Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ1ποιος παει αυριο στη δουλεια???βαριεμαι!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Η σαρλοτ δεν ειναι μυξοπαρθενα, ειναι οπως λεει και η αστεριας μας των τυπων... Εχει πλασμενο το παραμυθι στο μυαλο της... Εγω ειμαι μεταξυ Μιραντας και Καρι... Θα ηθελα ομως να σκεφτομαι οπως την Σαμανθα...

http://www.dpgr.gr/wallpapers/images/dimitriskan_Naxos2003b.jpg

οποια θελει καλοκαιρακι σε νησακι θα στειλω κι αλλες φωτο ειναι τελεια κοριτσια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κανε οτι εκανα εγω για να μην παω σχολειο νακι θα λες ειμαι αρρωστη με τρεμαμενη φωνη το ιδιο εκανε κ ο ανηψιος μου στην αδερφη μου αλλα σε αυτον δεν επιασε μαλλον δεν ηταν πειστικος οσο επρεπε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

ρε γμτ τετοις αντρας κ να ειναι γκει ελεος που παμε ρεεεεεεεε

ελα ντε!τι κλαμα ειχα κανει τοτε!3 μερες αρρωστη ημουν!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Παπακι δεν παρεξηγιεμαι με τιποτα ομως, και να θελεις να παρεξηγηθω δεν παρεξηγιεμαι λεμε!!!

ουφ παλι καλα νομιζα οτι θυμωσες ενταξει τωρα μπορω να κλεισω χωρις τυψεις!χιιχχιχιχχιχιι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

δεν μαρεσουν οι ανθρωποι που ενω εχουν πλασει στο μυαλο τους καπως τα πραγματα (ενω η πραγματικοτητα απεχει πολυ)κ αν δεν πανε τα πραγματα οπως τα εχουν φανταστει αλλαζουν κ γινονται παραλογοι

εχω μαθει να προσαρμοζομαι αναλογα με τις καταστασεις ποτε θα καταλαβουν επιτελους οι ανθρωποι οτι δεν την πας την ζωη αυτη σε παει!!!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Η σαρλοτ δεν ειναι μυξοπαρθενα, ειναι οπως λεει και η αστεριας μας των τυπων... Εχει πλασμενο το παραμυθι στο μυαλο της... Εγω ειμαι μεταξυ Μιραντας και Καρι... Θα ηθελα ομως να σκεφτομαι οπως την Σαμανθα...

πες τα βρε ελενη μου!ζει το παραμυθι της γι'αυτο μου αρεσει!

θελεις να σκεφτεσαι σαν τη σαμανθα????μα η σαμανθα δεν σκεφτεται τιποτε αλλο εκτος απ το σεξ!!!!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

ελα ντε!τι κλαμα ειχα κανει τοτε!3 μερες αρρωστη ημουν!

κι εγω ειχα σοκαριστει... Καταρχην επειδη ο ανθρωπος ηταν πολυ αξιοπρεπης, η γκει κοινοτητα θα επρεπε να ηταν πολυ περηφανη που τον ειχε... Δεν γουσταρω γενικως το στυλ "ειμαι και φαινομαι και δεν ντρεπομαι" με την επιδεικτικη του μορφη, δηλαδη μου την δινει και ενας στρειτ που ειναι πεφτουλας... Οτι εισαι εισαι για τον εαυτο σου δεν χρειαζεται να το φωναζεις!!!

Με ειχε συγκλονισει ομως το οτι γουσταρε αυτος ο φοβερος ανθρωπος να ψαρευει ατομα απο την πλατεια Βικτωριας... Αυτο δεν δειχνει την απολυτη μοναξια? Αυτο με πειραξε περισσοτερο απο ολα. Κριμα παντως...

δεν μαρεσουν οι ανθρωποι που ενω εχουν πλασει στο μυαλο τους καπως τα πραγματα (ενω η πραγματικοτητα απεχει πολυ)κ αν δεν πανε τα πραγματα οπως τα εχουν φανταστει αλλαζουν κ γινονται παραλογοι

εχω μαθει να προσαρμοζομαι αναλογα με τις καταστασεις ποτε θα καταλαβουν επιτελους οι ανθρωποι οτι δεν την πας την ζωη αυτη σε παει!!!!!!!!!!!

παω οπου με παει το κυμα αλλα παντα προσεχω να ειμαι πανω σε αυτο!

Τωρα εσυ κατι θελεις να πεις αλλα δεν σε πιανω!!! Μαρη τι πινεις και δεν μας δινεις ξημερωματιατικα???

μωρε δικιο εχεις εσυ!

τωρα με συμπαθεις?σου κανω τα γλυκα ματια τωρα αλλα δεν με βλεπεις!:D

tJd1p3.png

πες τα βρε ελενη μου!ζει το παραμυθι της γι'αυτο μου αρεσει!

θελεις να σκεφτεσαι σαν τη σαμανθα????μα η σαμανθα δεν σκεφτεται τιποτε αλλο εκτος απ το σεξ!!!!

Περα απο αυτο, ειναι εντελως πρακτικη, δεν καθεται να ασχοληθει με χαζα και λεπτομερειες, σκεφτεται ακριβως σαν αντρας... Τρελλαινομαι για Σαμανθα, ειναι απιστευτη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...