Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλημερα αννουλακι μου,

αχ κοριτσια κουτουλαω..εφαγα και κορν φλεικς και αηδιασα..σαν να ηταν χαλασμενο το γαλα αλλα δεν ηταν φυσικα.

αλλα πρεπει να βγω γιατι πρεπει να παρω δωρο για τον κουμπαρο μας..γενεθλιαζεται σημερα..για πειτε καμια ιδεα!

Κοίτα τα κλασσικά είναι: ρούχο, βιβλίο, καλλυντικό.

Από εκεί και πέρα μπορείς να πάρεις κάτι πιο εποχιακό, όπως πχ αξεσουάρ για θάλασσα ( πετσέτα καπέλο αντιηλιακό τσάντα) ή κάτι χρηστικό ( μπρελόκ στυλό ατζέντα) ή κάτι διακοσμητικό ( καρφίτσα γραβάτας - μανικετόκουμπα).Πώς σου φάινονται αυτά, σου αρέσει κάτι;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

κισακι μου να ζησετε κοπελα μου και να ειστε παντα γεροι και αγαπημενοι και να γινεται οι πιο ευτυχισμενοι γονεις!!!!!!!

αντε μια κουκλιτσα θα εισαι σημερα!!!!

αννουλι,ερακι,μανου,αννετακι,αννιω,μινακι καλημερα κοριτσακια μου γλυκα!!

ελενακι απο τα μακρια αντε τι θα γινει θα μπεις σημερα;;;;μας ελλειψες!

η ανδριανη που ειναι βρε σεις και η αστεριας και η ελενη απο χτες και μετα ξεραθηκαν στον υπνο;;;μονο εγω ξυπνησα νωρις;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα και σας ευχαριστω για τις ευχες!!μου δινετε δυναμη!

κοριτσια αφηστε τα χτες το βραδυ αφησα το αμαξι στο σπιτι απεξω και μεχρι να μπω στο σπιτι 5 φορες εμετο εκανα!μετα ευτυχως τιποτα...

αλλα χαλασε το στομαχι μου σημερα παλι προσπαθω να συγκρατηθω γιατι ειμαικαι γραφειο!

μου χαλασε και πρωι πρωι την διαθεση μου μια πελατισα.Ηταν κατω απο το γραφειο την καλημεριζω γλυκα και αρχιζει να μου φωναζει τι ωρα ειναι αυτη! της λεω λοιπον παλι γλυκα οτι εγω ανοιγω το γραφειο στις 9!και οχι 8 μιση !και οτι ερχομαι νωρις δεν σημαινει οτι αυτο θα γινεται παντα! στην τελικη ειναι 9 παρα 20!!

ελα ομως που ηθελε το boss και δεν ηταν εδω!!εκει να δειτε ποιος ειδε τον Θεο και δεν το φοβηθηκε...ωσπου της ειπα οτι ανθρωποιι ειμαστε και μπορει κατι να συμβει ας παιρνατε τηλ!αν θελατε να ειστε σιγουρη!!

Διαφημίσεις

βρε αννιω μου!ασε τα τεστ θα αγχωθεις περισσοτερο!

τωρα ειναι καλοκαιρακι τα παιδια θα κουραζονται με το παιχνιδι και θα κοιμουνται!

ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα..ουτε κρυωματα ουτε θα ερχονται στο κρεβατι σου θα κανει ζεστη και δεν θα μπορουν!

τοτε ειναι ευκαιρια!!

μην το βαζεις κατω ακους?!!

Διαφημίσεις

Κοίτα τα κλασσικά είναι: ρούχο, βιβλίο, καλλυντικό.

Από εκεί και πέρα μπορείς να πάρεις κάτι πιο εποχιακό, όπως πχ αξεσουάρ για θάλασσα ( πετσέτα καπέλο αντιηλιακό τσάντα) ή κάτι χρηστικό ( μπρελόκ στυλό ατζέντα) ή κάτι διακοσμητικό ( καρφίτσα γραβάτας - μανικετόκουμπα).Πώς σου φάινονται αυτά, σου αρέσει κάτι;

ρουχο οχι γιατι ειναι λιγο χοντρουλης και δεν μπορω ναψαχνω για xxl,

βιβλιο καλο μου ακουγεται..ειναι και διαβαστερος

καλλυντικο θα με κραξει..χαχαχα

η πετσετα θαλασσης πολυ μου κανει!!!

καπελα δεν φοραει..αντηλιακο οχι δεν μαρεσει..τσαντες εχει ενα καρο..

μπρελοκ στυλο ακυρα..ατζεντα μμμμμμμμμ

καρφιτσα-μανικετοκουμπα..πολυ επισημα

ευχαριστω ερη μου

αν και σκεφτομουνα κανενα ασημενιο δαχτυλιδι (που τα φοραει) η πορτοφολι..θα κανω την βολτουλα μου και θα αποφασισω

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ρουχο οχι γιατι ειναι λιγο χοντρουλης και δεν μπορω ναψαχνω για xxl,

βιβλιο καλο μου ακουγεται..ειναι και διαβαστερος

καλλυντικο θα με κραξει..χαχαχα

η πετσετα θαλασσης πολυ μου κανει!!!

καπελα δεν φοραει..αντηλιακο οχι δεν μαρεσει..τσαντες εχει ενα καρο..

μπρελοκ στυλο ακυρα..ατζεντα μμμμμμμμμ

καρφιτσα-μανικετοκουμπα..πολυ επισημα

ευχαριστω ερη μου

αν και σκεφτομουνα κανενα ασημενιο δαχτυλιδι (που τα φοραει) η πορτοφολι..θα κανω την βολτουλα μου και θα αποφασισω

Για το δαχτυλίδι δεν θα δυσκολευτείς με το νούμερο;Καλύτερα πορτοφόλι...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημερα και σας ευχαριστω για τις ευχες!!μου δινετε δυναμη!

κοριτσια αφηστε τα χτες το βραδυ αφησα το αμαξι στο σπιτι απεξω και μεχρι να μπω στο σπιτι 5 φορες εμετο εκανα!μετα ευτυχως τιποτα...

αλλα χαλασε το στομαχι μου σημερα παλι προσπαθω να συγκρατηθω γιατι ειμαικαι γραφειο!

μου χαλασε και πρωι πρωι την διαθεση μου μια πελατισα.Ηταν κατω απο το γραφειο την καλημεριζω γλυκα και αρχιζει να μου φωναζει τι ωρα ειναι αυτη! της λεω λοιπον παλι γλυκα οτι εγω ανοιγω το γραφειο στις 9!και οχι 8 μιση !και οτι ερχομαι νωρις δεν σημαινει οτι αυτο θα γινεται παντα! στην τελικη ειναι 9 παρα 20!!

ελα ομως που ηθελε το boss και δεν ηταν εδω!!εκει να δειτε ποιος ειδε τον Θεο και δεν το φοβηθηκε...ωσπου της ειπα οτι ανθρωποιι ειμαστε και μπορει κατι να συμβει ας παιρνατε τηλ!αν θελατε να ειστε σιγουρη!!

μη δινεις σημασια και χαλας την διαθεση σου μαρακι μου, ποιος ξερει πως κοιμηθηκε εχθες η εν λογω κυρια..για να μη πω τιποτε αλλο και δεν μου επιτρεπεται.

βρε μαρακι μου, πωπω λυπαμαι που ταλαιπωρεισαι ετσι με τους εμετους..εγω με αναγουλες ειμαι και δεν μπορω φαντασου εσυ..:(

η μικρη σου καλα ειναι?

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

κισακι μου να ζησετε κοπελα μου και να ειστε παντα γεροι και αγαπημενοι και να γινεται οι πιο ευτυχισμενοι γονεις!!!!!!!

αντε μια κουκλιτσα θα εισαι σημερα!!!!

αννουλι,ερακι,μανου,αννετακι,αννιω,μινακι καλημερα κοριτσακια μου γλυκα!!

ελενακι απο τα μακρια αντε τι θα γινει θα μπεις σημερα;;;;μας ελλειψες!

η ανδριανη που ειναι βρε σεις και η αστεριας και η ελενη απο χτες και μετα ξεραθηκαν στον υπνο;;;μονο εγω ξυπνησα νωρις;

καλημερουδια αδερφουλα..πως κοιμηθηκες ζουζου μου?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...