο το βαρος αλλαζει η βερα ειναι ιια οπτικα δνεκαταλαβαινεις! τα δειγματ αειναι αυτ απου εχουν εκει μηδενικης αξιας δνεειναι τπραγματικα δαχτυλιδια,απλα βλεπεις το σχεδιο...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Φιλια σε ολες βγαινω γιατι με βλεπω να ριζωνω σημερα.Σιγουρα θα τα πουμε κι αργοτερα,φιλια σε ολες.Κισακι μου και παλι η ωρα η καλη,εκεινη την ωρα θα σε σκεφτομαι και θα σου ευχομαι τα καλυτερα,γλυκεια μου,γιατι το αξιζεις.:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

κι ομως ναι ελενη μου!!!μονο 8.φαντασου!στ α14 πηγαινε 750 και στ α18 1000+

η δικια μου ειναι 14....ο αντρας μου επεμενε τοτε...τι να τον κανω που δουλευε σε χρυσοχοωειο καποτε και εχει δει τα καλα και δεν θελει κατι αλλο...

και οταν γεννησα την Εφη μου πηρε μονοπετρο με μια πετρα μονο με μοντερνο δεσιμο βεβαια και η πετρα μονο εκανε τοτε 500 ευρω!χωρις το δεσιμο...

τωρα ομως με βλεπω με κανα ζευγαρι παπουτσια....

Διαφημίσεις

χαχααχα σε ευχαριστω κισακι μου αλλα δεν ξαναπερνω καναρινι ειναι ευαισθητα κ πεθαινουν η πεθερα μου ειχε λυσαξει να μου παρει αλο μολις μ ακουσε να κλαιω στο τηλ αλλα της ειπα οχι στεναχωριεμαι μετα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

8 καρατια??? Καλα δεν φημιζομαι για την καλη μου σχεση με τα κοσμηματα αλλα αυτο βρε παιδια πρωτη φορα το ακουω!!! 8 καρατια??? Ο Χριστος και η Παναγια... Ρε ουστ...

μαρή σμπεθέρα.....τι σκατά βέρες θα φιάξουν τα παιδιά μας με το καλό; και γω δεν το ΄χω το θέμα....

τσάμπα θα τη βγάλει ο γιός μου...

mIdZp3.png

t akanarinia eina ianuektika poly arkei na exoynkalh trofh,kauaro periballon kai neraki fresko!egvta exv xronia ta dika moy!!!h trofh tyowexei ole wtiw bitamine wkai t aaminojea

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...