Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

κισάκι να γίνεις μια κούκλα ζωγραφιστή και να μας στείλεις φωτογραφίες όπως δήποτε.....

μανού....μας έχουν ζώσει και τις δύο τα φίδια....βλακωδώς ενδεχομένως...τι να πω....ας ελπίσουμε στο καλοκαιράκι.......

κισάκι βέρες και σεα μέα είναι παρελκόμενα....χέστα αγάπη να υπάρχει, το μωράκι σας στην κοιλίτσα έχεις....μην αγχώνεσαι, μη δίνεις σημασία

κιττάκι καιρό έχω να σε ακούσω

mIdZp3.png

Ρε παιδια τι τιμες ειναι αυτες για τις βερες??? Μα για ονομα του Θεου, δυο απλα δαχτυλιδια ειναι, πως τα "κοπανανε" ετσι??? Παντου να σε πιασουν ομως, αει σιχτιρ, τους εχω σιχαθει ολους... Ακου 460 ευρω...

Διαφημίσεις

Ρε παιδια τι τιμες ειναι αυτες για τις βερες??? Μα για ονομα του Θεου, δυο απλα δαχτυλιδια ειναι, πως τα "κοπανανε" ετσι??? Παντου να σε πιασουν ομως, αει σιχτιρ, τους εχω σιχαθει ολους... Ακου 460 ευρω...

δεν μου κανει εντυπωση η κουνιαδα μου (σκεψου οτι ο γαμος δεν εγινε)ειχε δωσει 750 ευρω!!!!!!!!!ειναι τρελοι!

εμενα παντως 250 ευρω κανανε και το σχεδιο το εβγαλε ο αντρας μου.........

460 με 8 καρατια οχι 14 η 18!!!!!!!ο καλυττεροι ειναι να πας σε εργαστηρι οι τιμε ςειναι σχεδοςνκοστους σε σχεση με τα μαγαζια!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

και ειναι απο τις πιο δτηνε !ειχε με 1000-1500-2000 ευρω το ζευγαρι!εψαξα σε 5 μαγαζια και σε 2 εργαστηρια,αλλα δενμπορεσ ανα δωσω το σχεδιο ακριβως ν αμου το κανουν!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...