Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κιττυ καλημερα καλο μου

κοριτσια παω να ξαπλωσω λιγο μπας και αποφυγω κατι που σιχαινομαι πολυ..

κισακι με το καλο κοπελαρα μου..και με το καλο και το ομορφο νινι σου!!!

θα μπω αργοτερα..φιλια

Καλή ξεκούραση Αννετ....Το δώρο μπορεί να περιμένει.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας πω βρε κορίτσια κάτι άλλο,

μίλησα τελικά με τη μαμά μου και μου είπε ότι καλό θα ήταν να βγάλουμε και τα 2 ονόματα.Σκέφτηκα πολύ αλλά ο μόνος συνδυασμός για το Αντωνία - Σοφία που βρήκα έιναι ή Σάντυ ή Φένια ....Τί λέτε;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

λοιπον καλημερα στις κοπελες που μολις μπηκαν,κιττυ μου,μπουμπου και γεωργιτσα!!!!!!!!!!!!τι κανετε;

μπυμπου αντε κοντευεις βρε!

δεν ανυπομωνεις να το κρατησεις στην αγκαλια σου τοοοοοοσο πολυ;;;;

με εναν πονο σου ευχομαι κοπελα μου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

μίλησα τελικά με τη μαμά μου και μου είπε ότι καλό θα ήταν να βγάλουμε και τα 2 ονόματα.Σκέφτηκα πολύ αλλά ο μόνος συνδυασμός για το Αντωνία - Σοφία που βρήκα έιναι ή Σάντυ ή Φένια ....Τί λέτε;

ερι και σονια νομιζω,ξερεις σο, και νια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχχχχχχ το Φενια ειναι τελειο μου αρεσει παρα πολυ!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αννετακι κανε κατι με την αδεια γιατι φαντασου να εισαι ετσι αυριο;τι θα κανεις θα πεις οτι εισαι αρρωστουλα αλλα για ποσο καιρο;

566b716e1f.png?html%22

καλα αγγλικα εγραφα?σορυρ!καλημερ αμπιυμπουδακι!καλημερα κιττυ μου!μπουμπου τι λεει?ασ ασχοληθουμε με σενα

Καλημερούδιααααααααααα!! Καλά ειμαι, εδω εχω ξαγρυπνησει και περιμενω να [παω κομμωτηριο σημερις!!

Καλημερα μπουμπου πως εισαι?

Πηγες καθολου στον γιατρο?

Γεια σου Αννουλα με την κουκλαρα την κορακλα!!

Ειχα παει Παρασκευη. το μωρό ειναι ψηλά ακομη, αλλά σημερα ειδα τραχηλικη βλεννα οποτε ειμαι σε αναμονη!

Καλώς την μπουμπού καλημέρα :P:p:p:p

Μόλις διάβασα τα νεα σου , στο άλλο καφέ....απ οτι φαινεται θα εχεις σύντομα το αγορακι σου αγκαλιά:-D:grin::-D

Κιττυ κοριτσαρα μου, ετσι ειπε και η μαια - για να δουμεεεεε

τι κανεις?

Αν δεν ηταν αυτος γαιδαρος τις προαλλες να μου κλεψει τη θεση θα σου ειχα κανει εκπληξη

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

SONIA KAI FENIA EINA Iιναι πολυ ομορφα ονοματα,αλλα το θεψρω χαζο ν αβγαλεις ονομα απο υποχρεωση και ναμην το φωναζεις!βγαλε ενα δικο σου ουδετερο!3 παιδια εχεις,γιαανμεινουν ολοι ευχαριστημενοι πρεπει να κανεις 4!ε ρε συ γιατι τετοια φαγουρ αμε το οννομα?ομ παμπα ςμου μου ειπε οτι ανειναι αγορι να βγαλουμε ενα ομορφο ονομα ασχετο!δενεχεικανενα προβλημα!τα γυναικεια εινα ιπολυ ομορφα της οικογενειας,στα αντρικα υστερουμε λιγο

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Ναι έχεις δίκιο αλλά δεν μου αρέσει....Μου θυμιζει μία θεία μου.....

αχαχαχαχαχα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...