Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ντρεπεστε λιγακι λεω εγω που με δουλευετε κιολας

δεν με πιανετε δεν με πιανετεεεεε

καλε ποιος σε δουλευει?χαζεψες?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

οπα τα χασα!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Κορες, κλεινουν τα ματακια μου και πρεπει να βαλω ενα πλυντηριο πιατων και ενα πλυντηριο ρουχων... Σας φιλω γλυκα λοιπον κουκλιτσες και θα τα πουμε αυριο...

Καληνυχτα κοπελιες και καλο ξημερωμα να εχουμε!!!

για καποιες σαν την σαρλοτ μιλαω η σαρλοτ δεν ειναι ανθρωπος αλλα χαρακτηρας οεο!!!

αν τα πραγματα δεν πανε οπως τα εχω σκεφτει ε δεν θα παιθανω κιολας θα προσαρμοστω στα νεα δεδομενα καποιοι αλλοι ομως αυτο δεν το δεχονται κ φτανουν να παραλογιζονται κ να χανουν το νοημα της ζωης

οσο για το κυμα αυτο εννοω παω οπου με παει η ζωη αλλα προσπαθω να μην με σκεπασει με τα προβληματα που κουβαλαει τωρα το καταλαβατεεεεεεε?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσιακλανυχτα!τα λεμε αυριο!φιλια

tJd1p3.png

κ γω κοριτσακια θα σας αφησω γιατι ο αντρουλης μου φωναζει καληνυχτα κ ελπιζω τωρα να καταλαβατε τι εννοωωωωω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

για καποιες σαν την σαρλοτ μιλαω η σαρλοτ δεν ειναι ανθρωπος αλλα χαρακτηρας οεο!!!

αν τα πραγματα δεν πανε οπως τα εχω σκεφτει ε δεν θα παιθανω κιολας θα προσαρμοστω στα νεα δεδομενα καποιοι αλλοι ομως αυτο δεν το δεχονται κ φτανουν να παραλογιζονται κ να χανουν το νοημα της ζωης

οσο για το κυμα αυτο εννοω παω οπου με παει η ζωη αλλα προσπαθω να μην με σκεπασει με τα προβληματα που κουβαλαει τωρα το καταλαβατεεεεεεε?

ναι κοριτσακι!καληνυχτα:D

tJd1p3.png

Ναι ανδριανη, βρηκες κι εσυ την ωρα να φιλοσοφησεις!!! Στη μια τα ξημερωματα!!! Παμε τωρα ΟΛΕΣ για υπνο, εκτος αν θελετε να φιλοσοφησετε με την τρουφιτσα που ειναι ορεξατη αφου σεξουαλιστηκε θεωρητικα...

Διαφημίσεις

Κυρια καθηγητρια,τι σημαινει κλανυχτα? Μυρωδατη καληνυχτα? Ντροπη!

χαχαχχα!το ειδα μετα αλλα λεω δεν πειραζει αστο!παντως δεν το σκεφτηκα ετσι....

εισαι μια εσυ!!

tJd1p3.png

κλανυχτα λοιπον βραδυνες σουσουραδες. Εγω στεναχωρεθηκα. Ακομα δε μπορω να μπω στο περι ανεμων,ουτε καν να διαβασω.ουτε στην κισσα να ευχηθω. Κισσακι,η ωρα η καλη! Εστειλα πμ σε εναν συντονιστη να με διαφωτισει.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...