Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

sis δεν ειμαι σιγουρη αν θελω να την δοκιμασω..αυτη η πρασινιλα κατι μου κανει..

εσυ την φτιαχνεις μονη σου η ετοιμη?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για να γηνει πιο ελαφρια η σαλτσα μπορεις να αραιωσεις 2 κουταλιες σε λιγη κρεμα ειναι σουπερ

ναι ναι αυτο κανω βαζω και λιγη κρεμα γαλακτος και βαζω και λιγο φρεσκο μαιντανο εξτρα!μιαμ πω πω θα τα παιξω σημερα!μπορει να τσιμπησω κι εγω 2 3 τορτελινια!χιχιχιχιχι

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Να σου πω την αληθεια παπακι δε ρωτησα λεπτομερειες,απλα μου επε πως τωρα ειναι ολα μια χαρακι ετσι δε ρωτησα περισσοτερα.Ναι με τις δουλειες,αυτη την εποχη δεν εχω και πολυ χρονο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ κοριτσια δεν ξερω δεν ειναι τοσο στεναχωρια αυτο που νιωθω,πιο πολυ σαν παραιτηση μου κανει,κι αυτο ειναι που με ανησυχει.....

Τελοσπαντων,δεν θα πω αλλα,εχουμε χαρες σημερα!!!!!!!!Αληθεια η μελλουσα νυφη που ειναι;

Παπακι ο αντρας μου σημερα ειναι στα μερη σου,κανονιστε να μου κανετε παρεα το βραδακι,εντακει;

εμενα παλι οχι..οταν τα παρατας ερχεται ευκολοτερα!;)

η μελλουσα νυφη θα περφουμαριζεται..το απογευμα ειναι ο γαμος?δεν θυμαμαι..

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Μανού πότε είπαμε ότι είναι η παράσταση;

29..μανου σε προλαβα..θελουμε φωτο ετσι?

IB5Vp2.png

Αχ κοριτσια δεν ξερω δεν ειναι τοσο στεναχωρια αυτο που νιωθω,πιο πολυ σαν παραιτηση μου κανει,κι αυτο ειναι που με ανησυχει.....

Τελοσπαντων,δεν θα πω αλλα,εχουμε χαρες σημερα!!!!!!!!Αληθεια η μελλουσα νυφη που ειναι;

Παπακι ο αντρας μου σημερα ειναι στα μερη σου,κανονιστε να μου κανετε παρεα το βραδακι,εντακει;

οτι θελει το καλο μου το μανουνιτακι!θα σου κανω οση παρεα θελεις!οτι θελει το κοριτσακι μου το γλυκο αρκει να μου χαμογελασει λιγουλακι και να μου υποσχεθει πως δεν θα μου πει ξανα οτι παραιτηται!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Να σου πω την αληθεια παπακι δε ρωτησα λεπτομερειες,απλα μου επε πως τωρα ειναι ολα μια χαρακι ετσι δε ρωτησα περισσοτερα.Ναι με τις δουλειες,αυτη την εποχη δεν εχω και πολυ χρονο.

ξερεις γιατι ρωταω γιατι εμενα μου ειπε πως απο τωρα να μετραω οτι ξεκινησαν οι προσπαθειες εννοω απο τη μερα που θα μου τελειωσε η περιοδος που θα ερθει περιπου στις 15 ιουνιου,και πως θα πιασω παρα πολυ ευκολα αν οχι με την πρωτη με την δευτερη,δεν ειναι ολο αγχωτικο ολο αυτο;τοση σιγουρια δε μου αρεσε γιατι αν δε γινει ετσι τωρα θα απογοητευτω και θα του σπασω το κεφαλι!

566b716e1f.png?html%22

Βρε μανου μου μηπως και αυτη η παραιτηση ειναι καλυτερη...?

Μην με παρεξηγησεις εννοω οτι δεν θα το σκεφτεσαι και ισως ερθει εκει που δεν το περιμενεις

Συμφωνώ και επαυξάνω....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

000203FA.gif Ελενη μη με μαλωσεις,επρεπε να χαμογελασω στο παπακι.

Εννοειται οσες δεν εχουν στειλει μειλ,να το κανουν,κι οταν ειναι ετοιμες θα στειλω.Απλα ισως καθυστερησουν λιγο,οι φωτο,γιατι θα τραβαει φωτογραφος.Απαγορευεται να βγαζουμε εμεις,για να μην τους αποσπαμε την προσοχη,με τα φλας.

sig.asp?img=ad1

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...