Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημέρααααααα!!!!!

Τελικά χθες δεν κατάφερα να ξαναμπώ μέσα.....Το πρωί είχα πολύ δουλίτσα και το απόγευμα είχα τα πιτσιρίκια και δεν με αφήναν σε ησυχία.....Εντομεταξύ πάλι νυστάζω πολύ.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα,καλα οι βραδυνες ειστε απιστευτες(με μια εξαιρεση......) αφιερωσατε παλι,τιποτα δεν αφησατε ορθιο.Σημερα θα ειμαι κι εγω μοναχουλα το βραδυ,οποτε ελπιζω να κανεουμε παρεουλα :P

Ιολη μου πολυ χαρηκα που σε ειδα,μη χανεσαι ομως,ξερεις οτι η συντροφια σου κανει καλο σε ολες μας.

Εχω κι εγω μσν.οποτε οποια εχει τα λεμε κι απο εκει.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημεραααααααααααααα, ερακι μου τι κανεις αγαπουλιτσα μου?η μπεμπουλα μας τι κανει?σου εδωσε να καταλαβεις και εχθες η σε λυπηθηκε?χιχιχι

τα μικρουλια σου..αααααααχ να μου τα φιλησεις!!!τα διαγωνισματα οκ?δεν νομιζω να τεμπελιασες?

αστερια μου περαστικα στον πατερουλη σου, ολα καλα λοιπον ετσι?σιδερενιος να ειναι ο ανθρωπος!εγω αυριο παω στον γιατρο..κι Ο Θεος βοηθος!!!

ελενηηηη, ευχαριστω κοπελα μου και μονο που μπηκες στον κοπο..μακαρι να τον βρουμε αλλα κι αν οχι θα βρεθει η λυση!!!

ιολη δεν ξερεις πως χαρηκα που σε ειδα να γραφεις σαν τον παλιο καλο καιρο!!!καθε φορα και περισσοτερο!!!

μανου, ανδριανη, αννουλι, παπι μου, γεωργια, αννιω,ελληναρα μου ελπιζω να σε δουμε σημερα,κισακι μουυυυυυυυυ η ωρα η καλη μωρο μου,μινακι, ξανθη μου κιττυ κουφετακι καλημερουδιαααααα και αν ξεχασα καμια να με συγχωρατε..ειπαμε το ατιμο το αιλχαιμερ χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημερα,καλα οι βραδυνες ειστε απιστευτες(με μια εξαιρεση......) αφιερωσατε παλι,τιποτα δεν αφησατε ορθιο.Σημερα θα ειμαι κι εγω μοναχουλα το βραδυ,οποτε ελπιζω να κανεουμε παρεουλα :P

Ιολη μου πολυ χαρηκα που σε ειδα,μη χανεσαι ομως,ξερεις οτι η συντροφια σου κανει καλο σε ολες μας.

Εχω κι εγω μσν.οποτε οποια εχει τα λεμε κι απο εκει.

καλημερα μανουτιτακι μου

ειδες βρε καλο μου παλι ξεσαλωσαν..αν ημουν εγω ομως θα καθονταν σουζα χαχαχαχα

σημερα γα σημερα γαμος γινεταιιιιιιιιιιιιιι, σ'ωραιο δημαρχειο, σ'ωραιο δημαρχειο!!!

αντε με το καλο το κισακι μας, απο σημερα επισημως κυρια!!!

κυρια κισα να ζησετεεεεεεεεεεεεεεεε!!!:tongue:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα γά- σημέρα γαμος γίνεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

.....καλημέρα σε όλες.........και ειδικά στο κισάκι....

τι νέα

καλημερουδια αννιω μουυυυυυυυυυυυυ!!!

αντε αυριο απεργια...καθισιο και βολτα με τους παιδαραδες!!!

μονο εμεις θα δουλευουμε...:(:(:(

IB5Vp2.png

ρε κοριτσια ολο περιεργα ονειρα βλεπω...καλα κι ευλογημενα να ειναι..ξυπναω μες την αγωνια..βεβαια δεν τα θυμαμαι το πρωι..γεια σου αιλχαιμερ..κατι ειναι κι αυτο χιχιχιχι

IB5Vp2.png

τι κάνεις αννετάκι?

εγώ καλά........

απλά με έχει πιάσει μια τρομερή απαισιοδοξία με το θέμα του παιδιού...νομιζω ότι δεν θα κάνω ποτε ρε γμτ

περιμένω στις 26-27

έχω πόνους περιόδου, πρησμένο στήθος, θα αδιαθετήσω πάλι....πως θα στματήσω να το σκέφτομαι?

δώστε μου μια συμβουλή

mIdZp3.png

τι κάνεις αννετάκι?

εγώ καλά........

απλά με έχει πιάσει μια τρομερή απαισιοδοξία με το θέμα του παιδιού...νομιζω ότι δεν θα κάνω ποτε ρε γμτ

περιμένω στις 26-27

έχω πόνους περιόδου, πρησμένο στήθος, θα αδιαθετήσω πάλι....πως θα στματήσω να το σκέφτομαι?

δώστε μου μια συμβουλή

αχαχαχα βρηκες ανθρωπο..υπαρχει τροπος να μη σκεφτομαστε εγκυμοσυνες και μωρακια οταν το θελουμε τοσο πολυ?

δεν νομιζω..μονο αν μας κανουν καμια εισαγωγη στο δρομοκαιτιο και μας πλακωσουν στα ψυχοφαρμακα χαχαχχα

δεν θελω να απογοητευεσαι..αφου εχεις γινει ηδη μανουλα θα ερθει και το τριτο..δεν βρισκω την δυσκολια..γιατι εχεις βαλει τον εαφτο σου σε αυτη τη διαδικασια..απολαυσε τον αντρουλη σου και τα παιδακια και οταν δεν θα το περιμενεις θα ερθει και το σπορακι!!!

ενα δωρο (απΤον Θεο) εκπληξη!!!

αισιοδοξια και θετικη σκεψη!!!οοοοοοοοοοομμμμ οοοοοοοοοομμμμ!!!

IB5Vp2.png

μωρέ καλά τα λες....και να σου πω την αλήθεια, μόνο όταν είμαι στην αναμονή της περιόδου με πιάνει αυτή η τρέλα...όλο το επόμενο διάστημα είμαι "φυσιολογική".....τι να πω ρε γμτ. Δεν έχω παράπονο, έχω τα παιδάκια μου....αλλά βάζω διάφορα με το μυαλό μου....μήπως δεν μπορώ κλπ.....και να σου πω ρε αννετάκι, μπορεί εσείς να λέτε ρίξτο στο σξ κλπ....αλλά παντρεμένη 5 χρόνια με δύο μικρά παιδιά δεν μπορούμε να έχουμε και καθημερινές επαφές....΄δεν γίνεται....μία αρρωσταίνει το ένα, μια έχουμε κάποιο στο κρεβατι μας μια εγω κοιμάμαι όρθια μια αυτός.....χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαστε καλά...είμαστε σεξουαλικά πολύ καλά για τα δεδομένα μας (το λέω και σε σχέση με αντίστοιχες περιπτώσεις φιλικών ζευγαριών)

Λέω, μήπως πάλι πρέπει να αρχίσω τα τεστ ωορρηξίας;

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τώρα πήρα χαμπάρι ότι έχετε μπει.....( έπαιζα παιχνιδάκι στο facebook....)...

Και πάλι καλημέρα σε όλες σας!!!!!!

Αννιώ τα τεστ δεν είναι κακή ιδέα αλλά στοιχίζουν και επίσης ίσως να σου δημιουργήσουν ένα επιπλέον άγχος....Ωστόσο επειδή έχεις και 2 παιδιά και δεν είναι έυκολες οι συχνές επαφές, ίσως να βοηθούσαν ώστε να ξέρεις πότε είναι οι γόνιμες .....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

μωρέ καλά τα λες....και να σου πω την αλήθεια, μόνο όταν είμαι στην αναμονή της περιόδου με πιάνει αυτή η τρέλα...όλο το επόμενο διάστημα είμαι "φυσιολογική".....τι να πω ρε γμτ. Δεν έχω παράπονο, έχω τα παιδάκια μου....αλλά βάζω διάφορα με το μυαλό μου....μήπως δεν μπορώ κλπ.....και να σου πω ρε αννετάκι, μπορεί εσείς να λέτε ρίξτο στο σξ κλπ....αλλά παντρεμένη 5 χρόνια με δύο μικρά παιδιά δεν μπορούμε να έχουμε και καθημερινές επαφές....΄δεν γίνεται....μία αρρωσταίνει το ένα, μια έχουμε κάποιο στο κρεβατι μας μια εγω κοιμάμαι όρθια μια αυτός.....χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαστε καλά...είμαστε σεξουαλικά πολύ καλά για τα δεδομένα μας (το λέω και σε σχέση με αντίστοιχες περιπτώσεις φιλικών ζευγαριών)

Λέω, μήπως πάλι πρέπει να αρχίσω τα τεστ ωορρηξίας;

γιατι να μη μπορεις αννιω?:mad: μη με νευριαζεις τωρα..μπορεις και παραμπορεις..χαλαρωσε λιγο μονο..σκεψου ποσο ομορφα θα ειναι οατν ερθει το τριτο σας μωρακι :tongue: κι αν ειναι και κοριτσακι εκει να δεις..θα λες χαλαλι η αναμονη (αλλα γερο να ειναι πανω απολα) :tongue::tongue:

οσο για τεστ ωορηξιας..αν μπορεις να αντεξεις ολο το αγχος παρτα..αλλα για φαντασου να σου δειξει χαμογελακι και να μη μπορεις να συνεβρεθεις?τοτε θα ειναι χειροτερα.

βαλτο στοχο και θα το πετυχεις!!!

πες αυτο το καλοκαιριμε τη βοηθεια Του Θεου θα μεινω εγκυος παει και τελειωσε..και σου ευχομαι το αργοτερο μεχρι τελος του καλοκαιριου να εισαι μια εγκυουλα και να πλεεις σε πελαγη ευτυχιας!!!

να βλεπω χαμογελο τωρα!!!:-D:grin::-D

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...