Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Αμαν βρε κοριτσι μου οτι να ναι ειμαι σημερα αλλα μου λες και αλλα κατλαβαινω!!!

Καλα πλακα κανεις τι θα πει δεν ειναι ετοιμες να τις ετοιμασεις γαμος χωρις βερες γινεται????

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε πολιτικος ειναι τινα κανουμε?ας μην εχουμε,εγω δενεχω προβλημα ο αλλος εχει σκυλιασει γιατι ειπαμε γιαμετρητοις πηρε 150 προκαταβοληκαι δενεκοψ ε τιποτα!τωρα δενξερω τι θα γινει!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Α καλα τωρα θυμηθηκε να ενημερωσει ειναι βλακας καλα θα κανεις ουτε εμενα θα μου αρεσε να βαλω δειγμα εγω θα τον επαιρνα θα τον ξεχεζα και θα απαιτουσα στις 6,30 να ειναι εξω απο το δημαρχιο........

α τα νευρα μου

Δως μου το τηλ να δεις για ποτε θα τις ετοιμασει

Διαφημίσεις

αχαχαχαχα τι ναπω!κι απο τηνκυριακη ειχ επροβλημα,ειχε σημειωμενο για τριτη και με παιρνει σημερα?και λεει ειχ απροβλημα τηνκυριακη και δενειναι ετοιμες?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλε ποι αολα?αχαχα με δουλευεις?τιποτα δεεκανα,κομμωτηρι το μεσημερι,τις περιποιησειςμου χτες τις εκανα,κι εκλεισα ενακεντρο μτη μαμαμου τη δευτερα για του συγγενεις και φιλους ξες...βεβαια ο φιοςμου δενεηθελα να κανουμε τιποτα απο αυτα,αλλα του λεω ρε συ δενειναι γλεντι,θ αογγαιναμε γιαποτο ηγι αφαγητομετα,και στο κατωκατω στο θρησκευτικο δε θα κανουμρε κατιγιαμας,θ αειναι το μωρο επομενω; τραπεζι βαφτισης φανταζομαι μονο..λεω τωρα

Κοριτσαρα μου!!! Με το καλο μωρο μου, ολα να πανε καλα, ολα με το καλο και με εναν πονο... Ακομα και ο γαμος με εναν πονο!!!

Που να ηθελες κιολας να παντρευτεις, τοτε να εβλεπα τι ετοιμασιες θα εκανες!!! Και ασε τον θρησκευτικο ησυχο, θα στον κανονισουμε εμεις τον γαμο σου τοτε, την γαμοβαφτιση δηλαδη... Αχ, αντε να ερθει αυτη η μερα, να ειμαστε καλα πρωτα ο Θεος, εχει να γινει χαμος!!!! (θα γυρναω κι εγω με το κρασι απο τραπεζι σε τραπεζι να χαιρεταω τον κοσμο, θα ειμαι η μαμα του παρανυφακιου !!!)

γεια σου ρε ολακιμου!!!!!!τικανει ςχαθηκες?ευχαριστωκοθυκλιτσα μου οτναπινω κρασακι σ εσκεφτομαι!εισαι καλα?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ρε τις ετοιμασις γι ηνπαρτυ μου θ ατις εκαν ουτως η αλλως και σε αλλο γμαο ν απηγαινα!αλαλ το τραπεζι γιαμενα ητναυπερπαραγωγη!ευτυχως ητναοικονομικο,ολοι ζητουσα 40 ευρω και πανω στο κεφαλι ρε σεις!για μαλακιες,και ο ανθρβωπος αυτος με 25 ευρω εχιε πληρη γευματα και φουρμου,οχι φινγκερτιπς και χαζα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αλλα οκ θ ατ απληρωσουν οι δικοι μου ενμννοειτιαγιατι εμεις δ εθα ειχαμε τοσο κοσμο,και οικοπνομικα ειμαστε ...παμε παρακατωαχαχαχ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

η μανου στο θρησκευτικο θ αεχει δευτερο και θα θηλαζεικαι το δικομου γιατι εγω μονο κρασι θα εχω στο βυζι,εσυ εγω και η μυρτω θ απαμε σε στριπτιτζαδικο,ο καλος μου θ απεριμενι στηνεκκλησια κι εγω θ απαω με 2 ωρες καθυστερηση!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ΕΡΙ μια χαρα ειναι τα κιλα που εχεις παρει καλε!

μην κοιτας εμενα εγω εκανα εμετους μεχρι και που γεννησα!

ο γιατρος τα ειχε δει ολα με εμενα!

ασε ο αιματοκριτης ξεκινησα με 49 και γεννησα με 28....

αχαχαχ ρ εμη συγχιζεστε,δε θ αβαλω δειγμα προτιμωκαθολου βερες!αν θηταν θρησκευτικος θ αευλογουσ ετα δειγματα?ε οχι,χεστηκα αλλα να ριξει την τιμη 460 ευρω νταν!!!και ακριβαινεικαθεμερ οχρυσ;ο μη χεσω πια!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...